Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidziaaa

Olał mnie całkiem, cham jeden szczeniackim zachowaniem...DRAŃ!!!!

Polecane posty

Gość dzidziaaa

pisze tu bo na ogólnym zero odzewu... wCZORAJ po pracy zadzwonił.Miał zadzwonić znowu jak się umyje.Minęły dwie godz ja zadzwoniłam.Okazało się, że pije bo "musi odreagować zły dzień w pracy".Zrobiło mi sie przykro.Przedwczoraj też był zmęczony i nie miał siły nawet zadzwonić do mnie a wczoraj miał siłę by chlać.Ok zadzwoniłąm potem raz jeszcze to mi powiedział, ze chce sobie pograć w karty i zadzwoni jutro (całkiem nachlany już).Napisałam eska że jestem jego dziewczyną a nie kumpelą i oczekuje trochę szacunku i że nie chce go tracić ale boli mnie bardzo jego zachowanie.Po czym zadzwoniłam a on powiedział, ze jest dobrze, nie stracę go i za bardzo panikuję.Poprosiłam by napisał mi w nocy jak pójdzie spać.A on napisał tyle "ok skarbie twoja wola twój wybór" wkoorwiłam isęi napisałam mu teraz parę słów, że jak chce wolności to niech powie, a nie zwala wszystko na mnie i że jak chce zerwać to niech powie.Zadzwonię o 7 do niego pomóżcie mi przerwać do tego czasu bo oszaleje...

Gość sfddg
jezuuu...nie oceniam czy Cie zaniedbuje czy nie ale kobieto opanuj się. dzwonisz do niego raz za razem, zapowiadasz że o 7 zadzwonisz co to SS?przesłuchanie lampą po oczach? uwierz mi - kobieta która molestuje tak faceta szybciej lub pózniej zaczyna go wkurwiać bo czuje się kontrolowany. nie masz innych zajęć jak napraszanie się o rozmowę, eska od swojego chłopa po ileś razy dziennie. zajmij sie swoim zyciem i nie staraj sie zmieniać faceta. faceci sie NIE ZMIENIAJĄ więc jak CI nie pasuje zmień go.

dzidziaaa" policz do 10 spokojnie i dokładnie... oddychaj przeponą , dłonie na skroni ... i licz...1....2....3...:) powinno być lepiej :D

jejku jaka ty jesteś namolna !!! który to już topik twojego autorstwa ? Na miejscu faceta wiałabym daleko od takiej wariatki, która nie panuje nad sobą...

Regres co Ty chcesz dziewczynę w żabkę zaczarować tym odliczaniem " a to nie byłby zły pomysł ;) przynajmniej chłop miał by spokój i na połączeniach telefonicznych sporo by zaoszczędził ;)