Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny.1979

I nikt mnie nie lubi i jest ok.

Polecane posty

Gość TUlii 2812
No co Ty nie powiesz ... a może jednak koś Cię lubi...pani doktor ;-)

Gość TUlii 2812
witajcie oboje :-D

Został usunięty , nic nie trwa wiecznie. Po upadku potrafie wstać zebrać ludzi dalej grać. Ha ha ha i tak od wielu lat....... .

Są wszyscy ci co powinni być ,a ja czuje się jak zawsze Zajebiscie . Fajnie że gdzieś tam są te Zajebiste kobietki z którymi można o wszystkim pofarmazonić.

Gość TUlii 2812
No są ..tylko tak się zastanawiam dlaczego petrolka nazwała nas dzieciaczkami ... farmazony będą za chwile ...

5 lat temu byłem nad morzem miałem 26 lat chciałem kupić piwko w sklepie a pani poprosiła o dowód poczułem się jak dzieciak tak młodo wyglądam Zajebiscie lubię określenie dzieciak . Podobno każdy facet jest jak duże dziecko fajnie..... Ha ha ha..

Gość TUlii 2812
To u mnie jest odwrotnie byłam jeszcze w liceum a dawano mi około 30 ... ale narazie chyba nieżle się jeszcze trzymam :-O ale dziecko to już nikt dawno do mnie nie mówił ...

Gość TUlii 2812
Milutki jesteś ... dzień jak codzień ... pogoda dopisała , ale odpuściłam sobie prace w ogrodzie i odsypiałam nocne pogaduchy... a Tobie ... chyba zbyt zajęty nie byłeś , bo jak dobrze zauważyłam byłeś tutaj około 13 ...

Nie na 11 do 21 niestety a może fajnie w pracy byłem bo lubię to co robię. Dzień jak codzień a teraz znowu tu jesteś i wiesz jak jest, poTULIł bym się z tobą , tak jak lubisz bym zrobił stał się twoim niewolnikiem.

Gość TUlii 2812
Tulić o tak ... niewolnikiem no nie wiem ....to od czego zaczynamy...

Uwielbiam ciebie ty jesteś zawsze sobą , tak fajna dziewczynka . Być przy tobie w tobie tak sobie marżę, a nawet tak z tobą po klikać to wspaniała sprawa. Masz to coś jak ten magnes ty na mnie aż czasem tracę kontrolę nie mogę się opanować tak na mnie działasz. Zajebiscie....... .

Gość TUlii 2812
Oj jak milutko 👄 Kontrole ... a że niby co ,że tak pociuchutku zapytam ...

Gość TUlii 2812
No kurde mam XXX lat i dzieciaczek ... Petrolka ile Ty masz lat , ale tak szczerze...

lubię takie teksty tracę kontrolę i wyobraznia zaraz pracuje hmm co walisz konia ?

To wy jesteście takie małe leniuszki, to ja w tych ogródkach chętnie pomoge. Już jestem..... . By się tam dopiero działo ha ......

Gość TUlii 2812
No to jesteś najstarsza tutaj (bez obrazy) Myślisz ,że ta utrata kontroli to to ...Upsss....

Gość TUlii 2812
Oj ogródek nie zając ... no ale skoro już tak bardzo chcesz to zasiej mi marchewke.... :-)

hehe tak ale jara ja tam swój skopię ziółka posadzę na stanie członków seks , podnietę i takie tam