Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beble

ciąża z zaskoczenia ??? Możliwe??

Polecane posty

Gość beble

jak w temacie , mnie osobiscie sie nie wydaje , bo jak mozliwe jest , że nie czuje sie ruchów dziecka , czy nie ma sie absolutnie żadnych objawów?? co myslicie?

Gość try6u87i8i87i87i8i8
ale co ci jest?

Gość beble
mnie nic nie dolega;) patrze na progamr o ciążach z zaskoczenia i sie zastanawiam jak to możliwe - podobno to na fakatch program jest ...wiec sie zastanawiam czy któras z kobiet na kafe tak miala?:)

Gość ta od Mańki
Takie rzeczy to tylko w "głębokich" patologiach :O

Gość dwustu kosmitów i trzy mrówki
Taaak... taka ciąża z zaskoczenia to rzeczywiście problem. Najgorsze jest to, że ciąża może nas zaskoczyć dosłownie wszędzie: na przystanku, w sklepie, u fryzjera... Nie można się przed tym ustrzec.

Gość a bo tak!
Racja... a najlepszy jest poród z zaskoczenia ;)

Gość beble
hehehehe no własnie ten poród z zaskoczenia to mnie rozwala , zreszta jak można nie czuć ze jest sie w ciązy ? nie przybierac na wadze?, nie czuć zmęczenia itd??

Gość quetzalcoatl
heh, kiedyś słyszałam o takiej kobitce, pierwsze objawy, brak okresu, wahania nastroju itd zrzuciła na menopauzę a jak zaczęły się bóle to poleciała do szpitala pewna, że to wyrostek :D A to nie była młoda osoba, i to nie była jej pierwsza ciąża więc nie wiem, jak mogła nie skojarzyć :D

Gość JAMGATH
Autentycznie,jest u nas (Jedwabne),dziewczyna 34 lata,niezamądra,po wypadku nie zawsze miała okres,gruba,myślała że przytyła,rozbolał ją brzuch,wezwali karetkę i...urodziła.to prawda

Gość beble
hmmm wiec moze jest jednak mozliwe :) zaraz wszystkie zaczniemy doszukiwać u siebie ukrytych objawów:) nie wiem jak to działa, ale przecież ciąża to cały szereg zmian zachodzących w ciele kobiety, nie da sie tego przeoczyć . a jakie jest wasze zdanie?

Gość JAMGATH
Ja tam wiem co robię i nie daję się zaskoczyć,najwyżej mogłabym nie za bardzo wiedzieć z którym;)

Gość JAMGATH
Ja tam wiem co robię i nie daję się zaskoczyć,najwyżej mogłabym nie za bardzo wiedzieć z którym;)

Gość zarzygałka
autorko, pytasz się czy komuś się to na kafe przytrafiło? No co Ty, przecież na kafe są same staraczki i od razu jak wyłażą z łóżką pytają się czy już zaciążyły :P

u mnie jedyne zmiany jakie się pojawiły to brak miesiączki i od około 6miesiąca powiększający się brzuch

Gość naprawdę to nowina
łe tam staraczki :) są jeszcze panny gimnazjalistki- te od zachodzenia w ciążę po całowaniu się w kombinezonach narciarskich :D

Gość beble
hehehehe, no tak tak wiem , ze staraczek na kafe to multum , więc siue tak zastanawiam dlaczego mamy dalej niż demograficzny:D A wracając do tematu to mysle ze trzeba naprawdę nie znać swojego organizmu by nie wiedzieć o swoim odmiennym stanie - takie jest moje zdanie . Wiadomo może nei od razu , ale napewno nie do porodu :)

Gość rastaagal
Kazda kobieta obchodzi kazda jedna ciaze innaczej tak ze objawy sa inne Itp.