Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiePanujeNadTym

tabletki na uspokojenie? - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość NiePanujeNadTym

witam Jestem osobą... wrażliwą, a wręcz zbyt wrażliwą. Często coś mnie wzrusza albo doprowadza do płaczu, nawet gdy to mnie nie dotyczy a np. obcych mi osób. Wystarczą jakieś myśli... muzyka... zupełnie obca mi sprawa a ja mogę się popłakać:/ Denerwuje mnie to. Chciałabym nad tym zapanować a nie potrafię Teraz zbliża się pewna "sprawa" do mnie. Dosyć mi obca. Chce po prostu zachować powagę, ale nie popłakać się po jakiejś tam myśli albo podczas jakiegoś utworu... Dlatego czy mógłby mi ktoś polecić jakieś tabletki na hmmm uspokojenie?? albo inne... ale tak, żeby jakoś mnie wyciszyły, żebym nie była taka emocjonalna?? Wiem, że to jest głupie, ale ja naprawdę nie potrafię nad tym zapanować i czuję, że z całej kuli ziemskiej takie osoby jak ja to można na palcach jednej ręki policzyć :/ polecano valerin bądź deprim, które z nich najlepsze na tą "dolegliwość"? a może jakieś inne?

Gość NiePanujeNadTym
;) ale które najlepsze? Ja nigdy nie brałam takich tabletek i nie chcę usnąć przypadkowo;] kiedyś raz tylko wzięłam "na sen", to miałam niezły odlot, nie spałam, a wszystko co działo się dookoła mnie było "snem"... chociaż tamte były konkretnie na problemy z zasypianiem...

Gość wiedźmaxxx
dla Ciebie to najlepsze będzie jakieś zioło:-)

Gość NiePanujeNadTym
hehe chciałabym, ale to nie takie proste chociaż zwykle w normalnych codziennych sytuacjach ludzie określają mnie jako "twardo stąpającą po ziemi", a kiedyś nawet usłyszałam, że jestem "zimna kobieta" heh, ale nie widzą mnie w innych sytuacjach... zioło sobie odpuszczę, jakiekolwiek by ono nie było;) proszę o rady, które tabletki są naj...? tak, żeby nie uśpiły:)

Gość hfhfdhdfhgg
joge poćwicz a nie odrazu tabsami chcesz się truć

Gość NiePanujeNadTym
a joga na to pomaga?? jak tak to na pewno się za to wezmę;) ale ta joga nie zadziała do weekendu i dlatego potrzebuję tabletek. nie lubię się nimi faszerować, dlatego nie brałam takich, ale teraz muszę... i wciąż czekam za radami.

Gość pniim
Persen polecam, nie chce sie po nim spac, polecam tez kalms ale po nim chce sie troche spac jednak

Gość NiePanujeNadTym
dzięki :)) a persen jest bez recepty? bo zapomniałam dodać, że tylko takie mnie interesują

Gość morenza
Widzę, że nie tylko ja tak mam. Jestem nadwrażliwą osobą, byle głupota- piosenka czy myśl mnie wzruszają, ale paradoksalnie przez otoczenie jestem odbierana jako twardo stąpająca po ziemi, zimna osoba. Na to nie ma leku. Kiedy jestem zdenerwowana biorę RELAMAX B6 delikatne ziołowe tabletki wyciszające, ale na nadwrażliwość żadne tabletki uspokajające nie pomogą, mogą jedynie otępić i sprawić że będziemy bardziej obojętne na wszystko. Pozdrawiam

Gość NiePanujeNadTym
i o to właśnie mi chodzi;) żeby być obojętnym na wszystko, żeby nic nie wzruszało... wyczytałam o kapsułkach ziołowych Nervomix. Podobno działają tak jak chcę. Kupię dzisiaj i zrobię test, póki będę w domu;]