Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

przez kobiety na kafeteri nabawilem sie kompleksu wzrostu

Polecane posty

offerma-- nie no zawsze bylem niski i wczesniej mi to nie przeszkadzalo a tutaj babki zaczely gadac i zaczolel zastanawiac nad moim wzrostem

Gość do *BLE BLE*
a jakie masz wyksztalcenie?

Gość ciotka klotka88
darker krzywdzące to twoje uogólnianie...

Gość ciotka klotka88
to nie jest prawda, to jest twoje subiektywne odczucie. ja jestem z chłopakiem, który nie ma niczego (poza 175 cm wzrostu). i co? tez liczy sie dla mnie kasa? jest wiele wartościowych dziewczyn

Gość do Looooser
to znajdz prace?

Gość ciotka klotka88
gadacie głupoty panowie. stwierdzić, ze dla wszystkich kobiet liczy sie tylko kasa to jak powiedziec, ze dla kazdego faceta licz się tylko sex... :/ spadam stad

Gość a laski tez sie nie myja
loser zal mi cie. laski to tacy sami ludzie jak ty a czesto takze NIC soba nie reprezentuja wiec ty tez wymagaj a nie jak piesek żebrzesz żeby łaskawie jakas sie toba zainteresowala:O

Gość do Looooser
a czemu nie poszedles na studia?

idziesz pracowac do biedronki ale dalej szukasz lepszej pracy trafi sie cos to idziesz tam gldzie lepiej 🖐️

Gość do Looooser
to idz na studia o innym profilu. zadna kobieta nie chce golodupca

Gość do Looooser
jestes zalosnym golodupcem, co nawet na tanie piwo z biedronki nie ma pieniedzy i nigdzie nie moze wyjsc ani nowych ubran sobie kupic. kobiety takich unikaja - maja wokol setki bardziej atrakcyjnych facetow

To ja jestem żeńskim gołodupcem, bo na nic nie mam kasy, nie mam pracy, nie mam wyższego wykształcenia przegrałam życie.

Niby dlaczego mam łatwiej? :o Wcale tak nie jest, nawet pracy dla mnie nie ma, a dla mężczyzn jakoś jest :o

nie mialem zadnych kontaktow z kobietami bo jestem brzydki juz to wielokrotnie pisalem sorry nieodpisywalem bo bylem w sklepie

Wątpie by dla normalnej kobiety wyznacznikiem było to, czy facet ma pracę czy nie :o Zresztą jakoś kobiety nie rzucają swoich facetów jak stracą tą pracę, dla mnie to nie ma znaczenia, byleby mnie szanował i nie zdradzał :D I oczywiście żeby podobał mi się fizycznie, reszta jest dla mnie nie ważna, zawsze moglibyśmy zacząć razem wszystko od nowa.

Bez sensu ja miałam facetów wyższych od siebie a teraz od ponad roku jestem w szczęśliwym związku z mężczyzną mojego wzrostu a ja mam 1.65 i kocham go bardzo i wiem że to ten jedyny a wzrost ma tu najmniejsze znaczenie i on też wcale nie ma z tego powodu kompleksów mówi że jak był młodszy to i owszem ale teraz....jest jaki jest i tyle a dla mnie jest najlepszym mężczyzną na świecie

Gość TH is IT OM
Ble ble 164cm to średni wzrost, niski to 149cm. Nie masz się czym martwić

TH is IT OM mam lekki kompleks na tym punkcie tak bardzo to ja sie nie przejmuje zdecydowanie gorzej jest z moja twarza bo tak jak wiele razy tu pisalem jestem brzydki i z tym mam tak naprawde problem ale morze zrobie sobie operacie hehe :D

Gość TH is IT OM
Ble Ble możesz iść na operacje wydłużania wzrostu. Tylko szkopuł w tym że jest płatna i bolesna. Lekarze łamią nogi i wszczepiają w nie wstawki wydłużające :o . Można urosnąć o 10cm :)

TH is IT OM cos slyszalem o tym ale chyba nie poddal bym sie takiej operaci ale te 10 cm to pokusa jednak :P

Ehh, jak masz takie kompleksy to szukaj dziewczyn filigranowych, takich 150-155 cm, i się będziesz czuł wysoki :)

Gość TH is IT OM
Ble Ble ma świetny wzrost i niczego nie musi poprawiać :D

Gość Cleopatra....
Dopiero teraz nabawiłeś się kompleksów? To ciekawe .. P.S. Na mnie nie licz, zawsze bałam się karłów .... :O 🖐️