Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgfghj

czuje sie podle - jal to zmienic

Polecane posty

Gość dsgfghj

czuje sie koszmarnie,podle ... niewiem co powinnam zrobic otoz od paru miesiecy szukam pracy,jak mozna sobie wyobrazic z kiepskim skutkiem. moj maz mnie pocieszal ale finanse sie konczyly, ciagle brakowalo postanowilismy otworzyc taki maly interes z tym ze to on musial sie tym zajac bo mamy 5 miesieczne dziecko nie moglam byc w ciaglych kilkunastogodzinnych wyjazdach. on swoj wolny czas poswieca by bylo nam lzej pierwsza proba nie wypalila. jemu jest przykro ,widze jak sie staral . niewiem czy probowac raz jeszcze czy nie ryzykowac poraz kolejny. czuje sie tak strasznie zle.To moja wina ,bo nie potrafie znalesc pracy :( wszystko robi by bylo nam lzej

To nie Twoja wina. Sytuacja gospodarcza polakow sie ostatnio zepsula, przez wyzsze ceny. Wieem bo sam prowadze firme, klienci maja mniej kase, wiec my, przedsiebiorcy jeszcze mniej. Ci co zaczynaja w ogole maja gorzej. Sprobujcie jeszcze raz, a jak sie nie uda to jeszcze. Nie ma co narzekac, trzeba probowac roznych rzeczy. Kazda porazka = doswiadczenie, ktorego sie nie da zdobyc w zaden inny sposob jak tylko cos probujac i kobinujac :) Tym ze nie masz pracy sie ine przejmuj, duzo ludzi nie ma, i to nie jest Twoja wina, rynek jest nasycony, ludzie godza sie na glodowe pensje w zamian za ciezko prace, stad tak jest, praodawcy nie szanuja pracownikow, ludzie nie szanuja siebie itd. Ale ine martw sie, w koncu Ci sie uda :)

Gość dsgfghj
tylko trafia mnie to ze on wykonuje 2 prace a ja siedze w domu chcialabym jakos sciagnac polowe obowiazkow z niego a nie umiem niechce naciskac na niego- widze jak mu ciezko, on sie czuje winny ze nie wypalilo ehh

To mu powiedz ze to nei jego wina. I siebie tez nie obwiniaj. Ty masz na glowie dziecko, to jest baaardzo ciezka praca, i skomplikowana sprawa. Tot ez sa obowiazki, dlatego to nie jest tak, ze nic nie robisz. Domyslam sie ze jest mu ciezko, daj mu odczuc ze o nim myslisz, pocieszaj go troche, powiedz ze dacie sobie rade jakos. Tak zeby mogl sie z toba podzielic co ont ez czuje, wtedy bedzie mu lzej i sie z tym upora.

Gość dsgfghj
dzieki bede musiala jakos go wesprzec

Gość mhkj
módl sie o dobrą prace a napewno bedzie łatwiej, trzymam za ciebie kciuki, dasz rade!najwazniejsze ,ze masz wsparcie od drugiej połówki!