Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scjentologiaaaa

SCJENTOLOGIA ODMIENIŁA MOJE ŻYCIE

Polecane posty

Gość scjentologiaaaa

Jakiś czas temu poznałam Scjentologię. To odmieniło moje życie! W końcu jestem bezgranicznie szczęśliwa, pozbywam się złej energii która nagromadziła się we mnie przez te wszystkie lata, poznaję siebie i oczyszczam. Dzięki scjentologi staję się dobrym świadomym człowiekiem. Żyję w harmonii z sobą, światem i bliźnimi. Dopiero teraz wiem jak dużo mogę zrobić i Ty możesz być taki szczęśliwy jak ja! :) Zapraszam was serdecznie. http://www.scientology.pl/

Gość ladaco
no nie mów

już my znamy jednego co to niby nie jadł ENERGIĄ SŁONECZNĄ SIĘ ODŻYWIAŁ a potem w gazetach były fotki jak po cichcu sie opycha hamburgerami!!!!!!

Gość spoko Yo!
zaproszenie do sekty? nie dziękuję :P

Gość Nie wrozka
a co to takiego ,nie otwiera sie , ja szcesliwa jak w lotto wygram bede, aco mi tam jakies ebergie nad urokliwe,.:-P

Gość scjentologiaaaa
to nie jest żadna sekta! Scjentologia jest drogą do samodoskonalenia i samopoznania. Nie ma tutaj żadnych bzdur do wierzenia. Każdy może być scjentologiem, katolik, muzłumanin, żyd.

Gość scjentologiaaaa
Zapraszam do naszego kościoła w londynie http://www.scientology-london.org/ Chętnie umówię się z chętnymi i zaprowadzę i pokażę co i jak. Nie pożałujecie!

Gość scjentologiaaaa
Nie wróżko - nie pieniądze dają szczęście. Poza tym scjentologia pokaże ci drogę do zdobycia pieniędzy i pokaże jak je spożytkować aby się nie zmarnowały.

Gość stracona dla swiata jestes
ja długo chodzisz do tego "kościoła scjentologicznego"?

Gość scjentologiaaaa
od pół roku i to niesamowite jak bardzo zmieniła się moja osoba w tym czasie. Nawet nie wiedziałam jaka byłam kiedyś nieszczęśliwa i przytłoczona. W następny weekend jadę na warsztaty samodoskonalenia już nie mogę się doczekać.

Gość maleneczka
a mnie interesuje, co scjenotolodzy myślą o kosmitach, bo wiem że jakieś ciekawe teroie mają?

Gość scjentologiaaaa
Nie zajmujemy się takimi sprawami. Ale byłoby paskudnym egoizmem twierdzić że życie istnieje tylko na ziemi, czyż nie?

Gość maleneczka
no oczywiście, że tak, pytałam, bo myślałam że macie jakieś ciekawe teorie o powstaniu świata itp. akurat to mnie interesuje

Gość scjentologiaaaa
Więc może chciałabyś odwiedzić nasze centrum? :)

Gość maleneczka
nie bo jestem w pl to raz, a dwa bo ja już sobie wierze w jednego Boga i boje że moglibyście mnie przekabacić hehe ::P

Gość scjentologiaaaa
Ale scjentologia to nie jest religia. Jako chrześcijanin też możesz być scjentologiem. To jest droga do poznania siebie.

Gość xoxoxoxoxoxoxoxoxox
jesli jestem zainteresowana gdzie powinnam sie zgloscic mieszkając w irl?

Gość xoxoxoxoxoxoxoxoxox
dokladniej chodzi o polska grupe... jest jakas? czy tylko jedyny kosciol w dublinie?

Gość katolik nie moze byc
scjentologiem i nie bedzie never .wierzy się w Boga a nie takiewasze bzdury i bozki ,a scjent bazuja na takich jeleniach jak ty dla kasyyyyyy,łoja z was kasiore za kazde oczyszczanie organizmu i tego typu bzdury i zacieraja raczki jak kolejny down wejdzie w ich sidła

Gość noo widac ze sie zmieniles
scjentologu teraz durnota az po prostu z ciebie bije hahahahahahahahahahhhahaha i masz racje ze to nie jest religia bo to jest SEKTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ty jestes sekciara i tyle i idz sie palnij w leb pare razy o sciane i popros Boga o przebudzenie to moze ci przejdzie.

Gość za biedny jestem na
scjentologię, więc wirtualnie wypinam dupsko i sram na nich gównem, po wczorajszym grillu.

Gość lamka 2
Powiem krótko i treściwie, wypierdalaj z ta sekta i nie wciągaj naszych dzieci w jakąś chora organizacje. Już socjotechniki na Ciebie zadziałały naiwna kobieto. Powiedz może w co wierzycie i do czego się dokładasz, a może inaczej z czego Cię okradna i na jakąś rzecz, to późniejemy się wszyscy. Słuchamy.

Gość lamka 2
No to może ja sama odpowiem. Wierzą i w tym celu za majątki takich naiwniąkow jak autorka budują centrum dla przybyszy z kosmosu, bo mają przyczyc o określonym czasie. Określonym przez guru, który ma kontakt z nimi. W ogóle oni uważają, że jakiś tam kosmita w labolatorium stworzył człowieka i zaprogramował go tak żeby myślał o sobie, że jest bogiem i tak w nich powstał Jezus i zresztą całą Trójca Święta. Jak Wam się to podoba? trzeba mieć już nieźle przetrzepany mozg żeby w takie bzdury wierzyć.

Gość Dia.scn
Lamka, toć ci się chyba z raelianami popie...liło. Podobnie jak 99% narodu nic nie wiesz na temat, ale mimo to wymądrzasz się i zabierasz autorytatywnie głos w dyskusji. Wstydź się... ;-) A tych co są naprawdę zainteresowani tą tematyką zapraszam na forum http://forum.gazeta.pl/forum/f,97679,Dianetyka_i_scjentologia.html

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
a ile mozna na tym stracic???????????????????????????????

Gość LajzaMineli
całe życie można stracić. Ale durni nie brak.

Gość o cotuchodz
jedyna droga to bóg on daje szczęście i to za darmo