sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 ja obstawialam darka ale skoro na J to moze Janek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 jako mama dziekuje za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 a lisiczka-Gosia?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2010 lisiczka to na bank Magda :P janek tez nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 JUREK??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Maj 26, 2010 Hejka Melduje sie BP Regres to Jozek ,Jurek? zabka---no cos Ty znowu poleglas melduj sie tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2010 ani nie Jurek ani nie Józek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 REGRES jak nie Jurek to Jacuś albo sie poddaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2010 sądny dzień że jak ? ze jak to było to ostatnie ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 JACUŚ bylo to ostatnie albo sie poddaje :P chyba nie masz na imie "sie poddaje" ? he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2010 taka wersja mi sie podoba ;) Tylko narzeczona do mnie mówi Jacuś , reszta Jacek ;) sadny dzien ....BINGO !!!!!!!!! Gratulacje zgadłaś :) nagroda ---> bukiet kwiatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 łał :) wygralam wygralam :) juupi :) he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2010 Tylko teraz prosze mi tu bez wierszyków typu : Jacek placek na oleju- babka wola Ty zlodzieju! Jacek placek na smietanie matka woła Ty balwanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 a o dwoch takich co ukradli ksiezyc znasz?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2010 musze lecieć , bo obiecałem siostrze ze ja odwioze do kolezanki ... sadny dzien jeszcze raz gratki z okazji odgadniecia mojego imienia a ty ? obstawiam że Katarzyna ;) skoro to juz nie jest tajemnica pozwole sie w koncu przedstawic drogim paniom i panom juz oficjalnie ;) Miło mi jestem Jacek :D :D:D:D tymczasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 a jeszcze byla taka bajka "Jacek i Agatka" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2010 sadny dzien oczywiscie ze znam i widziałem baje z Kaczynskimi jak bylem mały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 nie Jacus kaska tez nie jestem :) zgaduj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Maj 26, 2010 Jacek i Agatka leciała w telewizji w latach 70 bodajże to mnie wtedy jeszcze na swiecie nie było .... teraz to juz uciekam na serrio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 jak nie byles jak ty chyba tylko rok czy dwa mlodszy jestes ode mnie :P chyba ze mi sie cos pomydlilo jestes 75 albo 76 rocznik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Maj 26, 2010 no tak lata 70-te byłam malutka hihi ale te bajki znam miło mi Jacku złośliwiec dzieki za życzenia wierszyk łezka w oku się kręci jak sie czyta. ja jestem bardzo szczęśliwą mamą od prawie 14 lat. Pamietam jak mój syn pewnego dnia zrobił mi wykład na temat palenia, jaki wstyd mi było, to było okropne uczucie. Pamiętam dzień jak przyszliśmy (ja i mąż) z biorezonansu i najpierw mu powiedizelśmy ż enie palimy, że bedziemy bardzo się starać by wytrwać, Pilnował nas moze to też pomogło, wstyd przed nim. Miłego wieczorku wszystkim a mamusie pijemy dziś winko za nasze zdrowie Częśtujcie się zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 dzieki aga winko rozumiem półsłodkie :) wyśmienite :) dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Maj 26, 2010 tak tak półsłodkie czerwone na zdrowie :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 no to nasze zdrowie mamuski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 26, 2010 sadny dzien----> byc moze i wiem, jak masz na imie, ale podpowiedź, którą podałam, dotyczyła mego imienia:( Tym rosyjskim pisarzem, który uzył mego imienia w swej powieści był Bułhakow:) To juz na pewno wiecie, jak mi na imię:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 26, 2010 sadny---> przeciez sie znamy, bo wymieniałysmy sie fotkami, pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 26, 2010 pamietam tylko nie pamietam twojego imienia ;/ na ktorego maila mi slalas?? na interie czy gmaila?? moze gdzies mi sie twoj mail uchowal he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nike17 0 Napisano Maj 26, 2010 http://zalukaj.pl/polecony,256107/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 26, 2010 nie ma lekko Sadny dzien:p zgaduj- podpowiedź jest:p albo szperaj w mailach:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Maj 26, 2010 Sadny- a niech strace, odpowiedx na NK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach