Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

madziuchna04 jesteś wielka Kochana strasznie sie ciesze ze śmierdziel znalazł sie w miejscu gdzie powienien On by nie pomógł Ci w problemach Strasznie sie ciesze zę wytrwałaś Jesteś WIELKA pamietaj Kocchani miłej nocki życze wybaczcie ze mniej tu jestem ale remont w domu kUrcze a Tu upał Jeszce jutro kończe sprzątanie i w piątrek urllop i jade nad wode HURA

Wkoncu moge chwile odpoczac po calym dniu kieratu i zara lulu spac :) Zycze wszystkim milej nocki :) Dobranoc!

Hejka 🖐️🌻 Milego dnia wszystkim :) Ja takze trwam BP :) p.s.zlosliwiec----pomachaj lapka jak mozesz dawno Cie tu niebylo 🖐️

Dzień dobry w ostatni, przed urlopem, dzień pracy :) Stuknęło mi 2 m-ce BP i tak zostanie na kolejne miesiące :) Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

a ja sie pochwale :) Nie palę już 858 dni (+ 23g43m00s). Ilość niewypalonych papierosów: 17179. Będę żyć dłużej o 131 dni (+ 05g37m24s)! Zaoszczędzone pieniądze: 8332,18 zł!

Monia ode mnie tez przyjmij gratulacje za te 2 miechy , i co , i co ? Fajnie jest nie palić . co nie ? ;) Obyć trwała w tym postanowieniu ... wiesz najgorszy okres masz za sobą , teraz masz już tylko z górki za jakiś czas w o ogóle przestaniesz myśleć że paliłaś :D Jesteś wielka :D

sadzny dzien ty to w ogóle jestes tutaj przykładem obok złosliwca ... można by powiedziec że stara wyga :P w pozytywnym słowa znaczeniu :) Moje gratulacje :D również

tylko nie stara, tylko nie stara dobrze?? :P he he ja jestem wrecz mlodociana he he ty tez masz duuuuzy staz Jacuniu :)

Monia, bukiet dla Ciebie:) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Ja mam jutro przedurlopowy "sądny dzień" ale postaram sie wpaść, poożegnać oraz polać wszystkim po dobrym drinku, kawusi oraz wieeeeeelkim i nietuczącym w ogóle, kawałku tortu z okazji stuknięcia trzeciej setki BP ;)

Witam 🖐️ pozdrawiam wszystkich serdecznie BP wszystkim pięknym pachnącym dziewczynkom 🌼 🌼 🌼 a chłopakom przystojniakom 🖐️ graba Monia 🌼 gratuluje z okazji 2 miesięcy BP i przesyłam Ci ten skromny bukiecik 🌼 🌼 🌼 :D i życzę przyjemnego spędzenia urlopu :D Vonk 🌼 tobie również gratuluje z okazji stuknięcia trzeciej setki BP oho ho ho :D ładny wynik 🌼 🌼 🌼 i dla ciebie bukiecik oraz szczęśliwej podróży miłego wypoczynku na urlopie :D pachnaca aga 🌼 farbowana_lisica 🌼 sadny dzien 🌼 basiek1 🌼 BrenadetkaBER 🌼 mamuska44 🌼 lorika 🌼 madziuchna04 🌼 zabka 🌼 dodob 🌼 Atydea 🌼 neri11 🌼 Bella1962 🌼 ojejkujejku 🌼 julka01 🌼 Kinja 🌼 Regres 🖐️ graba i wszystkim przez pomyłkę nie wymienionym 🖐️ 🌼 za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP 🖐️ 🖐️

Witam naszych przystojniakow, co niektorych "po latach" ;) A dziewczynkom dziekuje za przemile komentarze na FB. Jestescie kochane!!!

Padam na pysk,delikatnie mówiąc. Jutro mam już wolne, ale jadę do W-wy powalczyć o mianowanie na urzędnika służby cywilnej. Egzamin w sobotę, w sobotę po egzaminie powrót do domu, dopakowanie się, kilka godz.snu i w nocy wyruszam nad morze :) Odpocznę tak za wszystkie czasy:) Dziękuję za gratulacje i bukiety :*

monamas---to i ja Ci gratuluje tych dwoch miesiecy niepalenia i zycze Ci wiele takich miesiecy----a to bukiecik dla Ciebie 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Spokojnej nocki 🖐️

witam pogoda dalej wakacyjna aj super Zapraszam na kawke, czy może herbatkę co sobie życzycie ja mam wolne takw iec dziś lenistwo Będę odpoczywać miłego dnia

Hejka🖐️🌻 pachnaca aga---z mila checia napije sie kawy aby sie obudzic dzieki :) Vonk-----wzystkiego dobrego z okazji 300-stu dni niepalenia zycze Ci aby ten smierdziel nigdy Cie nie niepokoil :) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻--- + jeszcze 270 🌻 p.s.udanego urlopu zycze :) Pozdrowka 🖐️

pachnaca aga--------dzieki za kawke :) nie ma to z rana jak dobra kawusia,ja dopiero co wstalam,rozespalam sie calkiem na tym urlopie,boshe jak ja wstane w poniedzialek do pracy ?? bedzie masakra

Vonk---- ty masz dzisiaj 300 dni?? wszystkiego najlepszego z tej okazji kochana 🌼🌼 🌼 popatrz jak zlecialo :) a na poczatku wydawalo sie niemozliwe :) buziaki za wytrwalosc 😘

Vonk, Vonk no no ta 300-setka ładnie wygląda :) Oby tak dalej, świetny wynik Osobiście życzę ci byś go podwoiła ,potroiła itd ;) Fajnie że nie palisz i fajnie że tutaj jesteś... 🌻 moje GRATULACJE dla ciebie dla całej załogi BP Dobrego Dnia 🌻🖐️

Dzięuję, dziekuję wszystkim:) Prosze odbierać talerzyki z tortem śmietankowym ze śweżutkimi owocami oraz kawusię. Kto nie jest autem może tez dostac drinka - barek pełny!!!! No to teraz tylko 65 dni i okragły roczek.... Ale się spijemy ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować