Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

dodob kup sobie landrynki albo czekoladę i ją zjedz całą :D albo walni wodę mineralną gazowaną ... a po południu idz na siłownie i wypoć sie ... gwarantuję ze ochota na fajkę odejdzie jak ręką odjąć a na marginesie ... tyle nie paliłaś , nie szkoda ci tego czasu co byłaś w abstynencji ?

regres pewnie ze szkoda szczegolnie jak po fajce zeruje licznik najgorsze ze jak siedze na urlopie albo z rodzina to nawet mi fajka przez mysl nie przejdzie a praca czy chwile bycia samej powoduja chcec zapalenia pewnie to sprawa dla psychiatry bo wiem ze ta jedna fajka mi nic nie da dwie czy trzy ale siedzi to w glowie strasznie narazie jedyne na co mnie stac to : Nie palę już 5 dni (+ 00g26m04s). Ilość niewypalonych papierosów: 80. Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 14g43m11s)! Zaoszczędzone pieniądze: 39,34 zł!

Witajcie Dodob ---- ja cię w mgnieniu oka zapisuję na nasza listę bo tak na marginesie teraz dopiero spostrzegłam że cię tam nie ma i tak sobie myślę że dlatego chce ci się palić. Trafiasz kochana na listę MAGICZNĄ LISTĘ i słowo honoru ci daję że ci od razu przejdzie ochota na śmierdziela ;)Bo ja nie wiem czy wy wiecie że jak sie jest na liście to jest się wyjątkowym pachnidełkiem i nie wolno ŚMIERDZIEĆ BP -19 07 2010 1. Zlosliwiec ------------->1926 BP( ❤️ 08.04.2005) 🌻 (5lat 3 mies 9dzień) 2. Jovik-------------------->1717 BP ❤️ (05.11.2005)🌻 (4lata 8 mies 14dni) 3. Balbina------------------> 883BP ❤️ (16.02.2008) 🌻 (2 lata 5 mies 3 dni) 4. Sadny dzien -----------> 877 BP (23 ❤️ .02.2008)🌻 (2lata 4 mies26 dni) 5. Neri11 ------------------> 708 BP ❤️ (10.08 2008)🌻 (1 rok 11 mies 9dni) 6. Bella 1962 -------------> 628 BP ( ❤️ 29.09.2008) 🌻 (1 rok 9 mies20 dni ) 7. Pachnąca aga ---------->591 BP (0 ❤️ 6.12.2008)🌻 (1 rok 7 mies 13 dni) 8. Ojejkujejku ------------>590 BP ❤️ (07.12.2008)🌻 (1 rok 7 mies 12dni) 9. Madziuchna 04 ------- >556 BP ❤️ ( 10.01.2009)🌻 (1 rok 6 mies 9dzień) 10. Regres ---------------->444 BP ❤️ (01.05.2009) 🌻 (1rok 2 mies19dni) 11.Vonk ------------------->316BP ❤️ (05 09.2009)🌻 ( 10 mies 14 dni) 12 Jullka 01--------------->309 BP ❤️ (13.09.2009)🌻 (10mies 6 dni) 13.Mamuska44 ---------->306 BP ❤️ (16.09.2009)🌻 (10 mies 2 dni) 14. Kinja------------------->260 BP ❤️ (26.10.2009) 🌻 (8mies 17dni) 15.Farbowana_lisica ---->253BP ❤️ (08.11.2009)🌻 (8 mies 11dni) 16 Lorika ----------------->189 BP ❤️ (11.01.2010)🌻 (6 mies 8dni) 17.Witch321 ------------->183 BP ❤️ (17.01.2010)🌻 (6 mies 1dni) 18 Grace R --------------->177 BP ❤️ (23.01.2010)🌻 (5 mies 3dni) 19 Kairanka -------------->153 BP ❤️ (16.02.2010)🌻 (5 mies 2 dni) 20.Basiek1 ---------------->125 BP ❤️ (16.03.2010)🌻 (4mies 2 ni) 21 Bronka12 -------------->120 BP ❤️ (21.03.2010)🌻 (3mies 26dzień) 22.Monamas -------------->80 BP ❤️ (01.05.2010)🌻 (2 mies 19 dni) 23.Caphirinia ------------->59 BP ❤️ (21.05.2010)🌻 (1 mies 28dzień) 24.Veroniqueee ----------->57 BP ❤️ (23.05.2010)🌻 (1 mies 26 dni) 25 Aszati ------------------>53BP ❤️ (27.05.2010)🌻 (1 mies 22dni) 26.Bitch ------------------->49 BP ❤️ (31.05.2010)🌻 (1 mies 19dni) 27.Żabka ------------------->47 BP ❤️ (01.06.2010)(🌻 1 mies 18 dni) 28. Doo----------------------> 38 BP ❤️ (11.06.2010)🌻 (1 mies 8dni) 29.Paulina------------------>35BP ❤️ (14.06.2010) 🌻 (1 mies 15dni) 30. Barnadetka------------->34 BP ❤️ (15.06.2010) 🌻 (1mies 3dni) 31 Extented----------------->29BP ❤️ (20.06.2010) 🌻 (29 dni) 31. Atydea-------------------25 BP ❤️ (24.06.2010) 🌻 (25dni) 32. dodob--------------------5 BP ❤️ (14.07.2010) 🌻 (5 dni) a tak jeszcze na koniec proszę o osoby które nie bywają systematycznie na topiku o potwierdzenie BP bo jakoś tak wam szczerze powiem ze głupio sie czuje uzupełniając listę zastanawiając się nad tym czy wychodzę na idiotkę sumując dni bp osobie która się zaciąga przy czytaniu topiku :(

dodob twój wynik w tej chwili to także bardzo dużo !!! Pamiętaj o tym że nawet takiego wyniku niektórzy nie potrafią osiągnąć :) ja mogę tylko trzymać kciuki za to bys nie paliła jesteś dorosłą kobietą i wiesz co robisz ... dezycja będzie należała do ciebie !!! Nie jestes dzieckiem i wiesz co to za nałóg nikt za ciebie nie odwali tej roboty wiec zakasaj rękawy i do roboty bez myśli o fajce Jesli ma ci to pomóc to pamietaj że nie ty jedna masz z tym problemy i nie ty jedna masz ochotę na dyma ... cały szkopuł tkwi w tym , by to ( ten nałóg) móc w sobie przezwyciężyć dodob :D będzie dobrze

żabko ty to jednak odwalasz kawał dobrej roboty ;) 🌻 dla ciebie za wkład :D

dzieki kochani macie racje co da to gowno ;( nie wiem jakis dol dzisiaj mnie dopadl sorki jutro bedzie lepiej :) ja to wiem caluski

oj tak dzieci opalone i pelne wrazen :) dobrze za mam tylko dwojke bo nie mam 3 ucha do sluchania opowiesci :) teraz caly tydzien prac i suszyc a w sobote jada nad morze zabka przepraszam ze tak malo mnie ale smuc mi ile chcesz :*

a wiecie ze 30-stka z Gdańska ma dzisiaj urodzinki?? nie wiem gdzie sie podziewa i co sie z nia dzieje ale monia 30-stko nasza skladam ci najserdeczniejsze zyczenia urodzinkowe zeby spelnily sie twoje marzenia kochana i wroc do nas 😘 😘 😘

Kochani jutro jest taka impreza że hohoho Ci co pracują niech biorą wolne :P Wiesiu ma jutro urodziny okrągłe urodziny MY pijemy Wiesiu stawia :D:D:D:D:D:D:D: 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘 😘 Dla ciebie Wiesiu na miły Poczatek jutrzejszego dnia :*

Kurna chata ja dzisiaj to tez jakiegos dola dorwalam a smierdziel nie dawal mi spokoju przez caly dzien,mowie Wam dobrze ze ten dzien juz sie konczy bo naprawde chyba bym zapalila.......po pracy wzielam sie troche za sloiki choc pozno juz ale zeby rece byly zajete i zara ide do lozka to moze sen mi pomoze,boje sie jutrzejszego dnia ale moze bedzie dobrze :) zlosliwiec-----ja skladam Ci dzisiaj wszystkiego najlepszego duuuuuuuzo zdrowka-------🌻🌻🌻🌻🌻---a to skromny bukiecik dla Ciebie i calusek 👄 Kochanimilej i spokojnej nocy Wam zycze:) p.s.Vonk witaj po urlopie :)

Złośliwiec dla Ciebie przesyłam bukiet róż 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 oraz słodkie buziaki oczywiście pachnące 👄 👄 👄 👄

Ja już złożyłam życzenia na FB, ale tam nie da się "zamieścić" bukietu;) Wobec tego jeszcze raz: Wszystkiego najlepszego, kochany nasz Złośliwcze !!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Regres, Czekamy teraz na Ciebie, obiecałeś sie pojawić na facebooku:) Pachnące pozdrowionka dla wszystkich 🌻

Złośliwiec- wszystkiego, co najlepsze i niech wszystkie życzenia staną się życiem :*:*:*

30-tka z gdańska najlepszego 🌻 :D Ale cos ostatnio w ogóle nasza kompanka sie tutaj nie pojawia :O Vonk jak tylko założę to dam znać na pewno Ostatnio w ogóle nie mam na nic czasu :O A na kompie siedze tylko w pracy ... bo w domu nie ma na to czasu . Vonk ale ty lepiej opowiadaj jak było na wojażach i podeślij na maila jakąś fotę z wakacji ;) pozdrowienia dla wszystkich 🖐️ A tobie złośliwcu :P Wszystkiego Najlepszego , zdrowia i wszelkiej pomyslnosci no i nie tykania już nigdy w życiu śmierdziela :D Twoje zdrowie ;) chlup :P http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/a/aa/20090327030711!Finlandia_Vodka.png

No to ja też, wszak okazja do wpisania jest wielka a chwila doniosła:D Kochany Złosliwcu👄, Ty wiesz, jakim autorytetem jesteś na tym topiku. Składam Ci życzenia zdrowia, radości życia, samych słonecznych dni 🌻🌻🌻 Wszyscy kochamy Cie tu bardzo👄.(mam nadzieję, że szanowna małżonka wybaczy). Buziaczki i STO LAT!!!! Małgośka.

Do Regresa, Foty, kochany są na nk i właśnie na facebooku. Podesłałabym Ci, ale jak wiadomo jesteś powaznie zajęty (nie w sensie pracy) wiec średnio mi wypada ;) ;) ;) Przy okazji muszę Wam się pochwalic, że miałam zrobioną - pierwszy raz w życiu profesjonalną sesje fotograficzną w plenerze (egipskich plaż i basenów oczywiście...) Coż starość sie zbliza wielkimi krokami, będzie pamiątka ;) Poza tym wybyczyłam się za wszystkie czasy, wymoczyłam, zjdałam tony żarła i wypiłam morze alkoholu:):):) Polecam wszystkim którzy gustują w takim 2 tygodniowym "nicnierobieniu":) Tylko cięzko wrócić do normalnego życia, zwłaszcza bez piwka o 9 rano ;) ;) :)

Vonk to sobie nie obejrzę :O Podeslij mi link swój z NK na mojego maila Skorzystam sobie z konta siostry ( bo ma na NK ) i sobie luknę ;) tak sobie wymyśliłem :D ;) fajnie miałaś 2 tygodnie nic nie robienia ? To by mi odpowiadało i to bardzo :) a spytam się coś tam gdzie byłaś woda była ciepła? :P:P:P

Podesłałabym Ci, ale jak wiadomo jesteś powaznie zajęty (nie w sensie pracy) wiec średnio mi wypada" Vonk ale moja narzeczona wie że ja mam tutaj koleżanki :) Spoko :) Kiedyś mi powiedziała że mogę sie kumplować nawet i z tysiacem koleżanek byle bym nie palił ... więc sama widzisz że jest luzik ;)

Regres wielki szacun dla Ciebie, Jak to miło że sa jeszcze na tym świecie mężczyźni którzy nie wsztydzą się mówić o uczuciach ❤️

Regres, Przywracasz wiarę w męski rodzaj ;) P.S. Mail poszedł.

Palę, palę, jeszcze palę..., zaraz kończę. Za chwilę ostatni papieros na pożegnanie. Definitywnie. Może tym razem sobie poradzę. Dzięki waszemu wsparciu, własnym przemyśleniom. Własnej decyzji. Tak bardzo mam dość nałogu.

Witam 🖐️ pozdrawiam wszystkich PRZYJACIÓŁ pachnącego grona 🌼 bardzo dziękuję za tak miłe słowa z życzeniami ze aż mi łza w oku się zakręciła :D przepraszam ze tak późno wszystkich chętnych zapraszam na tort urodzinowy kawę no i coś mocniejszego http://img521.imageshack.us/f/tort5ti1qe4.png/ http://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/szampan.jpg Nie palę już 1928 dni (+ 23g55m46s). Ilość niewypalonych papierosów: 115739. Będę żyć dłużej o 884 dni (+ 02g58m03s)! Zaoszczędzone pieniądze: 38 772,84 zł! za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP 🌼 🌼 🌼 bo nie palić to jest coś pięknego 🌼 🌼 🌼

empatia 🌼 witam na pokładzie pachnącego grona 🖐️ nie zwlekaj dołącz do nas bo my nie palimy my pachniemy :D z nami na pewno pokonasz ten śmierdzący nałóg BP :D

złośliwiec najlepszego 👄 👄 👄 👄 👄 30-tka Tobie też co najlepsze 👄 👄 👄 👄 👄 aj pozazdrościc takich dwu tygodni nic nie robienia a Egipt aj super piękne plaże czysta woda nono wypoczełaś tylko teraz ciężki powrót do pracy Jacuciu jestes wielki za to że taki wspaniały z Ciebie meżczyzna Super tak trzymaj pozdrawiam pachnaco i sie wykąpać i wracam na torty i coś mocniejszego :):):) tyle okazji dzis

30atka - sto lat,sto lat :) Dziś spojrzałam na suwak i się przeraziłam bardzo pozytywnie,bo już 81 dni BP,jejejejej,lalalalal :) No cudnie, po prostu :) Ale, żeby nie było za pięknie... jakiś dziwny nastrój mam dziś... nie myślę o papierosie,ale o tym, że tak niewiele trzeba, żeby skrzywdzić kogoś swoją o nim opinią wydaną na podstawie znajomości w pracy, kilku godzin przegadanych na komunikatorze i jednego spędzonego ze sobą dnia podczas podróży służbowej. To bez sensu jest, wiem, że opinia ta nie ma nic wspólnego ze mną, a na pewno niewiele, a jednak boli... A może to ja kreuję siebie słowami i zachowaniem na tę inną osobę? Dzięki, że mogłam to tutaj z siebie wyrzucić... Już lepiej... Miłego wieczoru...

Oj Zlosliwiec nie pomagasz mi wytrwac w "stanie odwykowym"...To juz trzeci drink....o kawalkach tortu nie wspomne;) Ale zaTwoje zdrowie przechyle jeszcze trzy!!! Potem juz koniec, obiecuje (do soboty, bo ide na panienskie;)) Chyba zaloze topik: "Rzucilam picie! Pomocy!!!" ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować