Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Vonk to ja jako pierwsza sie wpisze na Twoje forum :):):) miłego wieczorku Padam dziś jakaś ostatnio chodze zmęczona a tu jeszcze tyle do urlopu aj musze wytrwac :)

Dzięki Złośliwiec, póki co, jak postanowiłam tak jest.Nie palę kolejne godziny. Boję się, co będzie jutro. Asekurancko zaplanowałam cały dzień na sportowo. Chcę, żeby się udało. Pozdrawiam wszystkich .

witam was dzis zapowiada sie piekny dzień a ja musze isć do pracy. Ostatnio mam dużego lenia, nic mi sie nie chce a tu do urlopu ponad dwa tygodnie. ZApraszam na kawkę , herbatkę i może kakao empatia zaglądaj do nas i poczujesz jaka wielka moc płynie z tego forum a za kilka dni bedziesz mówić jak fajnie jest byc pachnącym Super że do nas dołączyłaś miłego dnia

Hejka🖐️🌻 empatia----witaj na naszym pachnacym pokladzie razem z nami bedzie dobrze dasz rade tak jak i my dajemy rade 🌻 u mnie tez dzien zaczyna sie slonecznie pachnaca aga----tak jak i Ty mam strasznego lenia i tak jakos pod gorke :) wszystkim milego i pogodnego dnia :)

I ja witam szacowne grono :D 🖐️ w ten upalny i słoneczny dzień ... dziekuje wam za miłe słowa pod moim kierunkiem :) i powiem wam że nigdy nie miałem i nie mam problemu z wyrażaniem uczuć ludziom którym kocham :) a tym bardziej mówienia tego swojej narzeczonej ... Związek powinien opierać sie na czynach ale także i na czułym słowie którym powinni obdarzać sie partnerzy ... My tak mamy :D i mnie i mojej narzeczonej jest z tym bardzo dobrze :) po za tym to Witaj empatia 🖐️ badz tu z nami i Nie pal więcej ... Jak tu dużej zagościsz to zobaczysz jakie tu fajne i doborowe towarzycho siedzi :) aż sie chce tutaj zaglądać non stop :) to może sie przedstawimy ? :) Tutaj Regres czyli Jacek a nie palę ? hmmmmmmm? juz zapomniałem ile nie palę bo to było dawno temu ale na poprzedniej stronie są wyniki każdego z nas ;) O tą listę dba nasz przemiła księgowa żabcia;) :P Badz tu z nami ... Dla całej ferajny 🌻 Miłego Dnia

Witajcie kochani słonecznie i bp. Na początek się przywitam empatia każdy , który chciał rzucić to świństwo to zaczynał tu na tym magicznym topiku. Tu się wspieramy, opierdalamy , bluzgamy i wiele innych rzeczy robimy (pozytywnych oczywiście). Tu mamy swoje liczniki, a jak zbłądzimy to żabka księgowa od razu poprawia bilans bp. Więc czytając powyzsze wypowiedzi musisz stwierdzić, że warto TU być. Więc witaj w gronie rzucających, - byłych palaczy - nałogowców.

Witaj Empatia:) Gratuluje mądrej głowki!!!! Od dzś zaczełaś nowe, lepsze życie:):):) Bywaj tu kiedy tylko możesz.... Aaaa...i zdradź nam, prosze swoje imię ;) Pozdrawiam wszystkich w "którymś tam" dniu BP ;) P.S. Dosyć że ktoś (czyt.: Żabka) je zamnie liczy, to nawet nie chce mi się spojrzeć ile nabiło....no cóż :O

Witajcie ;d dzis mam trochę więcej cierpliwosci wiec pisze (wczoraj sie na klikałam ale skasowało mi dwa razy wypowiedz) Więc od nowa. Monamas ty się kochana nie przejmuj potworami z pracy :D jestes super babką i my tu wszyscy o tym wiemy a takie sytuacje w pracy moim zdaniem sa spowodowane zazdroscia brakiem własnej wartości Więc wcale mi się prosze nie przejmowac takimi pierdołami i nie zmieniaj się bo jestes najbardziej uśmiechniętą osoba jaka poznałam :D A zmiana siebie ze strachu przed etykieta jest najgorsze co moze byc !!! Mam nadzieje ze zrozumiale opisalam przekaz gdyz dzis mam jakis mętlik w glowie :D Empatia witaj 🖐️ Kochani wiecie obudziłam się dzis z takim kacem (mimo ze nie pilam wczoraj) to pewnie sprawka złośliwca :D:D:D

żabka--> dziękuję za te słowa, wiele dla mnie znaczą :* Wczoraj trochę pomyślałam, przemyślałam, poukładałam się od nowa i dziś już jest OK. Moje poczucie własnej wartości wróciło do normy, o ile jeszcze nie jest wyższe i uważam, że bardzo dobrze :) lorika--> pochwalam Twoje zachowanie, gdyż wiele jestem w stanie znieść, wiele wybaczyć, o wielu rzeczach zapomnieć, ale nie toleruję braku szacunku... Szanuję siebie i innych i tego samego od innych wymagam. Jeśli ów kolega wykazał brak szacunku względem Ciebie, to słusznie bardzo zrobiłaś, że odstawiłaś go na boczny tor :) Witam nowych i życzę wytrwałości i konsekwencji :) Kochani, zbliża się u mnie 3 miesiąc BP,lalalalalalalalalalal :) Nie wiem kiedy to przeleciało, ale dobrze, niech leci i oby tak przez kolejne i kolejne i kolejne miesiące :) Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :)

BP -21 07 2010 1. Zlosliwiec ------------->1928 BP( ❤️ 08.04.2005) 🌻 (5lat 3 mies 9dzień) 2. Jovik-------------------->1719 BP ❤️ (05.11.2005)🌻 (4lata 8 mies 14dni) 3.Balbina------------------> 885BP ❤️ (16.02.2008) 🌻 (2 lata 5 mies 3 dni) 4. Sadny dzien -----------> 879 BP (23 ❤️ .02.2008)🌻 (2lata 4 mies26 dni) 5. Neri11 ------------------> 710 BP ❤️ (10.08 2008)🌻 (1 rok 11 mies 9dni) 6. Bella 1962 -------------> 630 BP ( ❤️ 29.09.2008) 🌻 (1 rok 9 mies20 dni ) 7. Pachnąca aga ---------->593 BP (0 ❤️ 6.12.2008)🌻 (1 rok 7 mies 13 dni) 8. Ojejkujejku ------------>592 BP ❤️ (07.12.2008)🌻 (1 rok 7 mies 12dni) 9. Madziuchna 04 ------- >558 BP ❤️ ( 10.01.2009)🌻 (1 rok 6 mies 9dzień) 10. Regres ---------------->446 BP ❤️ (01.05.2009) 🌻 (1rok 2 mies19dni) 11.Vonk ------------------->318BP ❤️ (05 09.2009)🌻 ( 10 mies 14 dni) 12 Jullka 01--------------->311 BP ❤️ (13.09.2009)🌻 (10mies 6 dni) 13.Mamuska44 ---------->308 BP ❤️ (16.09.2009)🌻 (10 mies 2 dni) 14. Kinja------------------->262 BP ❤️ (26.10.2009) 🌻 (8mies 17dni) 15.Farbowana_lisica ---->255BP ❤️ (08.11.2009)🌻 (8 mies 11dni) 16 Lorika ----------------->191 BP ❤️ (11.01.2010)🌻 (6 mies 8dni) 17.Witch321 ------------->185 BP ❤️ (17.01.2010)🌻 (6 mies 1dni) 18 Grace R --------------->179 BP ❤️ (23.01.2010)🌻 (5 mies 3dni) 19 Kairanka -------------->155 BP ❤️ (16.02.2010)🌻 (5 mies 2 dni) 20.Basiek1 ---------------->127 BP ❤️ (16.03.2010)🌻 (4mies 2 ni) 21 Bronka12 -------------->122 BP ❤️ (21.03.2010)🌻 (3mies 26dzień) 22.Monamas -------------->82 BP ❤️ (01.05.2010)🌻 (2 mies 19 dni) 23.Caphirinia ------------->61 BP ❤️ (21.05.2010)🌻 (1 mies 28dzień) 24.Veroniqueee ----------->59 BP ❤️ (23.05.2010)🌻 (1 mies 26 dni) 25 Aszati ------------------>55BP ❤️ (27.05.2010)🌻 (1 mies 22dni) 26.Bitch ------------------->51 BP ❤️ (31.05.2010)🌻 (1 mies 19dni) 27.Żabka ------------------->49 BP ❤️ (01.06.2010)(🌻 1 mies 18 dni) 28. Doo----------------------> 40 BP ❤️ (11.06.2010)🌻 (1 mies 8dni) 29.Paulina------------------>37BP ❤️ (14.06.2010) 🌻 (1 mies 15dni) 30. Barnadetka------------->36 BP ❤️ (15.06.2010) 🌻 (1mies 3dni) 31 Extented----------------->31BP ❤️ (20.06.2010) 🌻 (29 dni) 31. Atydea-------------------27 BP ❤️ (24.06.2010) 🌻 (25dni) 32. dodob--------------------7 BP ❤️ (14.07.2010) 🌻 (5 dni) 33.empatia-------------------1 BP ❤️ (20.07.2010) 🌻(1 dzień)

Witam żabka 🌼 zuch dziewczynka :D cześć dziewczynki 🌼 🌼 🌼 :D i chłopaki przystojniaki 🖐️ graba bp :D 🌼 nie palimy pachniemy 🌼

Gość maria308
Witam wszystkich pachnących! Rzuciłam palenie po operacji tarczycy, którą miałam 18 listopada 2009r. Nie palę już 8 miesięcy. Huraaaaaa! Czasami mam ochotę zapalić, a czasami nie przeszkadza mi jak ktoś w moim otoczeniu pali. Paliłam bardzo długo i przed operacją dużo. Teraz chciałabym nie wrócić do tego nałogu. Może mi się uda.

A ja Wam sie troche pouzalam i pomarudze u mnie z tymi papierosami wcale nie jest tak rozowo jak by chcialo by sie...od paru dni tak za mna laza i kusza .........no zapal sobie inni pala co sobie bedziesz zalowac......juz tyle nie pale i szkoda mi tych dni pachnacych.......nie mam tak silnej woli zeby to dluzej ciagnac .....mam te same objawy co na samym poczatku kurna chata idzie zwariowac....wiem mam swoje lata ,nie jestem dzieckiem wkoncu tylko stara baba i decyzja nalezy do mnie .......moze jeszcze nie ta pora,niedoroslam....boje sie kazdego dnia....zwlaszcza ze te smierdziele cholerka sa na wyciagniecie reki:(.....jak narazie trzymam sie choc jest naprawde bardzo ciezko......nie bede Was wiecej zanudzac......:) Trzymajcie sie Kochani Pachnidelka :)

Witajcie czwartkowo bp. basiek1 , a co z Twoimi wnuczętami, będą wąchać śmierdzącą babcię, chyba tego nie chcesz. Myślisz , że mi jest lekko, nie ale mówię , że ja pachnę, a moje koleżanki śmierdzą, i ten cholerny odór z gęby. Palące się szmaty (to są chyba płuca). Coś okropnego. Bądź dzielna Basiu, nie poddawaj się, walcz, óźniej będzie nagroda. lorika napisała Ci wczoraj samą prawdę. $ miechy to dużo i szkoda by było tych dni i godzin. basiu powodzenia w dniach bp. my nie palimy🌻 my pachniemy 🌻 - moja pachnca łapka.

Witam pozdrawiam wszystkich pachnących 🌼 🖐️ basiek1 🌼 moje początki BP tez były bardzo ciężkie i tez nie jestem małolatem chęć zapalenia trwała przez 9 miesięcy rozumiem co przezywasz bo ja już to przerabiałem ale proszę bądź cierpliwa a dzień wolności nadejdzie i będziesz wolnym człowiekiem nie zależnym od śmierdzącego nałogu wierze ze dasz rade BP palilem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie mi się udało to tobie tez się uda trzymam za ciebie kciuki BP 🌼 🌼 my nie palimy my pachniemy 🌼 moja łapa BP 🖐️

żabka zapomniałam podziękować Ci za jak zwykle wspaniałą robotę. No i życzę Ci następnych 50 dni bez śmierdziela. WITAM NOWYCH PACHNĄCI 🌻

No Żabka nieżle nieźle kolezanko :) Kubuś Puchatek już stęskniony macha do Ciebie łapką ;) Pozdrowienia dla calej ekipki Empatia, co u Ciebie??????

Basiunia, trzymaj sie i nie daj sie!!! Podaj nam reke a my wszyscy bedziemy ja mocno trzymac zeby smierdxiel nie przeciagnal Cie na swoja strone!!! Wieksxosc z nas, niestety co jakis czas ciagnie. Ja mialam w egipcie taki moment, ze bylam bliska zrobienia "maszka" (wiecej niby nie chcialam), ale pomyslalam szybko o Was, o tym co napisze jak wroce... Za chwile smialam sie pod nosem z glupoty, ktora chcialam zrobic. A na mysl o wp....jak spuscilby mi Regres, az mi scierpla skora i dziekowalam Bogu, ze sie nie skusilam ;)

Basiek nawet nie probuj !!! vonk---lepiej brzmi "rzucilam palenie ,wpadlam w picie " he he no ja wczoraj tez zimne leszki :) dzisiaj bylam z moimi dziewczynami na kapielisku,ta starsza to miekka jest za to ta mlodsza wykonczyla mnie totalnie,3 godziny non stoper w wodzie,ja to prawie sie wyczolgalam z tego basenu bez sil zupelnie,a wszystko mnie bolalo,zagonilam ja na recznik ledwie siadla to juz chciala do wody,w koncu zglodniala i sama chciala do domu. skad te dzieci biora tyle sily?? ja to czuje ze jutro sie nie rusze :)

Vonk widzę że myślałaś jednak tam o nas? ;) żabko gratki za 50 - tkę

I jeszcze jedno słówko ... Nie chcę sie tutaj chwalić ze mnie nie ciągnie ... ale ja naprawdę nie wiem jak wy to robicie ze chce wam sie jeszcze palić Tyle macie na licznikach , tyle dni bez dyma , tyle dni , tygodni , miesiecy i lat oddychacie już czystym powietrzem a wam sie chce macha ? no cholera to ja tego nie rozumiem ? :O ? nie palicie już tyle czasu ? Tyle dni w abstynencji i nagle słysze .... mam ochote na macha ? dziwne ? nie pale juz ponad rok i to z niezłym hakiem rozumiem was , tez miałem dni cieżkie i chwiejne ( przynajmniej na poczatku ) Teraz juz mineło sporo czasu i wiem że nie chce palic i co lepsze wcale mnie do tego nie ciągnie ... ale ok ... przypuśćmy czysto hipotetycznie że che mi sie zapalić ? Myślicie ze bym zapalił ? myślicie żebym wział macha ? NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie dlaczego nie ? Już mi nie chodzi o to że szkoda było by mi tych dni bez fajki Już nie chodzi o to że mógł bym wrócic do nałogu Juz nie chodzi o ten hajs stracony na pety ... itd itp .... a wiecie o co chodzi ? CHODZI O TEN WSTYD , PRZED WAMI !!!! tak ,tak dokładnie najzwyklej na świecie było by mi WSTYD , przyjść tu do was i oznajmić wam że ZAPALIŁEM :o po prostu takiej sytuacji sbie nie wyobrażam ... i tak jak pisze Vonk że miała ochotę , że jednego maszka , ze tylko jeden dymek ... ale co ? pomyślała o nas , o was , i o mnie ( klapsa by sie chciało co :P ) i nie zapaliła , czyli że jeśli sie bardzo chce to można :) o rany ale epopeja :P juz nie truje PROŚBA !!!! NIE PALCIE ps . monamas teraz zauważyłem że my w tym samym dniu rzuciliśmy fajki a że mamy roczną różnicę to nic nie znaczy :P bedziemy razem obchodzić Jubileusz ;)

Jestem Kochani nadal pachnaca niepalaca...przetrzymalam dzisiejszy dzien przetrzymam jutrzejszy i nastepne tez :) lorika-----dziekuje Ci za te slowa to wszystko prawda co napisalas i proboje odgonic mysli smierdzace :) mamuska---wiem ze kazdemu z nas jest ciezko i bede pachniec dla moich pociech i dla siebie samej dziekuje Ci :) zlosliwiec------wielkie dzieki Ty jestes nasza podpora za co bardzo Cie kochamy :) Vonk----nie dalam sie skusic----ciesze sie ze Ty sie nie skusilas :) sadny dzien------nie sprobowalam :) Regres-----tez bym chciala juz miec bynajmniej rok za soba moze wtedy juz bedzie lzej :) Tak na marginesie przepraszam Was za te moje uzalanie sie nad soba bo wiadomomze niem tylko ja mam takie kryzysy ale nie mam w domu komu sie wygadac dlatego tutaj ,jest mi pozniej lzej i lepiej. Mam te kryzysy ze smierdzielami ale jak se pomysle o Was ze jestescie tacy kochani to mysl o smierdzielu odchodzi na jakis czas. zabka----zycze Ci nastepnych 50-ciu dni i nastepnych BP pachnacych 🌻🌻🌻🌻🌻razy10 Dziekuje Wam za to ze jestescie 👄❤️👄❤️👄

basiek ale ten topik jest od wszystkiego !!!! Tutaj nie wklejamy tylko wyników i naszych osiągnięć Tutaj piszemy też o tym co nas boli i denerwuje Tutaj opowiadamy o sukcesach i porażkach ... Tutaj sie wspieramy i opierdalamy A co do roku ? No cóż basiek , powiem tylko że WSZYSTKO PRZED TOBĄ ... a na koniec muszę stwierdzić że ZUCH DZIEWCZYNA Z CIEBIE i dla ciebie za wytrwałość 🌻

Dzień dobry w piątek :) Tydzień pracy po urlopie za mną i nawet całkiem sympatycznie zleciał:) basiek-->gratulacje :) jesteś silna kobita, więc dasz radę z każdą pokusą na papierocha :) regres--> w kupie zawsze fajniej coś świętować,haha :) Pozdrawiam i życzę Wam i sobie fantastycznego dnia :)

Regres, Ja mogę powiedzieć, że po tych niecałych 11 miesiącach nie mam specjalnych ciągów, ale bywa czasem moment, najczęsciej spowodowany jakąś konkretną sytuacją kiedy przez głowę przechodzi mi ten jeden maszek... Nie mam na to wpływu, myslę że to siła nałogu... Na szczęscie to bardzo rzadkie incydenty.... Przyznam się Wam, ze gdyby nie szczcunek do czasu jaki trwam BP i to że dzięlę ten kazdy dzień z Wami, w 100% PRZYNAJMNIEJ kilka takich maszków miałabym za sobą. Patrzcie jaka jest siła tej naszej wspólnoty, ze człowiek który chciałby palnąć to głupstwo w pierwszej kolejności myśli: "Boże co ja im powiem????" " A moj licznik??? Pójdzie w kij???:O" Jesteśmy niewątpliwie swego rodzaju fenomenem i gdybyśmy mieli zasięg globalny wszelkie wspomagacze w walce z nałogiem palenia lezałyby zakurzone na aptecznych półkach :) Myśłę, że bylibysmy dobrym tematem na jakąś magisterkę ;)

Witam serdecznie w słoneczny gorący piątkowy dzień pozdrawiam cale pachnące grono BP :D 🌼 vonk 🌼 jovik [kwiatek monamas 🌼 basiek1 🌼 pachnaca aga 🌼 sadny dzien 🌼 lorika 🌼 mamuska44 🌼 żabka 🌼 madziuchna04 🌼 farbowana_lisica 🌼 lorika 🌼 dodob 🌼 ojejkujejku 🌼 julka01 🌼 bella1962 🌼 neri11 🌼 empatia 🌼 Regres 🖐️ graba i tych wszystkich których przez omyłkę nie wymieniłem 🌼 🖐️ :D BP ------------------------------------- *** ------------------------------------------ i ja się trochę pożalę jestem na zwolnieniu lekarskim do poniedziałku włącznie na dolegliwość kręgosłupa przez te choróbsko jestem taki przyjemny jak wezwanie na komendę a wokoło mnie stworzyła się paskudna atmosfera rodzinna przed chwileczka przyszedłem od lekarza ale nadal jestem BP bo jak ja bym mógł zawieść PRZYJACIÓŁ nie wyobrażam tego sobie vonk 🌼 tak jak mówisz pomyślałaś o nas i to za chwilę minęło i nie zapaliłaś :D dziękowałam Bogu, ze sie nie skusiłam dumni jesteśmy z Ciebie 🌼 ZUCH DZIEWCZYNKA :D 🌼 Regres 🖐️ również nie zapali a wiecie o co chodzi ? CHODZI O TEN WSTYD , PRZED WAMI !!!! tak ,tak dokładnie najzwyklej na świecie było by mi WSTYD , przyjść tu do was i oznajmić wam że ZAPALIŁEM po prostu takiej sytuacji sobie nie wyobrażam ... 🌼 bo my nie palimy my pachniemy 🌼 za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP 🖐️ 🖐️

Kochani jutro jade na wakacje oczywiście BP mlody ma temp. 38 ale wmawiam sobie ze to od ząbkowania bo co nas nie zabije to nas wzmocni całsuki dla całego grona BP i trzymajcie sie do 4 sierpnia

Witajcie Dziękuje za kwiatki i wszelkie gradki :D Basiula Ja wiem że ty sobie poradzisz bo jesteś twarda babka :D Złośliwiec zdrowiej zdrowiej i się nie przemęczaj na działce 👄 regres 🖐️ strasznie lubie czytac twoje przemyslenia dziewczynkom wszystkim strasznie duzo 😘 pachnacych😘 Wiecie strasznie mi brakuje farbowanej ale mam nadzieje ze dobrze się bawi na wczasach ❤️

żabulka moja kochana to juz 50?? jak to zlecialo,mloda pijemy i to jak ,zakladaj adidaski i walisz na gliwice moja droga,dobre piwko kup po drodze :) 😘 😘 😘

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować