Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

wpadam przywitac sie sobotnio wieczorowo :) teraz bede czesciej sie odzywac bo od poniedzialku ide na urlop,musze pare spraw zalatwic ale to mi zajmie 2-3 dni i bede prawie ze cala wasza :)

wpadłam sie przywitać i życzyć miłej niedzieli ja od 8 do 18 mam wykłady trzymajcie sie ciepło i wypoczywajcie za mnie też troszkę :):):)

Witam:) W przerwie w gotowniu rosołku:D napisze pare słów:) Byłam wczoraj na imieninach kolegi. Po jakims czasie od mego przybycia weszła moja znajoma z lat szkolnych, widziałam, ze mnie albo nie zobaczyła (duzo ludzi było) albo nie poznała. Po jakims czasie zauważyła i skomentowała:" Nie poznałam Cie.... zmieniłas sie o 180 stopni!" Cokolwiek to znaczyło .... nie miałam operacji plastycznej:p!!! Za chwile zagadała, krzycząc przez stół:" A Ty Gosia to tak w szerz poszłas? Troche przybrałas!" Odpowiedziałam: "taaaakkk????? A, no może przez to, że rzuciałam palenie?" Nie opiesze, jaka byłam wsciekła, wiem, ze ona pali i juz miałam na koncu języka odpalic swój tekst :"Wole byc ciut grubsza niz śmierdzieć fajami", ale w pore sie ugryzłam w język, no, to nie miejsce na takie docinki. A ona poszturchując swego męża (który nie toleruje palenia przez nią) zaczęła swój wywód: "widzisz, ona rzuciła palenie i widzisz??" i tu nie dokończyła... i miała szczęście, bo chyba w porę sie opamiętała! Chyba chciała powiedzieć, ze ona by tak wygladała jak ja..:( :o A jej mąż popatrzył na mnie i odpalił: " i co? fajna, ładna babka i widać, ze nie pali!". Wszyscy wybuchnęli śmiechem, bo paczka z imienin to stała ekipa i wszyscy mi kibicowali w rzucaniu!!:D No, taki humor na niedzielę:) Ja oczywiście dzisiaj to się z tego smieje, ale wczoraj byłam swięcie oburzona!!! Cóż... niektórzy nie maja za grossz poczucia taktu a może korepetycje z zasad dobrego zachowania? Buziaczki:)🌻

basiek1 miło widzieć u ciebie takie piękne białe, nie zażółcone papierochami , wolne od nałogu - trzy łabędzie. I nie próbuj mi chwytać po śmierdziela. Spójrz jaki masz piękny licznik. Miłego popołudnia niedzielnego dla Wszystkich moich przyjaciół.

Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie niedzielnie 🖐️ życzę miłego niedzielnego wieczorku jovik 🌼 Gosiu jesteś super fajną babką a ja nie słucham co mówią tylko KTO to mówi :D basiek1 🌼 gratulacje z okazji trzech łabędzi BP :D lorika 🌼 zgadzam się z twoim tatą ja tez uważam ze mieć jedna rzecz, ale konkretna atrakcyjną :D farbowana_lisica 🌼 tobie rowniesz milej niedzieli mamuska44 🌼 miłego popołudnia niedzielnego przyjacielu pachnaca aga🌼 wypoczywam, bo już nie długo ide do Ciebie do szkoły na wywiadówkę :D

Złosliwiec- uśmiałam się z tej wywiadówki:D:D Ta sytuacja z imprezy uświadomiła mi, jakimi kategoriami w zyciu kierują się niektórzy...:o cóz....:p Niedziela mija, wypoczęłam, odwiedzilam siostre, teraz mam czas na pooglądanie TV. Nie wymieniam wszystkich Was z imienia;D ale kazdemu z osobna życzę wszystkiego dobrego BP.:)

Witam i życzę miłego słonecznego tygodnia, niech jesień będzie prawdziwą Polską Złotą Jesienią. dziś po 15 chyba latach zaspałam do pracy, spóźnienie - 15 minut. szok. Co to znaczy, chyba to że jestem już jesienią. Miłego dnia

witajcie jasne ze lepiej nie palic i przytyc niz byc chudzielcem palacym ;) zawsze mozna zrzucic kilogramy ja osobiscie ja juz wiele razy pisalam ze kiedys mialam kilka kilo za duzo i stanelam na rzesach zeby je zrzucic bo jesli chodzi o wage to jest niestety moj punkt na ktorym mam jobla uwazam ze ludziom szczuplym latwiej jest w zyciu i mam na tym punkcie bzika ;) niestety tez u mnie jesienny klimat sie udziela i mam jakiegos dola

Hej 🖐️ ja mam zow ze soba problem chyba nie obedzie sie bez psychiatryka kurde dopadly mnie znow takie same objawy jak na poczatku zucania tych smierdzieli nie mam sily ---wiem ze to moja decyzja czy zaczne palic czy wytrzymam----narazie wstrymuje sie i robie narazie wszystko aby po niego nie siegnac---mam nadzieje ze ten stan szybko minie ----jak narazie to mi jest batdzo ciezko jak zreszta wiekszosci z Was :( Mimo to zycze Wam milego dnia :)

macie racje mi niestety czasem na imprezie sie zdarzało zapalić ale wiem ze nie chce do konca zycia palic kaszlec smierdziec i wyrzucac do smieci pieniedzy niestety jestem nalogowa kupowaczka perfum i czasem mnie ponosi ale nad tym tez popracuje obiecuje ;)

dodob--> uwierz, że robię wszystko, by zrzucić, ale siedząca praca i niektóre leki, które musze połykac nie ułatwiają mi tego:) E, mnie nie przeszkadza to, tzn. nie mam hopla na tym punkcie. Przez 36 lat wygladałam jak szczapa to chociaz na stare lata ktos zwróci na mnie uwagę:p:P Pozdrawiam wszystkich. Basiek--do góry uszy i reszta ruszy:) jak mawia moja znajoma:D Trzymaj się cieplutko, może jakies leki ci pomogą? Jeżeli Ci sie uda, to myśl pozytywnie, ja jestem myślami z Tobą. Naprawdę:)

jovik-----we mnie tez by sie zagotowalo ;/ bezczelne babsko wrrrr ja tez przytylam ,duzo przytylam bo 12 kg ale wszyscy mi mowia ze lepiej wygladam,od czasu jak steper kupilam we wakacje cwicze co dziennie i ostatnio spodnie mi spadaja :) ta sytuacja na imprezie jest troche podobna do takiej ktora ja mialam ale nie tyczylo sie to palenia ani zbednych kg a mianowicie kuzyn mojego taty,wybitnie upierdliwy i nie zbyt lubiany,przyjechal cos z miesiac temu do moich rodzicow,on ma corke rok mlodsza niz ja ktora w zeszlym roku urodzila pierwsze dziecko,ja pierwsze dziecko urodzilam w wieku 22 lat,pannica ma 14 lat,mlodsza 7,dziewczyny samodzielne zaradne,mam powoli dla siebie czas,ale jak mi zaczol powiem brzydko pierdolic ze ja taka biedna,tak mowie bo jak mam powiedziec inaczej to szlag mnie trafil,rzeczywiscie o niczym innym nie marze jak tylko wpakowac sie w pieluchy na stare lata ;/

sadny dzień---> we mnie tez zawrzało, ale juz puściło! Ja przytyłam też ok 12/14 kg. i cóż? Jestem gorszym człowiekiem??? Nie mogę zrozumieć, jak głupie sa niektóre kobiety!!! Przepraszam, ale tak jest! No cóż, jak dla kogos szczupła sylwetka i mega tapeta na gębie to szczyt inteligencji i ogłady to....powodzenia. Tylko dobrze, że to nie trafiło na zakompleksioną pannę, bo jeszcze by zaczęła palić!!!

to i ja witam w ten jesienny poranek :) kawa tez jest juz u mnie :) koleżanki moje drogie nie przejmujcie sie wagą,bo faceci nie lubią takich chudych i zanoreksionych kobiet :) a to że przybyło tu i ówdzie to pikuś 1.000.000 razy wolę kobieta z małą nadwagą bez papierosa w ustach niż zgrabną,piękną i z petem w buzi :) zresztą piękność i pet w buzi to duża sprzecznosc ... Dobregi i Miłego dnia :)

i ja witam z rana 🌼 regresku ja jestem piekna zgrabna i bez peta ;) a jaka skromnosc przeze mnie przemawia :) ha ha ha ja juz od 6 rano na nogach,zdazylam zaliczyc urzad miejski zarejestrowac autko i wypowiedziec OC poprzedniego wlasciciela,tylko jak darlam z szyby stara naklejke zyleta to chyba cos mi wlazlo pod pazurka ;/ i teraz boooli :(

sadny dzien do naklejek na szybie polecam aceton ( zmywacz do paznokci) i skrobak do płyt ceramicznych Schodzi jak po maśle :) gdzie ubezpieczasz auto ? w jakim towarzystwie?

sadny dzien pasowało by jeszcze bys sprawdziła sobie akumalor,swiece przed zimą i wymieniła oleje i płyny ... po zakupie auta zawsze trzeba wyminiac oleje,filtry i płyny no ale to chyba o tym wiesz :)

regresku ----- ubezpieczam w MTU jestem juz na dzis umowiona z moja agentka,akumulator musze sprawdzic bo mam obslugowy,olej planuje wymieniac styczen-luty narazie mu dolalam a jezdzi na mobil1,i petryga tez juz mu dolalam :) wiem co to jest aceton kochany rozmawiasz z chemiczka :D lorika ----i co z tego ze zajety he he tutaj jest nasz :D

lorika nie przejmuj sie u nas jak we wakacje rozkopali rynek tak grzebia dalej i co raz to dalej sie to poszerza bo rozlaza sie na ulice, podobno dokopali sie do katakumb, poza tym sciagaja tory tramwajowe wiec gdzie niegdzie tez pozamykane przejazdy,staraja sie to w miare sprawnie robic ale zawsze jest to jakies utrudnienie. dobrze ze w koncu zlikwidowali tramwaje wogole,ulice byly koszmarne,tak jak torowisko tak szlo kola pourywac w autach,nogi polamac i wogole porazka jakas. w zabrzu tez by mogli sie za to wziasc bo wyglada gorzej niz w gliwicach to wygladalo

ubezpieczam w MTU" :) to jest chyba na poczcie polskiej to MTU ? oni sa atrakcyjni cenowo :) no ja mam w Aviva i tez dobra cena ... --i co z tego ze zajety he he tutaj jest nasz" no oczywiscie że wasz !!! przeciez nie niczyi :P loriś to powiadasz że miałas nocne rozmowy o wszystkim i o niczym :) pewnie plotkowałyście o seksie :P:P:P na takich spotkaniach zawsze o tym rozmawiacie ( wy kobiety;) ) sadny dzien,loriś ja sie BARDZO CIESZE żE JESTESCIE ZGRABNIUTKIE i do tego bez peta w ustach :) ja tam jestem z was bardzo dumny :D

heheheh sadny dzien przestan sie Regresowi podlizywac, bo on jest juz zajety no nie ma sensu " lorika oj tam oj tam :D

widzisz regresku jaki ty fajny jestes :) i nasz :) tak MTU to na poczcie,musialam isc dzis do PZU wypowiedziec ubezpieczenie poprzedniego wlasciciela,pan byl bardzo mily ale jeszcze probowal namowic mnie zebym u nich zostala,w tym palm pikusiu moi znajomi maja chyba wszystko poubezpieczane i samochody i mieszkanie i nie wiem co tam jeszcze i sa zadowoleni,ja w MTU juz mialam dwa wczesniejsze auta to tak przez zasiedzenie :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować