Grzeslaw 0 Napisano Listopad 9, 2011 Witam serdecznie:-) wpadłem się tylko przywitać:) Kotki2 miło, że do nas dołączyłas:-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotki2 0 Napisano Listopad 10, 2011 Oj widze, że za czesto tu nie zaglądacie ;)\ Ja sie dzisiaj obudziłam i czuje sie jakbym wczoraj przynamniej 30 wypalila, strasznie przepalona jestem, ciekawe skad takie uczucie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 10, 2011 Witajcie:) Ale zimno się zrobiło. Kotki 2 Każdy na pewno zapracowany,bo przecież znowu długi weekend. Kotki2,przestałaś już palić i trzeba się z tego cieszyć.Piszesz,że jesteś dumna z siebie,przyjemne uczucie, prawda? Może masz takie uczucie,jak po 30 fajkach po tych tabletkach? Dasz radę,tak jak ja i inni :) Zapraszam na kubek pysznej herbaty z imbirem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 10, 2011 witajcie kochani ja juz po remoncie prawie bo zostalo mi jeszcze pomalowanie lazienki i ubikacji,ale to juz po urlopie zrobie,teraz odpoczywam cieszac sie resztkami urlopu,bo od poniedzialku do pracusi :) widze nowe twarze :) witajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Listopad 10, 2011 Witam to jedyna rzecz która mnie dzis cieszy Nie palę już 70 dni (+ 10g42m40s). Ilość niewypalonych papierosów: 2113. Będę żyć dłużej o 16 dni (+ 03g27m16s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1141,23 zł! pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 10, 2011 no cyferki imponujace,oby tak dalej :) nie za czesto masz depreche?? to nie jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 10, 2011 Hej:) Żabko x10:D:D:D:D:D:D:D Sądny Dzień,ale masz czyściutko i pięknie w domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Listopad 10, 2011 Nie trudno o depresje gdy zycie sie wali nie starcza na oplaty a o zyciu codziennym nie mówiąc. Tak ciężkiego okresu (pod wzgledem finansowym ) jeszcze nie mialam Nie da sie przezyc za 800 zł wypłaty męża:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 10, 2011 żabko, a Twoja praca? Kiedys pisałaś,że pracujesz:) No kurcze, wiem zresztą jak to jest z utrzymaniem zatrudnienia...dziś pracujesz- jutro wylatujesz...:( Czy mogę Ci jakos pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Listopad 10, 2011 Miałam prace w wakacje na pół etatu, ale niestety tylko na 3 mies potem dorabialam sobie w domu ale juz nie ma takiego zapotrzebowania. Nie Jovik Ja nie oczekuje od was pomocy, tylko czasami człowiekowi tak zle na sercu ze wstaje rano i ryczy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 10, 2011 Wiem żabciu,ze nie oczekujesz...tylko się zapytałam... Trzymaj sie, myśl,ze będzie lepiej, bo musi być!!! Co zrobisz... Pozdrawiam i spadam już na weekend:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 10, 2011 kolejny kurwa steper szlag trafil!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 10, 2011 Witam wszystkich :D wszystkim dziewczynkom a chłopakom graba :D sadny dzien ale naprawdę masz pecha kotki2 jak samo poczucie OK. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 10, 2011 Witam wszystkich :D wszystkim dziewczynkom a chłopakom graba :D sadny dzien ale naprawdę masz pecha kotki2 jak samo poczucie OK. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 10, 2011 teraz zamowilam kettlera za 600zl jak tego tez wykoncze to chyba sie pochlastam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 10, 2011 sądny---ale masz pecha do stepera :( ale cieszę się że już skończyłaś remoncik,teraz bedziesz miała czyściutko i pachnąco... :) żabka---głowa do góry,ja tez mam takie życie i rozumię Cię że jak człowiek komuś coś powie to lepiej jest mu na serduszku :) jestem z Toba :) kotki---witaj :) dla reszty spadam spac...bo cięzkie dni mnie czekają :( kolorowych snów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 10, 2011 masz racje Madziuchna pachnie mi w mieszkanku taka nowoscia :) narobilam sie jak dziki osiol,a teraz podziwiam efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Listopad 11, 2011 Dzień dobry :)) Żabko,nie palisz i zobacz ile kasy zostaje,jesteś silna,pokonałaś tego stwora nikotynowego i teraz też sobie poradzisz:).Przesyłam i Kotki2 Grzesław Sądny Dzień,to pewnie po tym remoncie masz takie mięśnie,że dlatego stepper padł;) Jovik Złośliwiec Madziuchna,dużo siły na te ciężkie dni:):):) Nie palimy pachniemy Na parę dni żegnam się z Wami,bo wyjeżdżam. pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 11, 2011 a to nie jest wykluczone @gusia ;) robia takie badziewie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Listopad 11, 2011 Witam serdecznie:) Sądny dzień, szkoda że stepper padł, ale nie warto drogiego, bo też nie wytrzyma, a strata będzie większa:) @gusia Madziuchna Złośliwiec pozdrawiam wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 11, 2011 widze,ze we mnie wierzysz Grzesiu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Listopad 12, 2011 Witam To straszne jakie u nas pustki;) Gdzie sie wszyscy podziewaja. Postawcie chociaz kropki bo smutno sie tu zrobiło Nie palimy Pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Listopad 12, 2011 Witam serdecznie:) przecież długi weekend, to wiadomo, że na wczasach:-D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 12, 2011 Witam zabka według życzenia mówisz i masz . :D Grzeslaw graba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Listopad 12, 2011 witam :) no ja wróciłam dopiero z praktyk w hospicjum :( masakra jak ludzie się męczą i cierpią :( aż nie przyjemnie patrzeć :( ale tak jest jak ktoś ma raka :( takie to nasze kruche życie :( ale ile znaczy potrzymanie za rękę kogoś umierającego,pogłaskanie go wtedy czuję się kochany i potrzebny mimo iż przychodzi jego czas odejścia na tamten świat :( no koniec wywodów... sądny--- grzesiek--- żabka--- złośliwiec--- dla reszty ekipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 13, 2011 niestety Madziuchna tak jest i takich ludzi jest bardzo duzo,dosyc sie naogladam na onkologii :( masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Listopad 13, 2011 witam pachnąco pozdrawiam i miłej niedzieli życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 13, 2011 pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru :D żabka wszystkiego naj naj naj to dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Listopad 14, 2011 witam w poniedziałek po długim odpoczynku dziś powrót do pracy Ciężki tydzień będzie u mnie a środa to masakra. Trzymajcie kciuki Miłego dnia kawka czeka zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Listopad 14, 2011 cześć załoga jak tam po długim weekendzie? mnie dzisiaj sie nie chciało wstawać bardzo do pracy no ale wiadomo ... jest poniedziałek :O no i pamietajcie ze nadal nie palimy :D bo fajki są do du.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach