kaja___ 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Witam w sloneczny dzien i oczywiscie pachnacy ,fajnie jest nie palic :):):) dziewczyny deptaja ,super to samo zdrowie i jaka kondycja,mi tez przybylo kg :( jednak brak mi zapalu a tak bardziej czasu. czasami saide na rower stacjonarny ,specjalnie go sciagnelam a teraz stoi i kurz trzeba wycierac. Kupilam tez sobie skakanki ojjjjj len podsumowujac ze mnie ciesze sie ze nie pale aby to utrzymac a o zbednych kg moze pomysle pozniej oby wiecej nie bylo. 10 miesiecy i 10 kg heh pozdrawiam cieplutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Fajnie naprawdę fajnie że tyle osób cwiczy i uprawia jakies sporty To bardzo ważny aspekt naszego życia dziewczyny "chodzą" aż miło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Witam serdecznie w upalny dzień. Jovik zagłosowalem:-). Jak dziewczyny chcą być atrakcyjne i zgrabne to trzeba o to zadbać:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Lipiec 12, 2011 żyję ledwo bo padam na pysk...oczy same się zamykaja... pozdrawiam serdecznie calą załogę... zjem obiadek i dziś niedreptam :( źle się jakos czuję...myślę ze sądny mi wybaczy :) milego popoludnia... dla kazdego z Was osobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Madziuchna zrobisz jak zechcesz,skoro nie czujesz sie na silach,ale ja nawet z goraczka dreptalam :) musialam byc juz calkiem niezywa, prawie umarnieta, zeby nie miec sily wdrapac sie na steper,ale to mi sie zdarzylo moze ze dwa razy,jak cala noc rzygalam :) a propo to zaraz mykam deptac jeszcze tylko zrobie cos w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Regres ja nie sportuje się, bo nie muszę, bo nie jestem biurowiec:-D (odpowiednik biurówy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 12, 2011 No bo widzisz Sądny ty zamieniłas fajki na steppera, a Madziuchna jest dopiero w trakcie:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 12, 2011 ja tez w biurze nie pracuje,zanudzilabym sie na smierc,albo zgubila w papierzyskach,lubie to co robie,mam fajna prace.Zaraz po szkole pracowalam w zawodzie,jako jedna z niewielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Ale napewno "umysłowa" nie "fizyczna":-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 12, 2011 jestem prowadzona jako pracownik fizyczny,aczkolwiek tez uwazam ze to cos nie tak :) oni chyba sami nie wiedza pod co nas podciagnac dobra ide sie polozyc i popatzrec na telewizornie kolorowych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Lipiec 13, 2011 kaajka - ja średnio dreptam mało bo 20minut dziennie/1000 kroków dziennie .. wczoraj zrobiłam 2000 ale to za to że w niedziele sobie odpuściłam :D wiem że to mało ale na początek myśle że może być sądny - a powiedz ile Ty kroków robisz w 20 minut? mi te 1000 wychodzi dokładnie w ok 18 minut .. ale po tym jestem spocona i zmęczona że hej! ojj ja za nim pierwszy raz rzuciłam to też byłam chuda że o jej :/ ważyłam 49 kg / 171cm wzrostu .. teraz waże 59 kg - skutki rzucenia palenia :D ale też nie narzekam aczkolwiek chce zejść do 55 i będzie suuuuuper a myślę że stepper mi pomoże :) bo diet nie znoszę! aczkolwiek czytałam że grejfruty mają wspaniałe właściwości odchudzające więc zajadam jeden pyszny owoc dziennie i zobaczymy :D uff późno już więc żegnam was ;) Ps. A i muszę się do czegoś przyznać .. kupiłam dziś paczkę papierosów lightów :( . . . . . . . . . . ale mama mnie tak prosiła że nie umiała jej odmówić ;) a potem mi dmuchła w twarz że myślałam że się przewróce :/ no ale cóż ;P słodkich snów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 13, 2011 a ja jeżdżę na mojej kolarce Grzesiu i tez nie "robię kroków ":P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 13, 2011 Witam :D Wczoraj padłam jak fafik, nie miałam siły nawet tu się wpisać:( Widzę,że 'deptanie" to druga twarz tego topiku:D:D Gdzie sie podział nasz Złośliwiec?:D Czyzby zapomniał o nas na urlopie??? Fakt, coraz mniej tu chętnych do rzucania palenia, ale dla marioli18 i kaski-czewa trzeba tu być! Prawda dziewczyny, że Bp jest fajne?? Jak pokonacie na tyle chęć zapalenia to zobaczycie,że fajczenie to był okropny nałóg. Brakuje mi tu żaby- jej listy BP:( Zabo, jezeli czytasz, to postaw chociaz tu kropkę, żebyśmy wiedzieli,że nas nie "olałaś". Inych tez wywołuję:) Dodob- no własnie...... Prosząc o głosowanie uciekam do roboty Grzesław http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=mazzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 13, 2011 Jestem po basenie...:) Ponieważ dzisiaj mija 25 lat, jak poznałam sie z mężem - spadam z wiadomych powodów;) Winko w kieliszkach....kolacyjka:D Grzesław - dzięki :|) i\ każdemu kto pomaga mi głosować:D Zostawiam link, pozdrawiam i...juz mnie nie ma:D http://100latnivea.pl/glosowanie/rejestracja?inv=irciadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Jovik - głos oddany ale nadal jesteście bardzo z tyłu :( Poza tym ja już jestem silna ;) jutro minie półtora roku ja już nie pale nałogowo ( nie licząc mojej małej ale już zapomnianej wpadki) :) Pewnie że BP jest fajnie ;) nawet jak paliłam to tak uważałam :D Grzesław - wiem o tym ;) aczkolwiek kiedyś myślałam że są mniej szkodliwe ale to tylko przez wpływ mass mediów ;) ja już czuje się wolna a chęć na zapalenie to przypuszczam że i za 10lat może przyjść ale my się nie damy!!!! POZDR :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 14, 2011 kasia-czewa---> jestesmy z tyłu ale zbieramy głosy na kolejne edycje!!! Sa cztery. W tej pierwszej, jak sama napisałaś, jesteśmy z tyłu i nie damy rady. Ale cały czas głosujac zbieramy pkt. na kolejne edycje, by móc juz z czymś wystartować:D:D Za tydzień rozlepiamy plakaty i mamy ulotki, które prawie za free zrobił nam zaprzyjaźniony drukarz:D Poniewaz w naszej ekipie jest trochę nauczycieli liczymy na to,ze jak się zacznie rok szkolny to będzie i młodzież głosować a koleżanki będa tej młodzieży przypominac o tym:) Teraz to wszyscy sie porozjeżdżali.... Dlatego widzicie kochani, jak bardzo potrzebne są nam Wasze głosy:) Ja się chwale, że mam znajomych, którzy nawet z Mazur, ze Ślaska głosuja na nasz plac zabaw:D:D Teraz idę sie szykowac do pracy. Własnie u mnie skończyła sie burza, jeszcze tylko pada deszcz;D Zostawiam link dziękujac jeszcze raz za głosy. http://100latnivea.pl/glosowanie/rejestracja? inv=irciadu Ja w tym głosowaniu sama mam parę loginów, z których głosuję:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Jovik to gratuluję 25 lat wspólnego pozycia oby i drugie 25 lat upłynęło wam w szczęściu i zdrowiu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Co prawda to nie rocznica slubu:) Ale my mamy taki zwyczaj,ze celebrujemy raczej dzień poznania się niż formalność ślubną. Chociaz tę też, bo wypada w święta Bożego Narodzenia ale to juz raczej dla rodziny, znajomych:) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 14, 2011 zapomniałam podziękowac Regres Tobie za życzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 14, 2011 WITAM u mnie padało i grzmiało całą noc, a teraz też pada:-( Jovik głos ode mnie:-), domyślam się, że chodzi Ci o Złośliwca (on Ci z Mazur), a ja z Warmii:-D. Zazdroszczę wam pożycia z ukochanym, aż 25 lat:-), jak to zrobiliscie, że dalej razem? Madziuchna Kaśka-czewa Sie ma Regres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Grzesław- Mazury to i Ciebie miałam na myśli...a właśnie, mam koleżanke z miejscowości Samin (chyba tak sie nazywa). Grzesław- czemu tyle lat razem? Hmmm.... musiałam zaakceptowaź jego wady:( on moje:(:( i jakoś tak ciągniemy:D Okres burz mamy za sobą, no, może nie do końca bo ja mam bardzo władczy charakter (lew) a mżą jest typowym Skorpionem (wredny i złośliwy:P) i jakos się ścieramy ale pozytywnie i budująco:) U nas idzie burza, zatem papapapapapap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 14, 2011 witajcie wczoraj mnie nie bylo bo prosto po pracy pojechalam na kapielisko :) a do domu sciagnelam przed 20 i jeszcze musialam zamontowac nowa klamke do drzwi,bo rano ta stara zostala mi w rece :/ Kaska nie mam pojecia ile robie krokow,jak zaczynalam to robilam dobrze ponad 2 tysiace a potem licznik mi sie zepsul,a ten co mam teraz nie ma wogole licznika,wiec ci nie powiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 15, 2011 to ja sie ładnie z rana przywitam i powiem wam dzień Dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Witam się;D Zostawiam link do głosowania,żebyście nie musieli szukać:D:D http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=zabawnyplac do "potem":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Grzesław a co ty na forum robisz o 3.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Regres- gdzieś Ty wyśledził Grzesława???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 15, 2011 na uczuciowym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Witam serdecznie Jovik zagłosowalem:-) Regres, a skąd wiesz?:-D Jovik ja skacze po różnych tematach:-), co prawda to kobiece forum ale chyba mogę?:-) Madziuchna pozdrawiam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Ee! Regres na jakim uczuciowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 15, 2011 grzesiu na dziale uczuciowym ;) skąd wiem? mam dowody :P jako bywalec tego działu wyszperałem twój wpis z wczesnego rańca :P kiedy ty śpisz? :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4894154 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach