Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kishcka

PLAYBOY nie zasluguje na milosc i porzadna kobiete

Polecane posty

Gość kishcka

nie znosze kolesi czesto po 30tce ,ktorzy chodza na imprezki zeby sobie ulzyc i tlumacza ze wciaz szukaja tej jedynej...chca poprostu jak najwiecej pozamaczac... frajerzy.

Gość oponcza na oku
no niestety to prawda

Tacy mężczyźni mają największe branie, więc nie wiem o co wam chdzi. Kobietom zawsze taki typ faceta imponowal.

Gość kishcka
moze tobie. ja bym nie chciala miec faceta ,ktorego mialy prawie wszystkie baby w okolicy. jak sobie pomysle ile jezykow lizalo jego siuska ,ilu on lizal i wkladal to az mnie mdli... zycze wszystkim gogusiom samotnej starosci albo hiva

Gość zycze takim patalachom syfa
nienawidze takich gnojkow

Gość kishcka
poza tym co to za kobiety sa ktore sie z takimi puszczaja? :P to chyba musi byc tak ze trafia swoj na swego

kishcka wnioskuje z twoich wypowiedzi że jesteś mężczyzną poniważ każdej kobiecie zależy by jej facet mial jak największe doświadczenie seksualne. Czym wieksza ilość kobiet z którymi wspólżył tym jest bardziej męski. Tak sądzi każda kobieta.

Gość kishcka
ja znam takiego jednego... nawet znosny -przystojny ale ma tak nasrane we lbie, ma 35 lat wciaz co impreze posuwa laski szukajac tej idealnej :P a ma takie skurczysyn wymagania ,ze ja p...e. chyba specjalnie takie wysokie ,zeby miec usprawiedliwienie na ruchanko :P w dodatku twierdzi ,ze jak znajdzie ideal to i tak na imprezki bedzie latal fiut jeden :P

Gość M a r i n a
Dominik, tak sądzą te puste laski, z sianem w głowie.

Gość kishcka
dominik jestes facetem wiec skad wiesz na czym nam zalezy??? zadna kobieta nie chce fiuta ktory zerznal setke lasek. daj spokoj.kto ci takich bajek naopowiadal. po co komu meska dziwka?

Gość kishcka
uwazam ,ze tylko puszczalskiej babie taki gach moze zaimponowac :P

Gość ............,,,,,,,,,,,,,,,...
po prostu kurwiarze muszą mieć usprawiedliwienie do puszczania i dlatego gadają, że im są bardziej doświadczeni tym lepiej. Ja osobiście nie znam żadnej dziewczyny, która by chciała takiego faceta...

Gość kto by z takim wytrzymal
jakas kretynka z sianem zamiast mozgu

Gość kishcka
jak powiedzialam ow koledze ,ze wspolczuje jego przyszlej kobicie to sie oburzyl- to nie jego wina ,ze nie moze znalezc tej jedynej - hahaha frajer. sam pewnie chcialby miec dziewice orleanska hi hi

Gość kishcka
i taki jeszcze nie jest w stanie zrezygnowac z dotychczasowego zycia - nie wierze takim playboyom... wiernosc to obce dla nich slowo

Gość sepuku
ja uważam, ze kobiety jak najbardziej lubią taki typ, ogólnie im bardziej niegrzeczny facet tym lepiej, ale nie myślą o takim mężczyźnie na poważnie tylko tez w kontekscie rozrywki, no chyba, ze mają ambicje sprowadzenia go na dobra droge;)

Wnioski wyciągnąłem na podstawie znajomych kobiet, koleżanek, wlasnym doświadczeniu, jak i takze z wypowiedzi na forach internetowych.

Gość kishcka
to masz dziwne kolezanki :P pewnie jakies malolaty :P laski ponoc lubia bad boys...ale tylko na chwile! za takiego za maz wyjdzie tylko skonczona desperatka wiec dominiku nie łódż sie

Gość On:D:D
Ale pod pewnym względem on ma rację. Pewnie z 8 na 10 dziewczyn, które znam, najpierw wybierały właśnie takiego pana rozrywkowego, lubiącego kobiety, zabawić się itp. Pewnie połowa z nich uważała, że jest fajnie, połowa, że on się zmieni. Dopiero gdy zostały kopnięte przez takiego w miejsce, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę, zaczynają rozglądać się za kimś porządnym. Mnie to z jednej strony bawi, a z drugiej współczuję dziewczynom, które nie zoorientowały się w porę i powychodziły za takich facetów.

Gość Annonim
dominik1000 napisal prawdę więc skad to oburzenie? Faktycznie potem laski szukają porzadnego na meza ale jest to juz wynik przemysleń, który jest poprzedzony uprzednim naturalnym wrecz okresem kur wienia sie. Mam tu na mysli ladne i zdawaloby sie madre dziewczyny ktorym w pewnym okresie cos odp.ierdala. I nie chodzi mi o krytyke kobiet tylko stwierdzam fakty.

Gość smutne fakty sa takie
Ze najpierw kobiety sa z takimi playboyami a potem szukaja na meza porzadnego faceta.

Gość zadna kobieta nie chce
faceta co ruchal wszystko co sie rusza

Gość dfcfcbcfghs
Kobiety owszem szukają niedostępnych facetów - takich którze szybko sie nie angażuja ale z pieprz***eniem wszystkich na około to nie ma nic wspólnego!!! Pozatym kobietom najbardziej podobają się zajęci , wierni faceci których trudno zdobyć. A takie szmaty napewno nie albo tylko w szkole..

playboy z reguły ma forsę, więc, jak już, to ten topik powinien być o sprzedajnych kobietach. No chyba, że jesteś pasztetem :P

Gość tacy maja najwieksze branie

Gość playboye to kasiaste
przystojniaki

Gość gość
Autorka tak psioczy a i tak obciaga playboyom a prawiczkow porzadnych mezczyzn olewa!