Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenka skrzetuuskaaaaaaaa

Czy tez po imprezach czujecie wewnęrzny niepokój?

Polecane posty

Ja się rano budzę i czuję się jakby świat mną gardził, denerwuję się. Też ktoś tak ma? :classic_cool:

Gość wiki1006
hmmm to znaczy masz kaca morlanego za duzo alk lub dragow

No właśnie nie piję dużo i nie jest to spowodowane myślą że za dużo wypiłam :classic_cool:

Gość zonajednegomeza
ja tak mam......:-(........szczegolnie po wieczorze z tesciowa....pomimo iz nie pije za wiele....(1 piwo)....ZAWSZE!!!...NAWALA MNIE SERCE,,,JAKBYM MIALA JAKIS ZAWAL ZARAZ MIEC....MOJ MAZ TEGO NIE ROZUMIE....ze towarzystwo jego rodziny mnie wykancza....:-(

Gość etam30stka
O tak, ja czuję wewnętrzny niepokój...zwłaszcza, jak zaczynam oglądać zdjęcia z imprezy, z których połowy nie pamiętam...a potem wchodzę na fejsbuka i czytam relacje znajomych...mój niepokój wzrasta wówczas z każdym słowem i czekam tylko, czego się nowego o sobie i swoich wyczynach dowiem :D :P

Gość hop_siup_tra_la_la...
ja tak mialam, bo juz nie chodze chodzisz za czesto, i poprostu tego juz nie potrzebujesz, imprezy zasmiecaja mozg, uwsteczniaja, nie rozwijaja, ok, czasami jest fajnie gdzies wyskoczyc ze znajomymi, ale kiedy jest to czesto siada wtedy na psyche, sumienie ,ze sie nie robi czegos bardziej pozytywnego, stoi sie ciagle w tym samym miejscu