Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara miotła

Randki przez internet i rozczarowania z tym związane

Polecane posty

Gość stara miotła

Pomóżcie :( czy ktoś miał takie sytuacje? Strasznie podle się czuję, dziś spotkałam się z chłopakiem, który napisał do mnie na pewnej stronie. Bardzo fajny, ułożony i ogólnie dobrze mi się z nim rozmawiało :) Fotki też widziałam... Ale w rzeczywistości wygląda on zupełnie inaczej :( Wiem, że wygląd nie jest najważniejszy i pewnie mnie tu zaraz zjedziecie :( Chłopak młody, 23 lata, ale trądzik wszędzie, na szyi, klacie, twarzy, nawet pod włosami. Trochę mnie to odraziło, chociaż wiem, że nie powinnam tak myśleć :( sama myśl, że miałby mnie dotknąć przyprawia mnie o dreszcze. Czy jestem totalną s*** ? Strasznie mi z tym źle.

Gość mlody odkurzacz
Nie, to koleś Cię oszukał. Gdyby to był przejściowy problem to unikałby tego spotkania z Tobą lub uprzedził, że akurat go wysypało. A on tak po prostu wygląda, wysłał Ci zdjęcia, na których tego nie było widać i liczył, że tak polubiłaś jego wewnętrzne piękno, że takiej błahostki nie zauważysz. Przeliczył się i tyle. Nie czuj się winna jak natychmiast z nim zerwiesz kontakt :) Powodzenia !