Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjuyjuuujujuj

czy jest sens poprawiac mature w wieku 23 lat? i isc na wymarzone studia?

Polecane posty

Gość jjuyjuuujujuj

mature napisałam tak sobie poszłam na studia politologia własnie je koncze i nie wiem co dalej;/ zawsze marzylam o studiach medycznych lub farmaceutycznych lub pokrewne chce poprawic mature napisac ja z biologii i chemi zrobic sobie rok przerwy teraz i pouczyc sie i wystartowac do matury przyszłorocznej jest sens?swoje lata juz mam;/

Gość zrób tak_____
Nie, nie ma sensu. Weź ślub, zrób liczne potomstwo i chodź z nimi do kościoła a sama siedź w domu i gotuj całe życie obiady - w imię rodziny. A tak poważnie to chyba tylko w naszym kraju jest takie głupie myślenie : mam 23 lata - już jestem za stara na studia.. to Twoje życie i przecież jak o tym marzyłaś zawsze to czemu masz się nie uszczęśliwić? Życie jest jedno i na dodatek bardzo krótkie. Chcesz na starość mieć do siebie żal, że nie zrobiłaś tego, o czym marzyłaś?

Gość francemaciejki
PEWNIE ZE JEST SENS! NIE REZYGNUJ Z MARZEN!

Gość krediita
ja mam 23 lata studiuje ekonomie bede pisac mature w prszylym roku z dodatk.przedmiotu bo chce zaczac nowy kierunek

Gość Bmamamamamamama
Up

Gość pseudorokii24
No pewnie jak najabardziej ja mam 23 i robie drugi kierunek tzn studium wczesniej tez zrobilam studium ,a w rodzinie mojego chlopaka pytali po co robie ta szkole nawet on sam sie pytal, a dzisiaj dzieki temu robie to co lubie kocham moja prace, a nie sprzatam Mieszkam zagranica do Polski przyjezdzalam sie uczyc Moim zdaniem to masz najlepsze teraz swoje lata aby sie uczyc myslec o sobie rozwijac no chyba ,ze wolisz juz miec meza ,dzieci ,gotowac ,prac i sprzatac znam osoby ktore maja 30 35 lat , a nawet wiecej i zaczynaja studia Wiec zapisuj sie na ten kierunek Powodzenia !!!!!:)

Gość pseudorokii24
a i nie jestes stara jestes mloda :) w Polsce jest tylko takie myslenie mloda kobieta to do 35 lat a najlepsze kobiety to 25-35 :)

Gość Amamamam
Up