Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna24latka

Czy są tu jakies samotne 24latki???

Polecane posty

Gość samotna24latka

Za 3 tyg.koncze 24 lata,powaznego związku w swoim życiu żadnego,tylko krótko trwale znajomości....jestm porządną dziewczyną,pracuje,koncze studia,wiem,że podobam sie facetom i wielu mowi mi,że jestem ładna itp.ale nie moge poznac nikogo wartościowego:( Boje sie,że juz nikogo nie poznam...koleżanki wychodzą za mąz,rodzą dzieci,a prawda jest taka,że z wiekiem coraz trudniej jest kogos poznac:( załamana jestem...nie chce byc sama...a rodzinka juz mi przytyki robi,że sama jestem,że mam męża szukac...a ja mam tylko doła:( czy jest tu jakas dziewczyna w takiej samej sytuacji jak ja??:-o

Gość a skąd jesteś?
ładna i samotna????????

Gość samotna24latka
z wielkopolski

Gość ytrwezbv
nad przeciętnych facetów nie jest za dużo dlatego ciężej Ci takiego znaleźć

Gość a skąd jesteś?
trochę daleko niestety ale życzę powodzenia :-)

Gość samotna24latka
moj facet nie musi byc żadnym modelem,wazne aby mial to cos i troche oleju w glowie.problem w tym ze ja nie mam anwet gdzie kogo poznac:(

Gość eh znam ten bol_
Mam dokladnie tak samo z tymze jestem rok starsza, ale tez zadnego wartosciowego faceta nie znalazlam :(

Gość Łukasz_25
Cześć ja mam 25 lat chcesz pogadać ;)??

Gość Gladiusss
Ja mam 28 lat i jak do tej pory nie poznałem wartościowej kobiety.

No i zaczyna się wiosna a wraz z nią frustatki dają o sobie znać... Zrozum idiotko, że skoro nie masz faceta to znaczy tylko jedno- jesteś pasztetem. Gdybyś była ładna to facet sam by się znalazł bo my nie przepuszczamy takich okazji. Może pora kupić lustro?

Gość samotna24latka
Jestem ładna podobnoo nawet bardzo wiec spadaj!

ech ludzie ludzie.... Jak nazywasz kobietę pasztetem to na pewno masz iq 150 Sam jesteś frustratem i zostaje ci renia rączkowska --------- Po prostu czasem nie ma jak poznać kogoś odpowiedniego i tyle... Kwestia co dla kogoś jest odpowiednie i na ile wybrzydza... Są kobiety które w takiej sytuacji jw. wiążą się z kim bądź bo 30 tka na karku chcą mieć dziecko.. Facet będzie bił itd... no ale jest ktoś Są takie które dążyły do celu a potem się okazuje że zostały same.. I kwestia odpowiedniości... Dla jednej musi być tylko bogaty dla innej tylko ładny dla innej mieć penisa 18 + Tak samo dla faceta jeden musi mieć DD inny 34 inny brunetki... Co ciekawe często sie to nei sprawdza :) No i kwestia wieku jeszcze... Często kobiety nie chcą być z młodszymi więc tez ograniczają liczbę potencjalnych partnerów

Gość ja też sama i też 24
😭

Gość samotna24latka
Mądrze napisales:)

I jak to zwykle bywa, odezwał się jakiś internetowy leszcz, wielce oburzony obrażaniem kobiet ... Żałosny cherlak

Gość samotna24latka
Łukasz_25 ------->>a skad jestes?;)

internetowy leszcz jedynie co potrafi,to obrażać kobiety wie,że nie wiaze sie to z żadna odpowiedzialnoscia,bo nawet nie wiedza kim jest natomiast w realu pewnie taki szczekaty nie jest tylko cienko piszczy na łancuchu

czy ja wiem czy mądrze... Różnie się ludziom w życiu układa Można dodać tu "pokręcone" przypadki z niską samooceną, czekające do ślubu a facet nie uszanował, gdzie ktoś kogoś wykorzystał np gdy jedna strona się zakochała I we wszystkich tych przypadkach nie ma znaczenia płeć.... Jedynie kobietom bardziej zależy by z kimś być przez co często dostają po głowie bo łatwiej je wykorzystać. A facetom bardziej by mieć sex maszynę....i kobieta też może to wykorzystać. Ale nie każdy facet jest bałaganiarzem bo są i tacy co kosmetyki ustawiają co do mm :) Tak i są kobiety co idą się wypiąć na dyskotece. Kwestia osobowości a nie płci Jedynie co można doradzić to STARAĆ SIĘ ZAGADYWAĆ na uczelni, w pracy itd. I to raczej w samotności niż w grupie bo wtedy ludzie zachowują się inaczej. Wystarczy poprosić o głupi długopis :)

kamecha idioto po 1 to nie starzejacy się po 2 to nie pasztet po 3 samotny z wyboru,bo byłam w długim zwiazku! wiec zamknij się jak nie masz nic inteligentnego do powiedzenia,bo Twoje infantylne wypowiedzi probujace zalatywac ironią sa żałosne

" to na pewno masz iq 150 " to jest aluzja człowieku :) Na zakończenie powiem "odezwał się jakiś internetowy leszcz" Tak jestem leszczem bo nie potrafię się pogodzić z odejściem kogoś i zbyt mocno wiąże się do ludzi.....podczas gdy większość ludzi zapomina o kimś w tydzień dwa Ja zmykam

Aluzja? Buahahaha :D Moja aluzją do ciebie jest 'spieprzaj wymoczku' Pomarańczo- masz 24 lata więc jako samica młodość masz już za sobą. A co do samotności z wyboru - każdy pasztet tak mówi :D

Gość HannaZ
Kurcze co za świat. Rozumiem, że niekiedy smutno jest być samą, no ale bez przesady są jeszcze ciekawsze rzeczy niż mężczyzna (nie ubliżając im). Może warto dążyć do doskonalenia siebie, samoświadomości. Poznać jakieś nowe zajęcia, pogłębiać zainteresowania. Kobiety nie pozwólcie, by facet był waszym oczkiem w głowie!

Gość Łukasz_25
z kuj-pom ale planuję przeprowadzkę do wlkp i często tam jestem na studiach :)

kamecha masz jakieś kompleksy? ja jako,że zakończyłam 7 letni związek nie czuje potrzeby szukania na siłe młodośc...hmm...nie wydaje mi się żebym była starym próchnem idioto

Gość a skąd jesteś?
dobrze by było aby właśnie być sobie na wzajem oczkiem w głowie jedno dla drugiego

Gość samotna24latka
z Kamecha lepiej nie dyskutowac-pewnie sam ma jakies kompleksy i sie teraz wyzywa;)Łukasz napisze pozniej do ciebie na maila;)

kamecha,a ty ile masz lat,że mówisz iż 24 lata to już wiek średni?:D jakoś ja tego nie czuje chociaż tez niedługo 24 heh...śmieszny jesteś,bo ja też skończyłam długi związek i jakoś z tego powodu pasztetem się nie czuje:D pomarańcza też nie powinna;)