Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sewerynnn

Ona chyba się puszcza moja była skad ma kase!!

Polecane posty

Gość sewerynnn

spotykałem się znią pare meisięcy zdradzilem zostawiłęm olałem brzydko potraktowałem kazałem nie pisać i spierdalać. Pisałem już wam o tym...wcześniej bo ciągle problem sie powiela i powtarza ale ja nie ogarniam tego wsyztskiego juz.. Co jakis czas mimo ze od dwóch lat nigdy jej nie odpisałem ona proponuje mi wyjazdy i ze za mnie zapłaci!!?? To dlatego że jak sie spotykalismy czesto jej dokuczałem ze nigdzie nie mozna znia jechać bo nie ma pieniedzy i nie ma znia przyszłości.Teraz proponowała Karaiby że za mnie zapłąci!!:O I ma zdjecia stamtąd,nie wiem moze ona tow photoshopie robi,bo to nie są tanie wyjazdy

Gość yes we belive it
Ja bym się zaczęła martwic jakby pojechała na Melmak:D wiesz kto tam mieszka:)???

Gość sewerynnn
napisałataki tekst "tak chciałąm byc tam z tobą na tych rajskich plażach...nauczyłam sie że mozna mieć wszystko jeślijest się zawziętym i bardzo sie chce...ale ciebie nie mogę.. Chciałąm tylko tydzien....z asią pojechałeś na wyspy kanaryskie...a ze mna nie chciałeś..Przecież potem moglibysmy pójść kazdy w swoja stronę ale dałbyś mi tylko ten tydzień...czy ja tak dużo chce od życia...Umiem juz jezdzić konno,bo mówiłeś że wszystkie dziewczyny które lubisz jeżdżą konno...Możesz szobaczyc moje zdjecia jak skacze..na Brutusie"i na nartach też umiem..jestem już chyba Ciebie godna" To chyba nie jest pdopucha bo pojechala na te karaiby zprzyjaciółką bo ona tez ma takie fotki

Gość sewerynnn
Czy ona jest normalna???Nie chodzi o to że do mnie pisze ale że stwoarza sobie takie marzenia w głowie po takim czasie i po fakcie że znała mnie tak krótko...I przedewszystkim że tak wzieła sobie do serca to co mówiłem w złości.... i że po tych akcjach chciała wydać na mnie kase wiedząc że mam kogoś:O

Gość yes we belive it
Melmak..to planeta...Alf tam mieszka:) bo nie wiedziałes o tym:)

Gość sewerynnn
wiem i co to ma do rzeczy... Faktycznie nauczyła się na tych koniach bo ja jezdziłem...JEzdzi regularnie,pisze ze ma swojego trenera..to chore..

Bogowie, debilu drogi, ile razy będziesz podnosić ten sam temat? Walenie konia ci nie wystarcza?

Gość sewerynnn
2 tygodnie na jamajce dla dwóch osób to koszt 18tysiecy(z wycieczkami fakultatywnymi o których mówiła)jej rodzice są biedni jak sie ze mna spotykała nie miała pieniedzy.Ma 25 lat ale niedawno skonczyła studia wiec raczej kokosów nie zarabia

Gość sewerynnn
podnosze bo nie znajduje odpowiedzi a ciągle mam takie sytuacje...po prostu nie chce mis ie w to wierrzyc ale te zdjecia i pdopisy pod nimiz najmocyh...To jakis absurd..

Gość pewnie nikogo
a kto ci da odpowiedz?? pomysl, sam jej sie zapytaj, na forum nie ma jasnowidzow,jesli taki jest, niech sie wypowie, bo chlopakw nocy nie zasnie

Gość Mamnaoku
Jednak chyba Cię rusza to co napisala, bo widać, ze nie możesz przeboleć. skąd ma kasę- to się jej pytaj- na pewno ci odpisze skoro taka zauroczona twoją osobą. a tutaj liczysz nie wiem na co? ze ktos sobie będzie zgadywal skąd ma jakaś laska kasę? roznie moze byc.

ale co ciebie właściwie obchodzi skąd ona ma kasę? skoro nie widzisz szans na bycie z nią, najlepiej powiedz jej jeszcze raz, głosno i wyraźnie, że cokolwiek nie zrobi i tak cię nie zdobędzie zamiast bawić sie w detektywa i rozwiązywac zagadki związane z osobą, które przeciez cię podobno nie interesuje

Gość sewerynnn
pewnie ma sponsora a ta propozycja wyjadu w karaiby to była sciema zeby zrobic na mnie wrazenie i zazdrwic ale ja ja zignorowałem:)

Gość głupi jestesssss
ja bym pojechał na jamajke jakby ktos placił.Pewnie myslałeś ze zart a jak zobaczyłeś fotki to zal Ci duupe sciska

Gość sewerynnn
swój trener do jazdy konnej to też kosztuje....i ubrania profesjonalne buty typu oficerki a nie czapsy bryczesy..ją na nic nie było stać

Gość skonczyła studia awansowała
sprawdziła sie w pacy mieszka z rodzicami pewnie rodzice nic od niej nie biorą sad moze miec

hahahahaha boli cie to ze jej ublizałeś a ona stanęła finansowo na równi z toba albo lepiej niż TY??:O

Biedna dziewczyna...współczuję jej tylko głupoty, bo to ze pisze do takiego półgłówa jak ty nie świadczy o niej najlepiej. Mam nadzieję, ze szybko sie opamieta i zakocha w kimś wartościowszym niż takie zero jak ty.

Gość sewerynnn
to juz nawet nie chodzi o to tylko o to ze ona mim uplywu czasu wciaz pamieta co jej mółiłem i mam wrazenie ze całę swoje zycie podporzadkowała teraz temu by mi coś pokazać..spełnia moje marzenia robi rzeczy które ja robiłem

Gość sewerynnn

Gość sewerynnn

Gość sewerynnn

Gość nie martw się@
to ja przepros kretynie

Gość eeeeeeeenergia--24lata
To tylko lepiej dla niej, skoro Ty stanowiłes dla niej motywacje by zdobyć środki na podróze i spełnianie sie w hobby jak jazda konno. Jezeli te pieniądze ma z uczciwej pracy badz np z totka to tym lepiej dla niej! Ja miałam tylko raz taka sytuacje, mój były przy zerwaniu powiedział mi ze jestem "zbyt delikatna, zamknieta w sobie itp" Rok po rozstaniu miałam za sobą lot paralotnią i kurs tanca na którym poznałam swietnych ludzi z którymi imprezuje do dziś.

Gość ole obowiązk

Gość sewerynnn
raczej sie tobą nie zainteresuje....wkreciła sobie mnie od lat..i to nie dlatego ze kocha tylko dlatego ze traktuje to ambicjonalnie wydaje jej sie ze moze miec wszystko jak sie postara ma obsesue na moimpuncie bo jej nie chce gdybym ja chciał to by sie wypieło..znam ten typ lasek

Gość kjoypoy

Gość sewerynnn
no własnie 25 mam wiec nie kumam!!:O:O:O