Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sewerynnn

Ona chyba się puszcza moja była skad ma kase!!

Polecane posty

Gość sewerynnn
ma chciałem napisac.Pytała mi sie wtedy czy wole do keni czy na jamajke...i ze decyzja do mnie nalezy ja sie nie odezwałem i wybrała tą jamajkę:O

Gość sewerynnn
pytam serio...chociaż na naszej klasie ma tylko te fotki z jamajki i konie...to wcalenie przesadza o bogactwie ale chciała zapłącić tez za mnie???:O

Gość snująca opowieści
nie zdziwiłabym się gdyby wzięla kredyt jakiś, żeby pokazać Ci, że ją też stać... może uważa Cię za takiego, dla którego tylko dziewczyna z kasą się liczy..? Zresztą, ja po kilku twoich postach też Cię mam za takiego :) w kółko piszesz ze nie miała kasy, że biedna itp itp... a teraz nie mozesz przeboleć że ma jakieś pieniążki jednak.

Gość sewerynnn
kiedys jak jeszcze studiowala mówiła że wzieła kredyt studencki zeb y pojechac ze mna do kenii to by sie zgadzało nawet... Ale ona od jakiegos czasu juz ma pieniadze te konie ubrania na naszej klasie zupelnie inne..pełne smaku itp

Gość sewerynnn
napisała że odkłądała 3 miesiace na wycieczke dla nas a ja nie chciałem... to ile musi zarabiac jak 3 miesiace tylko odkładałą

Gość za kredyt studencki to ona
na mazury mogla z toba jechac a nie na Jamajke:D nie osmieszaj sie wiec:P Moza jaja sobie z ciebie robi. Ja mialam kiedys faceta w czasie studiow co marzyl o Francji ale rozstalismy sie bo odkrylam ze mnie zdradza. Po jakimis czasie zaproponowalam mu tydzien w Paryzu (bylo mnie stac wtedy a jego nigdy) i umowilam sie z nim na dworcu zebysmy razem do Wawy na lotnisko dojechali. Zgodzil sie, przyjechal z wielka waliza, nawet glupi wsiadl do pociagu. Tylko cos go tknelo ze nie odbieram i ciut przed samym odjazdem wysiadl:D ale urlop jego poszedl na zmarnowanie a moj nie, bo spedzilam go wlasnie w Paryzu:P

Gość sewerynnn
kredys studencki odkladanany plus stypendium naukowe..i to ona twierdziła ze marzyła o keni ze mna...ale wtedy akurtat jak mila mi to powiedziec to ja znia zerwalem.. Wiem tez ze dokuczałem jej ze na nartach ni e umie..to podobno sie uczyła na slowacji na gorze chopok ma zdjecia na nartach ale sam snieg i ona wiec niewiadomo czy t o byl chopok...ale to bylo rok temu teraz foty z jamajki

Gość za kredyt studencki to ona
to za co ona zyla skoro kredyt odkladala i stypendium? Pelny kredyt studencki mozna uzyskac jak sie wynajmuje mieszkanie/pokoj i dochod rodziny jest niski. Ty chyba glupi jestes lub to prowokacja

Gość hhahhaaaaa
własnie nie rozumiem tego!!!!W jej rodzinie jest zle ale nie bardzo zle wiec mogła przeżyć .Ale o tym kredycie to ona mówiła mi rok temu...dopiero po roku wyjechała nie do keni a na jamajke i to proponowała dopisała że juz nie z kredytu tylko SAMA odłozyła dla nas "zebym ją lubił jak Asie":O:O