Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zze cooo

zarysowałam dziś cofając auto:( jak się pozbyć rys?

Polecane posty

Gość zze cooo

Zarysowałam sobie auto cofając. Puknęłam murek i został ślad. Znacie jakiś sposób na pozbycie się otarć? Są dosyć wyraźne niestety:( Dramatycznie nie wygląda, ale mnie wkurzają. Zła na sibie jestem za brak uwagi:(

Gość mbmmnmnmn
Jak wygląda ta rysa? Jakiej jest wielkości?

Gość zze cooo
prostopadła, tak z 10 cm otracia kilka po 2 cm. jest z tyłu na lakierze niestety. Nie wygląda zbyt ładnie:(

Gość zze cooo
da się coś zrobić samodzielnie, żeby to zniwelować?

Gość jeśli się boisz do odpuść sobi
w sklepach z akcesoriami do samochodów możesz dostać lakier (taki jak do paznokci) i zamalować tym. Sprawdź w dowodzie rejestracyjnym nazwę koloru i idź kupić. Sladu nie będzie

Gość do malinowygroch
w dowodzie nie ma napisanego koloru samochodu....

po co sie tak babrać ? dajesz samochód do lakiernika na drugi dzien masz spwrotem 200 zł i ma pięknie

Gość jeśli się boisz do odpuść sobi
no faktycznie w dowodzie nie ma. Ale jest naklejka z kolorem na drzwiach albo w komorze silnika :)

Gość ojjjj ciezkooo
a moze kup sobie taki mazak w kolorze swojego auta albo kolor bezbarwny i na rysy i spróbuj tym..

Gość jak mozna zyczyc komus
a tam przezywasz autorko ;/ Widac ze pierwsza rysa :D ja tam na swoim samochodzie mam ich mnostwo. Sa to pamiatki po wizycie na parkingu uczelni, no i niektore to moja sprawka ;p

Gość gość
Polecałbym w takiej sytuacji dobre oklejenie http://www.megaoklejanie.pl/ na pewno najszybciej własnie poradzi sobie z tym problemem.

Gość gość
Faktycznie, bardzo dobra firma, na pewno taka której warto zaufac w kwesti profesjonalnego oklejenia samochodu.

Gość gość
odsyłam cię do firmy www.radeckirobert.pl. Wykonują naprawy blacharskie i lakiernicze na wysokim poziomie. Mój tata nieraz korzystał z ich usług i był bardzo zadowolony. Firma jest rzetelna, nie zedrą z Ciebie kasy. Polecam się tam udać

Gość gość
Powiedzcie jest cena takiego oklejeni a> Z jakimi kosztami musimy sie zmierzyć kiedy chcemy okleic auto ?

Gość gość
Jestem z Lublina i po lekkiej stłuczce też miałam kilka wgnieceń i rys. Dla ludzi z sabatu to nie problem skoro jeszcze tego samego dnia mogłam odebrać autko.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Rysy można usunąć w profesjonalnym serwisie samochodowym. Ja usuwałam w http://www.cls-walder.pl/ i nie widać nic ;).

Gość gość
Mogę polecić dobrego lakiernika z www.celmer.torun.pl w Toruniu. Jak zarysowałam samochód to od razu do niego pojechałam

Gość gość
Miałam jakis czas temu podobny problem,. Spieszyłam się odwieźć dzieciaki do szkoły i zachaczyłam o budynek - rysa była na serio mega widoczna. Mąż sie nie wściekł, ale szukaliśmy szybdzego sposobu niz lakiernik, bo nikt nie mail czasu do neigo jechac i znalezlismy folie płynne Full Dip. MEGA! Szybki i łatwyu sposob na pozbycie sie rys, jestem zachwycona.

Gość gość
Gońdo lakierni. Miałąm identyczna histproie ale pomogli mi panowie z http://galwmet.pl/ Maż nadal nie wie ze zarysowałam auto - wyglada jaby nigdy nic się nie stało.

Gość gość
Gońdo lakierni. Miałąm identyczna histproie ale pomogli mi panowie z http://galwmet.pl/ Maż nadal nie wie ze zarysowałam auto - wyglada jaby nigdy nic się nie stało.