Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kimi23

Mam taką delikatną sprawę natury erotycznej

Polecane posty

HmnMój facet hojnie obdarzony przez naturę upodobał sobie pozycję „na pieska. I to jest początek mojego koszmaru, bo ja nie jestem tak duża jak on i za każdym razem jak uderzy w ściankę macicy to zwijam się z bólu. Więc jak ktoś potrafi, zna się na jakimś „czymś co można założyć na obwód penisa by nie wszedł zbyt głęboko to niech mnie poratuje! Bo tak się nie da, po prostu się nie da. :/

Gość sfsffssf
ja mam małego , wiec nie doradze .

Gość Jarek_K__
Dużo prościej będzie po prostu porozmawiać z nim o tym i powiedzieć by nie wchodził bardzo głęboko.

przed wszystkim tak pochwa jest skonstruowana że szyjka macicy jest usytuowana z boku i penis w nią nie uderza a tylko o sklepienie pochwy Pochwa ma tendencję do rozciągania się wiec jest zdolna przyjąć nawet wielkiego penisa (jak widziałaś na filmach) bez szkody dla niej. Porozmawiaj z nim żeby to robił delikatniej bo ciebie to rozprasza i boli i stopniowo rozciągał . Jeżeli masz duże nawilżenie to z czasem będzie lepiej i przestań się martwić że coś uszkodzi bo chyba nie ma nienormalnej wielkości

Nie wchodzić głęboko się nie da. Zawiąż szalik u nasady penisa i będzie ok

Prawda chyba jest taka, że duży penis do duży problem.:/ Wydawało mi się, że musi być "coś", co jakoś pomaga w takich przypadkach, tylko nie wiem czego szukać. I tak, on się stara nie wejść za głęboko, no ale jest ta chwila w której się zapomina...

tez mam ten problem.. sprobuj nakladke wibracyjna na penisa... moze pomoze-w koncu jakis tam obwod ma.. szczerze mowiac ja nic nie probowalam,czasem mi to po prostu nie przeszkaza albo chlopak jest bardziej delikatny;p

Gość narzeczony
mam normalnego (nie będę podawał wymiarów - bo zależy kto jak mierzy, z boku, z góry, czy dołu), ale guzik prawda, że się rozciąga, tak w szerokość, a w długość jest średnio, a jedynie krzywdę można zrobić, moja luba również narzeka, na głęboką ostra penetrację, gdzie obijam o szyjkę macicy, czy na pieska, czy od przodu...

krzyknij z dwa trzy razy AŁA to mu przejdzie, ja tak zrobilam ;P

to prawda,ze sie nie rozciaga... szyjka robi sie dluga,ale TYLKO TYLKO TYLKO wtedy,gdy laska jest w ciazy- wiem,bo juz przez to przeszlam i mi moj chlopak sam o tym powiedzial

przeraża mnie wasza nieznajomość anatomii Poczytajcie i poszukajcie obrazki z anatomii narządów rozrodczych żeby nie wpisywać głupot

Gość narzeczony
a próbowałaś brać w rączkę? aby wchodził tylko główką?? czasem ja tak robię, wtedy moja kobiety prosi,, żebym przestał, bo tak się podnieca i wszedł jak najgłębiej, ale nie ostro, rozkosz gwarantowana