Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytabe

ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ- CZY TO MA SZANSE?

Polecane posty

Gość edytabe

chciałabym żebyście napisały jakie są wasze w tej dziedzinie doświadczenia- zakochałam się w kimś z daleka, ale jestem jeszcze na tym etapie by to poskromić nie chcę sobie łamać serca czymś co i tak nie ma sensu- po co rozpalać płomień który zaraz zgaśnie dzieli nas 3h drogi, mamy telefony, komunikatory jednak zero perspektywy na regularne spotkania podczas gdy ja chcę czuć jego zapach, patrzeć mu w oczy a nie na emiotiokony... jestem nieco podłamana, czy znacie z autopsji ten temat czy może ze słyszenia- czy są historie pozytywne? dla mnie odległość to wysokie ryzyko zdrady, wynikającej właśnie z poczucia osamotnienia... a przecież miłość jest zaborcza

Gość Aaa...psik
nie

Gość ma szanse ale tylko wtedy
kiedy ją sobie dacie odległość jest przeszkodą, ale można ją pokonać

Gość edytabe
tak a jednocześnie choćby tu na kafe aż roi się od historii o zdradach, odległości, o wszystkich tego minusach boję się siebie zranić siebie bo jego bym nie zraniła...

Gość bele de jour
jaka odleglosc? jak czesto mozecie sie widywac?

Gość bele de jour
a 3 godziny drogi. Pikus jak dla mnie. Bylam z facetem, od ktorego dzielilo mnie 10 h samolotem. Nie wyszlo z jego winy bo zacal odpuszczac. Ale znam inna pare, on w USA ona w RPA i kochaja sie na zaboj. Zalezy od ludzi

Gość sonnia6985
Trzy godziny drogi to nie taka odleglosc !

co ty co to jest 3 godziny drogii ja mam 366 km i jestem bardzo szczesliwa kobieta:)

A ile macie lat? Ja z moim jestem 200 km od siebie i dajemy radę... praktycznie od początku związku :)

Do autorki :) Bo inaczej jest jak związek na odległość w wieku nastoletnim (nie wróżę dobrze), a inaczej jak dwojga ludzi dajmy na to przed 30 ;)

Szanse ma zawsze Jeśli jest to prawdziwe uczucie, to nie tylko przeszkody w postaci odległości potrafi pokonać. Oby tylko taki stan nie trwał zbyt długo, bo przyjdzie moment, że nawet codzienne kilkugodzine rozmowy przestaną wystarczać. Nie warto tego stanu przeciągać, bo wszystko gdzieś się rozmyje...Niestety znam z autopsji

Gość edytabe
ja mam 25, on 30 tylko ja mam bagaż w postaci dziecka i na pewno nie rozważamy możliwości by on przeniósł się do nas, gdyby co to ja musiałabym wszystko poprzestawiać bo nie widzę tego np. przez okres wielu miesięcy w kształcie takim odległościowym...

jestem zdania, że związek na odległość ma szanse, wystarczy tylko chęci 2 stron. Sama jestem w takim związku .. :)