Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj bez przesadyyy

mam zone dziecko a jednak musze

Polecane posty

Gość oj bez przesadyyy

posłuchajcie mam zone dziecko super szczesliwy zwiazek, żona super laska mlodsza o 10 lat, w łóżku super i generalnie jest ok, ale nie moge sie powstrzymac przed daniem loda do zrobienia jakiejsc galeriance , albo tirówce, to jest tylko lodzik, ale po prostu musze jestem od tego chyba uzalezniony, nadmienie ze te przygodne lodziki to nic w porownaniu do tego jakiego robi mi zona ale coz po prostu musze

Gość oj bez przesadyyy
moze i burdeloholik, ale zebym sie z zona bzykał 3 razy i za 10 minut zobacze jakas fajna sztuke to musze jej laske wystwaic bo mnie rozerwie

Gość oj bez przesadyyy
a najciekawsze jest to ze te przygodne panny sa i brzydsze i mniej zgrabne i słąbiej robia loda jak moja żonka

Gość leczenie sie przyda

Gość do drzewiecikiego
musze ci cos powiedziec

Gość njefvnijwnv
jesli to prawda to dziecko powinno wiedziec ze ma je***ego tate powiesz mu??

oj bez przesadyyy moze i burdeloholik, ale zebym sie z zona bzykał 3 razy i za 10 minut zobacze jakas fajna sztuke to musze jej laske wystwaic bo mnie rozerwie Jasne i tak wszystkie chętnie biorą.... :O 😴 Wg. mnie powinieneś się leczyć....

Gość o żesz
ja pierdzile i co cholere zakładasz taki głupi topik chwalisz sie tym , ze zwykłym ch...jem jesteś żal tylko zony i dziecka

Gość bm , nn,
kiepskie 0/10

Gość buahahaha
Bo ty zwykla kurwa jestes!!!!!!!!!wspolczuje Zonie:(.mam nadz ze wkrotce pozna kogos z wartosciami,a ciebie kopnie w sam czubek twego malego smierdzacego fajfusa:-o,a wtedy ty staniesz na centralnym i bedziesz za darmo rozdawal ahahahahah

Gość oj bez przesadyy
czy powiem dziecku a poco , co do zony, jestem podobno wspanialym mezem, rozumiemy sie na 100% na kazdej plaszczyznie, a kim jestem nie mi to oceniac tylko po prostu mowie jak zobacze zgrabna laske to nie jesstem w stanie sie oprzec i nie mowie ze je bzykam generalnie loda mi robia i juz jej nie chce

Gość buahahaha
No przeciez mowie ZE JESTES ZWYKLA KURWA I CICHA DUPODAJKA!!!!!!!!!!po HUJ SIE ZENILES??TZRA BYLO DO BURDELU ISC DZIWKO,PELNO JEST TAKICH LOKALO DLA CIEBIE,TYLKO ZE PEWNIE ZADNA BY CI NIE ZAPLACILA...

Gość oj bez przesadyy
wiesz akurat nie obawiam sie ze zona kogos pozna poniewaz jestesmy bardzo szczesliwym malzenstwem i bardzo sie kochamy żona jak i ja za soba swiata nie widzimy, zreszta kazdy kto nas zna to widzi i komentuje z zazdroscia, a o moim zamilowaniu sie nigdy nie dowie bo jestem na tyle przytomny ze w zwiazku z tym ze duuzo jezdze to robie takie patenty baaaardzo daleko od rodzinnego miasta

Gość o żesz
No to jeżeli uważasz, że to nic takiego tylko lody ci robią to powiedz to żonie!! Ciekawe czy dla niej tez to bęzie nic takiego.

Gość buahahaha
ALE TY JEDNAK NIE DOSC ZE DZIWKA TO JESCZE I TEPY:-O,zebys sie niezdziwil jak los bywa pzrewrotny...,pozna ,pozna,w najmniej spodziewanym momencie dla ciebie debilu!a twoje kurestwo i tak wyjdzie na wierzch,uwierz mi,predzej-pozniej,ale wyda sie-CZEGO cI ZYCZE Z CALEGO SERCA:):)

Gość oj bez przesadyy
ojoj a po co te wulgaryzmy, raczej powagi Twojej wypowiedzi nie dodaja wrecz przeciwnie osoba która uzywa takiego słownictwa to taka troche ograniczona i inaczej na siebie uwagi zwrocic nie moze, padło pytanie po co sie zenilem, no normalne poniewaz sie kochamy z moja żona, ale te ciagotki mialem juz przed slubem, generalnie pierwsze eksces po slubie byl po tygodniu

Gość hihahahe
Pewnie, ze się wyda i nie szkoda mi nawet jego zony bo jak fajna kobitka to znajdzie innego ale biedne dziecko

Gość buahahaha
tY mala tepa,smierzdaca szmatko:)jak smiesz zwracac mi uwage??heheheh,o tak!ty za to jestes porzadny-najporzadniejszy:),o tak,w sumie dzieciaczka biednego zal:(,chociaz nie dokonca,bo jak sie dowie jaki jest Jego ojczulek,to sam sie go wyprze,skoro dla ciebie cymbale nic takiego,to powiedz o tym zonie??hmmm,moze ona tez to polubi,np sex z innym:).i nie obruszaj sie tu gnido,JESTES DZIWKA I DUPODAJKA,przeciez to nic takiego -w twoim mniemaniu,sam tak twierzdisz,wiec czego sie spodziewasz??pochwal??

Gość oj bez przesadyyy
nie no co wy nie ma mozliwosci aby sie wydało w delegacje zawsze jezdze sam nigdy nikomu o tym nie mowiłem a raczej mało prawdopodobne jest ze np. jakbym mieszkał w rzeszowie, moze sie wydac ze obciagneła mi jakas przygodna galerianka w Poznaniu, nadmieniam ze nigdy rzadna nie poznała mojego imiernia, miasta z ktorego pochodze i nie widziala mojego samochodu, takze raczej bez szans na wydanie, generalnie zawsze dmucham na zimne i dbam o najmniejsze szczegóły, nawet zegarek zdejmuje bo am charakterystyczny

Gość kiteeek
tylko dziecka szkoda.... A skąd wiesz, że żonka z twoim kumplem się nie zabawia a ten nie robi jej minetki? tobie robią lodzika a jej minetkę. Z tym, że może jej ten kumpel tez wsadza? A może w zamian ona mu lodzika robi? Tez jest przytomna, w końcu najciemniej pod latarnią :)

Gość oj bez przesadyyy
no nie rozumiem tych wulgaryzmw naprawde nie dodaja powagi a poza tym jeszcze tekst nie spójny bezsensowny wraz z tymi wulgaryzmami to porazka. Dzieco tez sie nie dowie, bo nie powiem o tym nigdy nikomu z tym ze na pewno nie mam zamiaru z tym skonczyc, poniewaz to lubię. I człowieczku tak dobrze posługujący się łaciną rodem ze śmietnika nie obruszaj sie tak, ponieważ jeszcze jakaś żyłka Ci pęknie, albo co gorsza bąka puścisz :)

Gość oj bez przesadyyy
no nie ma takiej możliwości, ponieważ po pierwsze zbyt bardzo jest za mna aby to robiła, a po drugie jak ja wyjeżdżam to zawsze jedzie do moich rodziców bo mieszkaja w lesie nad jeziorem z dala od zgiełku miejskiego i przez cały ten czas jest tam, także... sam/a rozumiesz nie ma obawy, a jak nie jestem na wyjezdzie to 24 h jestesmy razem

Gość buahahaha
Baki to ty niedlugo zaczniesz puszczac dziwko tania,a tak an marginesie ,to niesazde zeby Kazda ci robila loda,buahahahah,masz wybujala wyobraznie,spoko,jestes strasznie ograniczony,zona sie nie dowie buahahah,a ja ci gwarantuje ze sie dowie:):).a ile masz lat ze tak zapytam???

Gość oj bez przesadyyy
do mimiii masz racje ze nie rozumiesz facetow ja tez sie nieraz nie rozumiem, bardzo młoda atrakcyjna żona, idealan w łóżku a mi robi loda panieenka np. 8 lat starsza od mojej żony, no ale cóż to jest silniejsze ode mnie

Gość buahahaha
wiesz,ona tez mysli ze jestes za nia-a prawda okazuje sie inna...,takze ty tez mozesz sobie myslec,ze ona jest za toba,a ona moze nawet w tym lasku na minetke sie spotykac z innym:):)czego ci zycze:)