Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanos

kto pierwszy powinein pocałowac ?

Polecane posty

Gość lanos

Kto powien pierwszy pocałować?Chłopak dziewczynę,dziewczyna chłopaka?czy dziewczyna wysyła jakies sygnały chłopakowi?

Gość poświąteczna nl
Kto ma na to ochotę teraz i już...

Gość lanos
w usta oczywiscie :)

Ja bym nigdy nie pocałowała pierwsza chłopaka z którym nie jestem parą czy nigdy wcześniej się z nim nie całowałam:P bo to chłopak ma zabiegać starać się i w ogóle więc ja zawsze czekałam aż facet wyjdzie z inicjatywą :)

czy dziewczyna wysyła jakies sygnały chłopakowi? no cos ty :P Jak to zwykle u kobiet bywa liczą tylko na to że się domyślisz że ona akurat w tej chwili ma ochotę na pocałunek ...

Gość lanos
Gorzej jak ja mam ochotę a np Ona nie :/

Oj chłopcy chłopcy:) nie jest tak trudno się domyślić kiedy wiesz ,że jesteś z dziewczyną blisko i jest odpowiednia okazja ale przede wszystkim kiedy jesteście sami i jest dobry klimat( np. jak wieczorem odprowadzasz dziewczynę albo jesteście sami w pokoju i oglądacie film) to możecie brać się za całowanie :)

Gorzej jak ja mam ochotę a np Ona nie" lanos one zawsze maja ochotę tylko niekoniecznie akurat z tobą ;)

Gość lanos
Własnie dziewczyny powiedzcie jak to poznac po Was ze chcecie abyśmy Was pocałowali?

Wiesz co najpierw zanim może weźmiesz się za całowanie to spróbuj złapać dziewczynę za rękę albo objąć i jeśli ona nie odskoczy jak poparzona a będzie jej się to podobać to oczywiście możesz ją pocałować :) ja na przykład jak mój chłopak mnie przytulał (zanim bym jeszcze moim chłopakiem i zanim się całowaliśmy) to byłam tak zachwycona że wtulałam się w niego jeszcze mocniej w ten sposób dostajesz sygnał ,że ona chce tego całusa :)

Gość poświąteczna nl
Sygnały-maślane oczy,przysuwanie się na bardzo bliska odległośc,kuszenie wzrokiem,ruchy po jego twarzy mizianie po policzku zagryzanie warg...tyle tego jest:D

Gość chlopak dziewczyne
jak sie spotykacie, jestescie sami i jest sprzyjajaca okazja

kuszenie wzrokiem" a jak sie kusi wzrokiem? :P

Gość poświąteczna nl
Regres-nigdy nie widziałeś takiego kuszenia?szok:Dnie da się tego opisać to trzeba pokazać:P

ale że co ? Gałki oczne wywrócisz ? Czy może je wypchniesz przed powieki? Zeza zrobisz?

Gość poświąteczna nl
będę na niego patrzyła przeszywającym wzrokiem aż poczuje jak bardzo go pragnę...pocałować;)

wiesz wgapianie sie w kogos raczej odstrasza niz zachęca ;)

Gość poświąteczna nl
wgapianie się...?Co to za wyrazenie;)Wole patrzeć pożadliwym wzrokiem-nigdy nie zauważyłam by to odstraszało ...skutek odwrotny przyciąga)pociąga)jak magnez;)

Wole patrzeć pożadliwym wzrokiem " Jesli nie masz fajnej figury i nie jestes ładna to możesz sobie wsadzić ten pożądliwy wzrok w 4 litery :P i tak nic nim nie zdziałasz :D i nie wiem jak byś sobie go nazywała i jak byś sobie o nim myślała :D nie ma takiego czegos jak pożadliwy wzrok Jedynie co to pod wpływem podniecenia mogą rozszerzyć ci sie żrenice i oczy staja sie wyrazniejsze i wieksze , to tyle jesli chodzi o wzrok :D

poświąteczna nl :D dobre :D uśmiałam się tylko ty tak na serio haha Regres- już się dowiedziałeś :D jak laska zacznie zeza robić to całuj ją gorąco :P:D

jak laska zacznie zeza robić to całuj ją gorąco = pewnie pijana i nie wie co robi :P

Gość poświąteczna nl
strasznie poważni:Dludzie z WAS:P:D Pożadam bliźniego swego i go uwodze:)bo to fajna sprawa:D

Gość larainows
Szkoda że mi nie jest dane abym mogł jakąś dziewczynę pocałować :/

Gość 12345543221
Regres-no i bez całej otoczki Cię juz całują:Dnadstaw sie i korzystaj z okazji

Gość DancingIsLikeHeaven
Nie jest Ci dane ? przeciez te ochydne i grube całują sie z każdym.

Gość larainows
Ja nie spotykam się z żadnymi dziewczynami a stary chyba jeszcze nie jestem bo mam 22lata no ale cóż.... jak to mowią nie dla psa kiełbasa,najwidoczniej dzieweczyny nie są dla mnie :/