Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieśmiertelni

co ma zrobić taki facet jak ja?

Polecane posty

Gość Nieśmiertelni

jestem chujowy fizycznie... -chudawy (niby lekko umięśniony ale generalnie chudy) -niski (172 cm) -końskie zeby-nie moge sie usmiechac bo wygladam jak debil -pi.zda z charakteru -jestem dosyć biedny -bardzo słabe doświadczenia z kobietami -bez perspektyw na przyszłość

Gość Nieśmiertelni
marzy mi się piękna kobieta, wspólny dom, dziecko, któremu nic nie bedzie brakowało, stabilizacja materialna, dobra praca... ehh nigdy tego nie osiągne, przegrałem zycie

skocz z mostu mam GPS , podaj gdzie mieszkasz , to ci wyszukam w twojej okolicy najwieksze mosty ;)

Gość powiem ci ze tylko
kasa cie ratuje...jak masz kase to stajesz sie piekniejszy i to jest totalna prawda.Zobacz np na meza salmy hayek jaki brzydal i jaka dupe ma;)

Napewno nie jest az tak zle...teraz spada ale wieczorem ci cos napisze..

Gość Nieśmiertelni
ale ja kasy nigdy nie zdobęde bo nic nie potrafie robić, jestem bez wykształcenia a do tego len ze mnie!! pozostaje mi alkoholizm

Gość stara zolza
powinienes podejsc co rano do lustra, popatrzec w nie i powiedziec -stary, jestes zajefajnym facetem, mam powodzenie i wszystkie kobiety na mnie leca!!!!!! Zmien nastawienie i zobacz na ulicy , jakie lamagi maja fajne kobitki. Sukces masz w glowie.Tam zmien i bedzie ok.

pozostaje mi alkoholizm" a za co bedziesz pił ?

Gość Nieśmiertelni
pi.zda z charakteru? oznacza to, ze nie dąże do celu, czesto sie poddaje, nie jestem charakterny.. ktoś by na mnie szczał a ja bym mówił, że deszcz pada.. na ulicy jak jakiś typek sie na mnie gapi to ja wzrok w dół.. no jestem pi.zdą... żadna kobieta sie mna nie zainteresuje

zainteresuje:) zobaczysz najdzie sie taka:)jak to sie mowi kazda potwora znajdzie swego amatora ...:Pgdzis jest ta Twoja polowka ktora ma rowiez konskie zeby,jest chuda,nie ma kasy itp i moze teskni wlasnie za Toba:P...

Gość Nieśmiertelni
chyba żartujesz... mnie nie interesuje jakiś pasztet, który wygląda jak kobyła czy np wieszak i ma końskie zęby cały sęk w tym, że patrze tylko na te atrakcyjne fizycznie kobiety-to taki wstęp bym mógł działać coś dalej, jeśli nie spodoba mi się fizycznie to już odpada :( do osoby, która mówi-że wystarczy zmienić nastawienie... tak ale by je zmienić trzeba mieć jakies podstawy, a ja nie mam żadnych

idealnie nadajesz sie na polityka " albo na księdza :P

ojjj chlopie jeczyszzzz jak kobieta przy okresie...to taka przenosnia miala byc ,nie wiem jaka kobieta jest dla ciebie atrakcyjna...ale moze za wysoko mierzysz i wlasnie w ten sposob przekreslasz swoje szanse na znalezienie szczescia bo pomysl to samo moze pomyslec o tobie dziewczyna ktora patrzy na ciebie ....:P ale przy blizszym poznaniu twojej osoby mozesz zablysnac fajnym charakterem ...na pewno masz w sobie cos ciekawego no nie wierze ze juz taki brzydki ,beznadziejny...

to znadz w sobie te podstawy!rusz zad na silownie (poprawisz sylwetke)a mzoe przy okazji poznasz kogos ciekawego,postaraj sie o dobra prace(blizej do marzen o cieplym wlasnym domu),zaloz aparat na zeby(inwestujesz w siebie i swoja przyszlosc bo niestety przyszly pracodawca patrzy rowniez na wyglad)przestan sie nad soba uzalac!

na księdza to nie, bo się ogląda za ładnymi dziewczętami" a myślisz ze księża to inaczej sie zachowują ? :)

aleocochodzi na księdza to nie, bo się ogląda za ładnymi dziewczętami nie takie rzeczy oni robią... jedno drugiego nie wyklucza a i może zwiększa perspektywy? :D

Gość natalia123423
czemnu zawsze brzydale i paszczury maJA NAJwieksze mniemanie o sobie??chca zawsze za dziewczyne claudia schiffer a sami sa biedni,niscy,pasztety z ryja i do tego ofermy zyciowe i cioty i taki mowi ze chce piekna kobiete jak z zurnala...powiem ci mzoe od razu ze mozesz zapomniec i sznur sobei szykowac bo zadna piekna zadbana kobieta nie po to dba o siebie zeby sie zmarnowac z takim czyms jak ty:o

Gość upupupuppiu

Gość Nieśmiertelni
do tej laski 'odkryj tajemnice' sluchaj dziewczynko.. na siłownie to ja chodzę od 3 lat, wiec juz jeden z twoich mega planow odpada aparate na zeby?? a na kiego chuja? mi nie wystaja zeby tylko mam DLUGIE jak królik.. musial bym isc chyba do dentysty zeby mi uciął do połowy hahaha tak naprawde nie moge z soba nic zrobic! i to jest najsmujtniejsza prawda i co gorsze... MAM POTENCJAŁ i go nie wykorzystuję! wiele kobiet mowilo mi ze jestem fajny (szkoda, ze zadna nie chce mi wskoczyc do lozka z tego powodu ... ) uwazam, ze przegralem zycie i reszte mojego marnego zycia spedze samotnie, mieszkajac oczywisice w domu rodzicow bo nigdy nie bede mial kasy na wlasny dom i moją pracą bedzie jakieś gowno w magazynie za 1500zł miesiecznie... ZAL I PATOLOGIA!!!

Gość Dolly89
Nieśmiertelni - nie mozesz tak źle o sobie mysleć. To wszystko n apewno przesada. Z drugiej strony tak łatwo to sie tylko mówi, wiem cos o tym. Sama mam bardzo niskie poczucie własnej wartosci:(

Nieśmiertelni=> Masz wielkie perspeltywy, jako: - osobisty sekretarz biskupa, - druh zastępowy, alkoholik-pedofil (zębami możesz otwierać piwo, a małolaty spijają się do nietomności)