Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margetrte

Czy nauczycielka powinna przyjmowac zaproszenia na NK od dzieci?

Polecane posty

Gość margetrte

Bo jestem w kropce.. Nie chcialabym, ale wysylaja mi zaproszenia najlepsi moi uczniowie i na pewno bedzie im strasznie przykro ze nie przyjelam..

Ja ma wszystkich moich nauczycieli w znajomych, połowa w dodatku sama mnie zaprosiła...tylko na mnie się nie sugeruj bo ja mam 22 lata :)

Gość ja powiem tak .....
moja koleżanka jest nauczycielką w szkole średniej i z tego co wiem to przyjmuje zaproszenia

Gość gfdhd
co znaczy najlepsi? - lizusy? nie będzie im przykro, raczej uznali że skoro jest pani zapisana to można się przypodobać :)

Gość tuyghg
a dlaczego nie? z resztą, to zależy od twoich moralnych i etycznych zasad, ja bynajmniej nie uważam przyjmowanie uczniów na nk za coś nieetycznego:-)

Gość margetrte
Ale ja sobie tak mysle ze po co zasmiecac sobie profil...

Gość i dobrze sobie myślisz
zawsze możesz w profilu wpisać, że nie przyjmujesz uczniów

Gość aha i ach
Jak skończą szkołę. Wtedy wiem, że chcą a nie, że się podlizują. Wyjaśniam w pierwszej klasie i jest ok, rozumieją, zapraszają po maturze. Takie mam zasady. :D

Gość paszport dla dziecka
koleżanka uczy w gimnazjum i ma tych uczniów swoich. piękne opisy jej dają pod zdjęciami (supcio, słiiiit focia) pomyśl, czy by nie zrobic sobie osobnego profilu dla prawdziwych znajomych. bo w tym szkolnym wstawić jakiekolwiek zdjecie to bym się bała

Gość ja przyjmuję ale mam
świetny kontakt z uczniami i wiem, że nie zrobią mi żadnego świństwa :) nawet pomogli mi znaleźć nową pracę właśnie przez zorganizowaną akcję na nk :) raz tylko pożałowałam przyjęcia jednej uczennicy, ale to była upośledzona dziewczynka, więc nie mam do niej pretensji