Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cecylia niekonieczna

Matura z angola trochę sprana

Polecane posty

list do przyjaciela trochę trudny, mimo iż to list nieformalny. Słuchanie jeszcze zejdzie, a z czytania o tym internecie i tym Donaldzie to jakaś pomyłka;/ To już się chyba mogę pożegnać z 75%;/ A jak z listu przekroczyłam 150 słów o kilka słówek to poleci mi punkt za formę tak?

Gość njsds
moim zdaniem to dosc łatwa ta matura była.. słuchanki beznadeja nic nie słyszałam bo siedziałam w ostatnij ławce i mi cos na parapet kapało;/ czytanki takie sobie.. list napisałam na 180 słow ale pozniej skresliłam tak do 150 zeby sie nie czepiali i nie zabrali za forme.. jesli list napisałas na wiecej niz 150słow to odejma ci za forme a jak napisałas powyzej 200 to wogole sprawdzany nie bedzie

uczyłam się i chodziłam na korkach, zawsze dobrze mi szło jakoś czuję się nieswojo jak wczoraj z maty wyszłam to byłam zadowolona, a tu jakaś taka zmieszana;/ Ale może dobrze mi poszło, poczekam na wyniki

nie no ja napisałam na góra 155 słów.

Gość njsds
ja tez sie czuje taka zmieszana..z angielskiego zawodowego i normalnego miałam 4 a próbna mature zdałam na 47 % ;/ boje sie troche..nie chce miec tak mało % :(

Gość hurahuramatura
a takie rzeczy jak in on the licza sie jako slowo ? boje sie ze moglam 200 przekroczyc .. :/

Gość ttttf
no jasne ze sie licza ..nawet samo' a' sie liczy..tylko przecinki i kropki sie nie licza

Gość dfgdgdhgjhfdj
Słuchajcie a od ilu słow odejmuja za forme bo mi wyszlo 153-155 to odejmą za te max 5 słow?:O

nie odejmą góra 1 punkt ale to jest tak że u nich jest jakaś granica umowna, czyli można przekroczyć 10% albo napisać o 10% słów za mało. Będzie git ;)

Gość kiok
dla wad wszystko jest trudne:O Poza tym sam fakt, ze tu siedzicie i nie podchodzicie do rozszerzenia o czyms swiadczy...

Gość kiok
*was

Gość gram_de_parte_2
no dla was była banalna ja chodzilam do zaocznego i kurda angola mialam 6 godz miesięcznie:O normalnie plakac mi sie chce w tych listach jakies glupoty nawypisywalam w liscie do przyjaciela z trudem 85 słow wyciągnelam nie mowa juz nawet o 120. Poprostu niewiedzialam co tam wiecej pisac:O myslicie ze jesli praca nie miala 120 słów to choc pkt za przekazanie info dostane?? ze słuchu nic nie rozumialam bo strasznie trzeszczało do tego dzieci za scianą obok w klasie strasznie sie darły:O reszta to poprostu tragedia mam nadzieje ze te 15 pkt ustrzelilam

Gość dzastina011
słuchajcie, ten angol był poryty ,serio;// moze to mial byc na poz. rozszerzonym? XD ja nigdy nie mialam problemow z ang. a tu takie cos;/

Gość malinowygroch
są gdzieś arkusze z tego angola?

Gość dzastina011
kurde mam nadzieje ze bedzie na 30%:(:(.. bo wszystko strzelalam:(

Gość malenkaaaaaaa
:/ na probnej mialam 98% z angielskiego. a dzis nic zrozumiec ze sluchania nie moglam. tekty beznadziejne. nawet ten list mi nie poszedl :/ za rok jestem zmuszona poprawic mature.

Gość BambuskaDDDDD
byla bardzo duzo podchwytliwych pytan ;/

czytałyście całe polecenie? tam było napisane, że powyżej 200 słów odejmie się za forme punkty a za forme były 2 punkty. moim zdaniem czytane teksty był do dupy. słuchanie i pisanie nawet nawet, ale ten tekst o internecie (6 zadanie) do dupy! :)

Gość dzastina011
ja mam to samo;/ 76 mialam z probnej;/ a teraz:(:(:(.. wole nie myslec.

Gość dzastina011
ja wszedzie strzelalam bo co z tego jak czytalam wszystko, rozumialam miej wiecej ale te pytania do tego? z dupyyy wzieli je;/

Gość kurdeee ee
macie przekichane z ta matura ja pisala xx lat temu polski, historia i ustnie też to samo :classic_cool: powodzenia 🖐️

Gość yyyyyyh
przeciez to byla latwizna

Gość BambuskaDDDDD
szostego nawet nie przeczytalam bo braklo mi czasu ;/ czemu tylko 2 godziny na to mielismy ?;/ powinny byc 3 godziny a nie dwie . Pojebalo ich

Gość dfgdgdhgjhfdj
A zaznaczylas cos na chybił trafił?;d W sumie to jakbys przeczytała to i tak byś nie wiedziała co zaznaczyć :O

Gość dzastina011
ja wszystko na chybil trafil zaznaczalam;D ale znajac moje szczescie nic nie trafilam;/

Gość cicoswianka gazowana
a co dokladnie tzreba bylo w tym liscie napisać? nie pisalam matury a jestem bardzo ciekawa a arkusz jeszcze nie jest umieszczonuy

Gość dzastina011
ze z kumplami robiliscie przedstawienie. trza bylo najpisac z jakiej okazji.. jak przygotowania, reakcje chyba widzow, yyy no i na co poszły pieniadze ze sprzedazy biletów

Gość cicoswianka gazowana
hmm w sumie temat rzeka mozna bylo dużo pisac. wydaje mi sie ze nie byl jakis bardzo trudny..