Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spring15

Zwiazek z mezczyzna z dzieckiem

Polecane posty

Gość spring15

Witam wszystkich :) Zastanawiam sie od dluzszego czasu - 6 lat, bedac w zwiazku z moim partnerem czy jego zachowanie w stosunku do matki jego dziecka jest normalne czy to ja normalnie nie mysle? Od paru lat mieszkamy poza krajem, on co jakis czas jezdzi odwiedzic syna i spedzic z nim czas - to co moze zrobic mieszkajac daleko od niego. Ten pobyt w Polsce i poprzedni spedzil mieszkajac z matka swego dziecka w jej domu. Zastanawiam sie wlasnie czy to powinno tak wygladac i co Wy drogie kobiety a moze tez mezczyzni powiedzielibyscie i jakbyscie sie czuli znajdujac sie w mojej sytuacji. Ufam mu, nigdy nie dal mi powodu, zeby bylo odwrotnie, wydaje mi sie jednak, ze w zwiazku nie robi sie tak osobie, ktora sie kocha. Mozecie sobie wyobrazic jak ja sie czuje, siedzac tu setki kilometrow dalej ze swiadomoscia, ze on jest tam z nia i z ich dzieckiem, ze wstaje rano, maly idzie do szkoly, on siedzi z nia w domu, jedza razem posilki, pewnie gdzies z dzieckiem ida.... Sama swiadomosc tego powoduje we mnie straszne uczucie. Tak sie chyba nie robi prawda? On twierdzi, ze to normalne i jedyna rzecza jaka od niego slysze jest "czy ty mi nie ufasz?" Kiedys bral malego do siebie,gdzie mieszkal z matka kiedys... Poza tym od jakiegos roku lacza ich przyjacielskie stosunki w rodzaju, rozmowy nie na temat dziecka, zwierzanie sie itp. sam mi to powiedzial, zreszta slyszalam tez ich rozmowy telefoniczne. Powedzcie mi prosze, czy to ja przesadzam, czy tak sie po prostu w zwiazku nie robi ze zwyklej lojalnosci, z checi tego zeby druga osoba czula sie dobrze nie zle? Dziekuje serdecznie za wszystkie odpowiedzi z gory i pozdrawiam :)

Twoj facet to dziwak i do konca jest fer wobec Ciebie To ze interesuje sie dzieckiem i jego matka to dobrze,ale nie zonacza to ze musi z nia spedzac calego holideya