Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bimsuislff

matka prostytutka - a dorosłe życie syna

Polecane posty

Gość bimsuislff

jak myslicie, jak może ułożyć się dorosłe życie chłopca, którego matka zostawiła z ojcem, kiedy miał 11 lat. wybrała życie w burdelu, mężczyzn, zabawę, i używki.. a syn o wszystkim wie.. jakie jest Wasze zdanie????//

Gość bimsuislff
pytam, dlatego że moj znajomy powiedzial że taki chlopiec jak dorosnie bedzie juz tylko wrakiem czlowieka..' przygniecie go taki ciężar, że matka go porzuciła i zamiast tworzyc normalną rodzinę, wolała się szmacić... mi osobiście w głowie to się nie miesci, ale to prawdziwa historia. a dzieciak jest wspaniały i nie chcę żeby zmarnował sobie życie przez błędy matki

Gość jak bedzie dorosly to przezyje
moze problemy bedzie mial jako nastolatek, mysle ze jako dorosly facet moze podejdzie lzej do tego choc na pewno nie bedzie mial zaufania do kobiet

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Myślę że dużo zależy od tego jakie środowisko będzie mu odpowiadało, będzie zaradniejszy od swoich rówieśników z pełnych rodzin- [szkoła życia] Matka jest ostatnią osobą na której można się zawieść, więc ostrożność w stosunku do kobiet na pewno pozostanie.

Gość bimsuislff
co mozna zrobic, zeby mu jakos pomoc,ale w ten sposob zeby nie odczul tego że jest mi go szkoda... itp???

Gość pewnie wyrośnie na
typowego kafe frustrata