Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opasaaaa

miałam straszny sen...co może o \znaczać?

Polecane posty

Gość opasaaaa

przebierałam się w szkole po w-f, były otwarte drzwi na zewnątrz i zobaczyłam jakiegoś starszego tzn. w wieku 40 lat mężczyzne ktory co i rusz mi sie przyglądał jak sie przebierałam, ja na poczatku to olewałam i myślałm sobie a niech popatrzy, a potem zrobiło się poważnie, bo inni zobaczyli że on na mnie patrzy i ja sie potem zaczęłam go bać. zaczęłam się chować przed nim. Byłam tam z chłopakiem ktory w realu b. mi sie podoba ale ma dziewczyne (choc ja mu sie podobam tez) i chcialam bardzo zeby mnie chronił czy jak? potem on zaczął straszyć nas trochę ten facet, bo pukał do drzwi a potem się chował itd, w końcu jak musieliśmy wychodzić ja wyszłam na końcu a moja szefowa powiedziała mu, żeby nie robił z siebie idioty itd, i poszliśmy, wcześniej jeszcze poprosiłam zeby ten fajny chlopak złapał mnie za rękę niby że jesteśmy razem. potem poszliśmy biegać gdzieś do lasu, przez chwile tego faceta nie było, a potem ja się odłączyłam od grupy i mimoze bylo duzo osob to bylam juz w innej grupie, po czym podbiegł do mnie ktoś i mówi, że musze być popularna (czy ladna czy jakas tam) bo tamten facet caly czas robi ci zdjęcia, odwracam sie a za siatką biega ten facet i robi mi caly czas fotki. no i sie obudziłam przestraszona jak sie masz. co to moze oznaczac? taki prześladowca gwałciciel?

Gość znafca kobiet
ten sen to poprostu twoje pragnienia podoba ci sie ten chlopak ale trudno go zdobyc obsewujesz go i to jest ten facet ze snu

Gość opasaaaa
halo a tu zadnego speca od snow?

Gość dhgfdsjfklsdf
1. Jakie masz relacje z ojcem? 2. Czy miałaś jakieś dziwne relacje z jakimś innym starszym mężczyzną? 3. Czy ten facet zachowywał się ... tak lubieżnie było czuć od niego chęć gwałtu lub czegoś czy w śnie był neutralny a Twoja interpretacja (w śnie) była skierowana na zboczenie i dlatego się bałaś? Odpowiedz mi na pytania i spróbuję CI pomóc, od lat interesuję się podświadomością i znaczeniem snów z psychologicznego i ezoterycznego punktu widzenia. Może to być ostrzeżenie, albo wynik jakiś doświadczeń i przemyśleń:). Przedewszystkim nie bój się snów! One są po to by Cię ostrzegać i uczyć zachowywać w różnych sytuacjach. :)

Gość dhgfdsjfklsdf
1. Jakie masz relacje z ojcem? 2. Czy miałaś jakieś dziwne relacje z jakimś innym starszym mężczyzną? 3. Ile masz lat? Tutaj szkoła, tam szefowa? Nie rozumiem ;) 3. Czy ten facet zachowywał się ... tak lubieżnie było czuć od niego chęć gwałtu lub czegoś czy w śnie był neutralny a Twoja interpretacja (w śnie) była skierowana na zboczenie i dlatego się bałaś? Odpowiedz mi na pytania i spróbuję CI pomóc, od lat interesuję się podświadomością i znaczeniem snów z psychologicznego i ezoterycznego punktu widzenia. Może to być ostrzeżenie, albo wynik jakiś doświadczeń i przemyśleń:). Przedewszystkim nie bój się snów! One są po to by Cię ostrzegać i uczyć zachowywać w różnych sytuacjach. :)

Gość dhgfdsjfklsdf
1. Jakie masz relacje z ojcem? 2. Czy miałaś jakieś dziwne relacje z jakimś innym starszym mężczyzną? 3. Czy ten facet zachowywał się ... tak lubieżnie było czuć od niego chęć gwałtu lub czegoś czy w śnie był neutralny a Twoja interpretacja (w śnie) była skierowana na zboczenie i dlatego się bałaś? mimo braku wyraźnych oznak dziwnych zamiarów? Odpowiedz mi na pytania i spróbuję CI pomóc, od lat interesuję się podświadomością i znaczeniem snów z psychologicznego i ezoterycznego punktu widzenia. Może to być ostrzeżenie, albo wynik jakiś doświadczeń i przemyśleń:). Przedewszystkim nie bój się snów! One są po to by Cię ostrzegać i uczyć zachowywać w różnych sytuacjach. :)

Gość dhgfdsjfklsdf
kurwa próbuje Ci odpowiedzieć i mi nie dodaje posta o.O

Gość opasaaaa
halo nie ma tu żadnych znawców snów

Gość opasaaaa
1. raczej złe, uważałam przez lata że byłam nikim dla niego, tak się zachowywał. 2. Nie miałam bliżsych relacji z 40latkiem , oprócz jakis tam zaproszen na kawe, czy tekstow podrywu, ale to normalne raczej. 3. Po prostu obserwował mnie jak się przebierałam - to było już troche seksualne, a potem jak uciekałam i jak on "czekał na mnie" to wydaje mi sie że chodziło o gwałt albo nie wiem zabójstwo.

Gość opasaaaa
z ojcem od dziecka uprawiam sex analny w pozostalych miejscach jestem dziewicom

Gość opasaaaa
kafeteria szwankuje, to nade mna to podszyw, ale licze na to że odróżnisz

Gość kdsjjlsajvfad
1. Jakie masz relacje z ojcem? 2. Czy miałaś jakieś dziwne relacje z jakimś innym starszym mężczyzną? 3. Czy ten facet zachowywał się ... tak lubieżnie było czuć od niego chęć gwałtu lub czegoś czy w śnie był neutralny a Twoja interpretacja (w śnie) była skierowana na zboczenie i dlatego się bałaś? Odpowiedz mi na pytania i spróbuję CI pomóc, od lat interesuję się podświadomością i znaczeniem snów z psychologicznego i ezoterycznego punktu widzenia. Może to być ostrzeżenie, albo wynik jakiś doświadczeń i przemyśleń:). Przedewszystkim nie bój się snów! One są po to by Cię ostrzegać i uczyć zachowywać w różnych sytuacjach. :)

Gość kdsjjlsajvfad
Uff ok. sorry za ten spam ale zupelnie mi nie pokazywało, że dodałam. hmmm. Trudno powiedzieć, może być tak,że faktycznie pragnienie tego kolesia, który ci się podoba przeniosło się na tego starego dziada, bo Twój obiekt westchnień jest "niedozwolony" - ma dziewczynę. Jednak skoro jest tam lęk przed zabójstwem lub gwałtem może to być też ostrzeżenie, lub tak jak pisałam hm 'forma nauki'. Niektóre zdarzenia przeżywamy w snach aby się z nimi oswoić i wypracować formy zachowania się w takiej sytuacji. Muszę przyznać, że naprawdę trudno powiedzieć. Btw takie zaproszenia na kawę jeśli jesteś w wieku szkolnym nie są takie normalnie więc może to reakcja podświadomości na usiłowania bliżzego kontaktu z Tobą starszych mężczyzn ;). Tak czy inaczej uważam że podstawa to nie bać się snów tylko analizować je spokojnie i szukać odpowiedzi ;> :)

Gość opasaaaa
mam 26 lat, zaraz mam zjazd w szkole, ale raczej już nie boje sie 40latków ;) ale nie wiem w jaki sposob uczucie do tego chlopaka mialoby sie przeniesc na tego goscia? to jest czyste uczcuie, on jest mlody itd

Gość kdsjjlsajvfad
Nie wiem, tak bywa w snach :) Stare lęki mieszają się z miłością.