Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matriossszka

MOJA PRZYJACIÓŁKA WCZORAJ URODZILA I WYGLADA JAK SUPER LASKA !!!:(

Polecane posty

Gość matriossszka

Moja przyjaciólka urodzila wczoraj córeczke bylam dzisiaj u niej w szpitalu pomoglam jej sie umyc bo jest obolala i słaba. ale wyglada rewelacyjnie zadnych plam na twarzy zadnych fald rozstepow i jedno co mnie zszokowalo wręcz wogle nie ma brzucha jest idealnie plaski nawet taki lekko wklesly zdolowalam sie na maxa tez mam 22lata nie rodzilam jeszcze dzieci a brzuch mam 2 razy wiekszy niz ona:( KU RWA!!!

Gość kjgfgtfjhjl
ja 2 dni po porodzie wkładałam już swoje ubrania z przed ciąży każda kobieta ma inny metabolizm i inaczej przechodzi ciążę i połóg.

ja mam 27 latek i również zaraz po porodzie nie miałam wcale brzuszka, a po wyjściu ze szpitala ważyłam tylko 3kg wiecej niz przed ciążą, a po 3 miesiącach o 2 mniej niż przed ciążą. poza blizną po cc nie mam zadnych "sladów" ciąży :)

Ja się podpinam pod przedmówczynie. Ja ze szpitala wyszłam w swoim jeansach z przed ciąży i z wagą 1,5kg na plusie, które zgubiłam w 2 tyg. później :) Już 3 godz. po porodzie jak byłam się umyć to byłam płaska tzn. brzuch miałam płaski, bo piersi miałam 2 rozmiary większe :)

Gość jakie te kafeteryjne mamy
same laski ;-)

Gość jakie wyyy
jakie wy pieprzniete jestescie,laska sie zali to kazda teraz musi swoje 3 grosze dorzucic nie chwalcie sie tak bo pewnie macie za to ryje jak sraka;)

Gość kiok
wszystko fajne, ale wasze opowiesci sa smieszne, bo brzuch jest wypukly jeszcze troche czasu po porodzie, bo macica powoli sie obkucza, takze wymyslajcie dalej🖐️

Gość jakie wyyy
no mimo ze nie bylo pytania'a wy tez takie szczuple???????'to kazda teraz musi sie pochwalic jaka to ona nie szczuplutka ale jak mowie pewnei wygladacie i tak jak sraka:Phihihi

Gość bkjcs
te wpisy u góry to musiały dokonać jakieś spasłe zazdrosne pasztety którym po ciązy zostały rozstępy, obwisły wielgaśny bebech, żylaki, cellulit i na samą myśl że jakaś inna kobieta po ciąży wygląda jak super laska dostają gorączki. Oj biedaczki...

Gość saleminka8
ja tydzień po porodzie miałam płaski brzuch a do wagi sprzed ciaży wróciłam po miesiącu,dodam że przytyłam 21kg :) ale synek 4200g wody...to już sporo.

Gość jakie wyyy
bkjcs--->naucz sie pisac po polsku tluku a potem na publiczne forum wchodz:P...ja nie mam dziecka ale denerwuja mnie takie pawiany ktore zamiast poprawnie przeczytac topik to go zasmiecaja i wtracaja opowiesci ze swojego zycia zasrane matolki:P

A tak szczerze -nie ubarwiacie trochę ;):P ??? Gdybym nie rodziła to bym uwierzyła. Tylko proszę mnie o zazdrość nie posądzać :D Skóra w czasie ciązy się nieźle rozciąga i trochę potrzeba czasu by się "obkurczyła" tak samo macica. Ja w ciązy przytyłam dużo 25 kg.Dziecko nie cale 3 kg.Do domu przyszłam o 11 kg lżejsza -ale prze zpierwsze 3 doby miałam tylko kleik :D:P

Gość jakie wyyy
nie no cos ty te co tu sie wpisaly to w ciazy nie przytyly widzisz ze napisaly ze nawet schudly buahahah:P

Gość no prosze prosze jakie tu
same cudne mamuski, co dzien po porodzie byly chudze niz przed ciaza :D:D Dziewczyny, komu wy te bzduy opowiadacie? Wezcie piszcie opowiadania science-fiction, a nie wypowiadajcie sie na forum dla matek. Zaraz pewnie zarzucicie mi zazdrosc :D:D A prosze bardzo, tylko ze ja 9 miesiecy po porodzie waze wreszcie tyle co przed ciaza, z czego bardzo sie ciesze, ale w zyciu w zadne bajki nie uwierze, ze we na drugi dzien po porodzie miescilyscie sie np. w dzinsy sprzed ciazy :)

Gość oczywiscieeeee
jestem 6 tygodni po porodzie i dopiero teraz wchodze w spodnie z czasow przedciazowych co uwazam za i tak niezle osiagniecie,a co do tych co zakladaja spodnie na drugi dzien po porodzie to moze i zaloza,ale fald skorny gora im wyjdzie,wiec nie ma z czego sie cieszyc chyba co nie?

"jakie wyyy" niestety musze cię rozczarować bo nie wyglądam jak sraka, ba! jestem ze swojego wyglądu bardzo zadowolona, a z twarzy w szczególności... i mam powody :) ja rozumiem że komuś, kto przytył w ciąży 20 czy 30 kilo może się nie mieścić w głowie że można zaraz po porodzie wyglądać dobrze ale uwierzcie, takie rzeczy sie zdarzają i to wcale nie tak rzadko! A krytykującym moje wypowiedzi napisze, że owszem, miałam chęć pochwalić sie tym jak wyglądam..i co w tym złego?! chyba bardziej dziwi mnie zawiść dziewczyny zakładającej wątek w stosunku do szczupłej kolezanki, poradze jej żeby zamiast zazdrościć zabrała sie za siebie, zaczeła ćwiczyć i dbać o ciało. użalanie sie nad sobą na publicznym forum raczej w niczym Ci moja droga nie pomoże, więc do dzieła! dieta, gimnastyka i sukces murowany! Pozdrawiam!

ach i zapomniałabym dodać.. w jeansy sprzed ciąży zmiaściłam sie miesiąc po porodzie :D

Ja jestem dopiero 3 tygodnie po porodzie i jeszcze nie wchodze w rzeczy sprzed ciąży :) Przytyłam 16 kg, wychodząc ze szpitala było 9 kg mniej. W jedne spodnie wejde ale one jakieś takie za duże były :D Ale nie to chciałam pisać :D Moja przyjaciółka wychodząc ze szpitala po porodzie miała tylko 2 kg więcej niż przed ciążą, teraz jest miesiąc po porodzie i wygląda rewelacyjnie, żadnego brzucha ani nic... więc ja wierzę tym dziewczyną :) Chociaż na pewno nie wyszły ze szpitala szczuplejsze niż były przed ciążą :P

Gość kokoszkakoko
znam przypadek dziewczyny która w ciazy zaszczuplala. moja kumpela przed ciaza byla co tu duzo mowic, tlusta! ale sama na to pracowala jedzac byle jak i w ogromnych ilosciach. kiedy dowiedziala sie ze jest w ciazy diametralnie zmieniala sposob odzywiania. brzuch rosl a waga stala w miejscu. kiedy urodzila wazyla 6 kg mniej niz przed ciaza. raczki zrobily sie jej jak galazki hehe gdybym nie widziala tego cudu to bym w zyciu nie uwierzyla! przed porodem pasztet - po porodzie laska, cuda sie zdarzaja!

Gość kasiamamusia
ja niestety przytyłam 32kg, waga spadła dość szybko ale mam teraz rozstępy na każdym prawie skrawku ciała ..mimo to mam to gdzieś! Mam cudownego synka i dzieki niemu nie skupiam sie tak bardzo na wyglądzie

Gość cytrynianka
ja też moge w to uwierzyć, bo sama jestem teraz w ciąży, w 8 miesiącu, a przytyłam do tej pory tylko 5 kg... troche sie obawiałam ze to mało, ale dzieciaczek rozwija się prawidłowo, waży juz prawie 2 kg :) chcialabym wazyć więcej, i myslałam ze chociaż w ciąży będę bardziej okrąglutka, ale widocznie nie jest to mi pisame bo zawsze szczupłą byłam, a jedzenia sobie nie odmawiam i mam problemy z przytyciem

Gość mamaadriana
a czy rozstępy po ciąży kiedyś znikają, czy zostają juz na zawsze?

Gość nadmorzem
niestety z tego co wiem to zostją już na zawsze, ja swoje mam już 14lat :( ale nie martw sie napewno z czasem zbledną i nie bedą tak widoczne jak zaraz po pojawieniu

moja żona urodziła prawie 2 lata temu i nadal jest 10 kilo cieższa niz była wogóle zmieniła sie o 180stopni widzi tylko siebie ona jest biedna źle wyglada ubiera sie najlepiej w skafander chce miec taka żone jak dawniej pełna sexapilu dbajaca o siebie.

Gość lalunaaaaaaaa
22MaŻ22 a może Twoja żona jest zbyt zmęczona na to aby zadbać o siebie, może trzeba odciążyć ją w codziennych obowiązkach.. poza tym przydałoby się powiedzieć czasem żonce komplement aby znowu uwierzyła że może być sexy i podobać sie swojemu mężowi. od zmiany myślenia i postrzegania siebie się zaczyna! a na jej urodziny ty możesz przeciez zająć sie dzidzią, a tym samym zafundować jej wolny dzień i wysłać na przykład do fryzjera.. moj mąż tak właśnie odzyskał swoją super laske :)

Gość a jjaaaa
Moja znajoma cały czas walczyła z nadwagą , gdy zaszła w ciążę i urodziła to zrobiła się taka laska że nie mogłam uwierzyć i ona też :-) Moja siostra w ciąży przytyła 6-7 kg , po porodzie była szczuplutka . jak czytam 20-30 kg to aż strach się bać :-) , ale wiem że to możliwe bo jedna z moich kuzynek tak konsumowała w trakcie że również dorobiła sie 20 kg w ciąży .

Gość DO a jjaaaa
W ciąży nie zawsze tyje się tyle bo się tyle je!!! dużo mają do powiedzenia hormony, ja jem tak samo jak przed ciążą a waga szaleńczo poszła w górę, przytyłam 20 kg w ciąży! mam chorą tarczycę a hormon odpowiedzialny za tycie bardzo niski, za niski...więc nie pisz że te co tyją 20kg to dlatego że żrą! moja kuzynka przytyła 32 kg ale ona też choruje...

Gość bardzo zabawne
Koleżanla która zakładała temat chciała się pożalić że wygląda gorzej niż jej kumpela co dopiero urodziła dziecko. Nie jestem pewna czy chodziło jej o to abyście pisały jakie jesteście zgrabne, piekne i jak szybko weszłyście w swoje stare ubrania po urodzeniu dziecka:-(

Gość irqa.
W ciazy przytylam 14 kg.Po porodzie zeszlo 11 kg.Niby normalnie wbijalam sie w spodnie,ale po porodzie chodzilam w sukienkach bo bylam obolala.Lekarz za mocno mnie zszyl i rana ciezko sie goila.Jedyne zastrzezenie to wiszacy flak po porodzie ktory zostal do dzis.Wogole nie wiem jak mozna w ciazy przytyc 20-30 kg haha :D to niezle musialyscie wsuwac zarcie.Niby po porodzie wychudlam,ale po 6 mies dostalam dzikich napadow obzarstwa.Znowu przytylam.Potem dzikie diety,efekty jojo itp.Wiec dzis nie mam sie czym chwalic ;/ Jakos nie wierze w to ze zaraz po porodzie brzuch wklesl.Duzo matek juz wymacalam po brzuchu po porodzie,tzn pokazywalysmy sobie wzajemnie i kazdej zostal maly flaczek.Wiec nie opowiadajcie bajek.Moje rozstepy na brzuchu mi nie przeszkadzaja,tylko ten okropny flak.

Moja przyjaciolka miala w ciazy zagrozenie cukrzyca wiec musiala byc na diecie i uwazac na skrobie , weglowodany i cukry, gdy sie tego domawia ciezko nie leciec z wagi, wiec uwazala by za duzo nie schudnac, po porodzie nadal byla na diecie i ogolnie tydzien po byla szczuplejsza niz przed ciaza.