Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksieuwolniccccc

jak uwolnic sie od mysli ze inni mnie oceniaja

Polecane posty

Gość jaksieuwolniccccc

jak sie od tego uwolnic? ciagle mysle co powiedza o mnie inni , przez to nie jestem swobodna w swoim zachowaniu, wypowiedzi, ciagle wydaje mi sie ze wygladam gorzej od innych, ze jestem glupsza, ze pewnie inni uwazaja mnie za idiotke itp itd. jak sie tego pozbyc? kurcze patrze czasami np na takich politykow gadaj glupoty ze az sluchac nie mozna i sie wcale tym nie przejmuja, albo taka doda robi z siebie idiotke i ma olew na wszystko i mozna by tu mnozyc przyklady

ludzie będą ciebie oceniać zawsze ale twój problem jest taki że uważasz iż tylko oceniają negatywnie i tutaj jest błąd w twoim myśleniu

Gość jaksieuwolniccccc

Gość jlni
wiesz, ze to objaw egocentryzmu?? Wydaje ci sie, ze jak gdzies wchodzisz, to ludzie wszystko nagle rzucaja, aby na ciebie patrzec i komentowac. Ktos sie zasmieje, to od razu myslisz, ze z ciebie. Musisz sobie uzmyslowic, ze wiekszosci przypadkow ludzie maja innych w dupie, nie jestes pepkiem swiata, aby wszyscy tylko cie oceniali.

Gość jaksieuwolniccccc
tak wiem z nie jestem pepkiem swiata tylko ja ciagle mysle ze jestem jakas inna dziwnna i przez to ludzie zwracaja na mnie uwage

Gość jaksieuwolniccccc
a udalo sie to komus?

Gość jaksieuwolniccccc
kurcze musze sie od tego uwolnic bo zwariuje

Gość uwolnil sie ktos
?

tez to mialem wiele lat temu. stopniowo sie zmienilo. a skad jestes? jak z niedaleka to Cie gdzies wezme i szybko sie od takich myli uwolnisz

Gość ja jestem z
wielkopolski