Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol___24___ wierny

Dlaczego ludzie ZDRADZAJĄ ??????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość karol___24___ wierny

Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ludzie zdradzają ???????????????? Kurwa ... no jak tak można ?????????? Ktoś mówi komuś że go kocha a następnie go zdradza z kims innym ??? Kurwa .... no to jak to jest ? Kocha czy ma w dupie ??? Ale najgorsze to jest to że taka osoba oprócz swojej ukochanej osoby rani także Boga i wszystkich obecnych na slubie podczas przysięgo małeńskiej !!!! Przecież taka osoba to skurwysyn do potęgi entej !!! Na litość boską ! Sądzę że tacy ludzie powinni być paleni na stosie tak jak było to kiedyś kiedyś .

Gość z nudów chłopaczku
z nudów i dla odmiany :)

Gość Marlenka21
Ja uwielbiam pomidorową wręcz ja kocham i ubóstwiam ale nie mogła bym jej jeść codziennie bo bym się w końcu porzygała. Trzeba zmieniac menu. To że czasami zjem barszczyk nie znaczy że juz przestałam uwielbiac pomidorową :D

Gość i jeszcze czasami
żeby się dowartościować :P

Gość radeeeeczku
ja bym nigdy nie zdradził

Gość Bezradna w związku.
Zdradzają bo są słabi. Nie potrafią się utrzymać w związku więc ulegają słabościom. Ale to już są poziom niżsi ludzie.

zdradzają bo mylą zauroczenie (przez które chcą zrobić coś co jest "cool & trendy czyli wziąźć ślub)z miłością

Gość Bezradna w związku.
No dokładnie masz rację. Niech sobie zdradzają grunt być szczerym samym ze sobą i mieć ta świadomość, każdy odpowiada za siebie, proste.

Gość karambaaastick..
Moim zdaniem zdradzają ci którzy są nudziarzami i nie potrafią zaskakiwać w związku. Tacy półdebile którzy oprócz tego że są beznadziejni i chcą sie podwartościować to na dodatek nie maja za grosz rozumu i współczucia. Gdyby mnie żona zdradziła to bym jej wpierdolił a nastepnie wyjebał na zbity ryj

Gość sugiyama kawaguczi japonki
Jak ktoś jest kurwą to zdradza

Gość facet to świania 222359q59
zdradza sie jak brak czegos...np. uczuc zaangazowania, jak chlopak nas olewa i trkatuje jak szmate to niech sie nie dziwi zże znajdziemy lepgszego:)

Gość zzgrzyyyytt
karambaaastick-jeżeli się dowiesz, że Cie zdradza...:) bo może być tak, że nawet nie będziesz miał cienia podejrzeń, a....

zdrada to najwieksze dno,lepiej juz odejść.zero poszanowania dla uczuć najbliższej osoby.

Gość dlatego,ze wiazemy sie
z ludzmi sila rzeczy z przypadku, bo im jestemy mlodsi, tym mniej ich znamy. W miare upływu zycia mozemy spotkac kogos, kto nas naprawde zafascynowal i szkoda go blizej nie poznac, skoro ma sie jedno zycie. Im mniej ciekawych znajomych, im ubozsze zycie, tym mniejsze szanse na poznanie kogos atrakcyjniejszego. Niektorym po prostu latwiej nie zdradzac, bo nie maja mozliwosci. Inna rzecz to lojalnosc, niechec sprawiania przykrosci -- ale ja odpowiadam tylko na pytania - dlaczego.

Gość i też dlatego, że
w długoletnich zwiazkach zaczyna być tak spokojnie, przewidywalnie, nudno..i spotykamy kogos kto dostarcza nam troche urozmaicenia, trochę ekscytujących wrażeń co powoduje też powiew świeżości w starym związku.

powiew świeżosci moze sie zdarzyc jak nam czegos brakuje w tym starym zwiazku,a jeśli czegoś brakuje i wiemy ze nie da rady tego zmienic,najlepiej odejść

Trzeba zaznaczyć bardzo ważną rzecz, zdradzają tylko kobiety. Kobiety sa ludźmi zupełnie wypranymi z wszelkich moralnych zasad, nie zdolnymi do uczuć wyższych. Kobietę interesuje tylko jej własna przyjemność, nigdy nie zważa na to, że krzywdzi tym innych ludzi. Mężczyźni nigdy nie zdradzają, nie chcą i nie muszą, są szczęśliwi z jedną kobietą, która wcześniej czy później i tak go zdradzi.

A mi się wydaję że jeżeli ludzie sie naprawdę kochaja to nie szukaja szczęścia gdzie indziej.

Gość popatrz no dominik
a kobiety zdradzaja z kim, z motylkami?

Gość i też dlatego, że
ale nie zawsze się szuka, czasem się trafia i czy można to nazwać szczęściem?

Gość ldm;vkmvvkm;adm;
A mi się wydaje że seks i milośc to temty pokrewne ale to nie to samo.

"- Jesteś taka piękna - gorąco szeptał, całując ją i rozbierając. - Co robisz? - wstydliwie odpowiadała ona, delikatnie protestując - Przecież ja mam męża... - Nie mieszaj małżeństwa, miłości i seksu - powiedział on. - Ty co!? Tylko o seksie myślisz!? - jej sprzeciw przyjął siłę stalowej sprężyny. - Ależ co ty, kochanie? Miałem na myśli miłość! - A, to co innego - odpowiedziała ona i oddała się mu bez zastanowienia."

Gość i też dlatego, że
perlista- jeżeli w związku brakuje tylko świeżości to warto go burzyć tylko dlatego?!

Gość cheaters
zdradzają bo są atrasznie nieszczęśliwi w życiu...

''a kobiety zdradzaja z kim, z motylkami?' Każda kobieta kłamie, jak poznaje nowego mężczyznę i widzi że ten jest nią zainteresowany, to ona zawsze ukrywa fakt że ma już chłopaka. W ten sposób facet jest nieświadomy że kobieta zdradza innego faceta. Kobiety traktują facetów w przedmiotowy sposób, są z danym partnerem tylko dlatego że nie znalazly obecnie ''lepszego''. Jak tylko inny naiwy sie nawinie to od razu wskakują do łóżka.

Gość KanapnaZPomidorem
Bo ja Twoja drugą połowka nie może być przy Tobie, a Ty tak bardzo jej potyrzebujesz, to czasem wystarczy ktoś w rodzaju substytutu na jeden wieczór... ale ja osobiście nie zdradzam :)

Gość i też dlatego, że
są szczęśliwi...dziwne?