Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antysemitka - bo wolny kraj

WIECIE CO NIE LUBIE ŻYDÓW!

Polecane posty

Wszystkich lubie: murzynów, arabów, azjatów. Każdy może być. Ale żyd... jak widzę takiego na ulicy otwiera mi się nóż w kieszeni.

czyli lubisz nierobów i tępaków , a brzydzą cię ludzie inteligentni i pracowici , wiem wszystko o tobie

bo są chytrzy, robią z siebie wieczne ofiary, koszą kasę na śmierci swoich pobratymców, bo mordują dzieci

Gość oo żydy się zlazły

Gość wieśkaaa
A jak rozpoznajesz żyda na ulicy? Myślisz że wszyscy noszą pejsy? :D

Gość klaska blaska
Ja nie lubię nikogo z tych co wymieniłeś, łącznie z tymi na "ż", bo to nieroby i próżniaki. Z Azjatów to ludzie o skośnych oczach jeszcze są robotni i spokojnego charakteru. Ja lubię tylko białyej rasy bo to najlepsi ludzie i mam do nich zaufanie.

Gość shmatyn to zyd
shmatyn to zyd

o mam tak jak Ty autorko!!tylko azjaci i ciapaci też mnie drażnią, ale Żyda na kilometr mogę poznać, to nie tylko melonik i pejsik, to cały charakter i zapach skąpstwa, żydzi nie pomagali sobie w czasie wojny...a teraz jeszcze odsprzedazą nas Rosji :(

Gość klaska blaska
"żydy się zlazły" hahahahahahhahahahha. Dobrze napisałeś.

no dokładnie! Nie trzeba pejsów, żyda pozna się od razu.

Gość jak byś mieszkała tam gdzie ja
to byś zobaczyła jacy naprawde są żydzi. Babcie od rydzyka to łagodne owieczki przy nich. Nie ma drugieej takiej religii tak kipiącej nienawiscia i pogardą do innych jak żydowska.

Gość groszaczki
Jako że znam Żydów w realu to powiem że są skąpi ale tylko dla obcych bo nie płacą pensji uczciwie. Brudasy jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

właśnie bob dylan, niby nie judaista, niby niewierzący a itak okazuje się że każda z jego żon była żydówką. Oni się mnożą między sobą. Anty-polacy, anty-europejscy żydzi, już połowa świata jest w ich rękach, sprzedliby własną matkę żeby tylko zarobić.

też mam żydów za sąsiadów więc trochę wiem :O Okropność. Już wolę rodzinę muzułmanów którzy mieszkają po drugiej stronie. Ci przynajmniej są sympatyczni i nie boję się koło nich przejść z sakiewką złota.

Gość z sakiewką złota? gdzie ty
kurwa, w średniowieczu mieszkasz?

Nie zapomnij na tej swojej czarnej liście umieścić Jezusa, Najświętszej Panienki i Dwunastu Apostołów :))

a co powiesz o największym Żydzie wszechczasów, Jezusie z Nazaretu.......

było pełno żydów o imieniu jezus, wszyscy tacy sami

Gość ja.................
wyjebać wszystkich żydów------nie dlugo beda chcieli rzadzic wszystkimi...chociaz co tu ukrywać nasza polowa rzadu to ŻYDZI!!!porażka

Był NIemcem, jasne. A Ewangelie są pewnie fałszerstwm, skoro podają dokładnie żydowskie drzewo genealogiczne Jezusa.

Jezus był Niemcem, z czego wynika, że Kosciół Katolicki, głosząc żydowskie pochodzenie Jezusa, jest organizacją kryptosyjonistyczną.

Gość amelieeeeee
Tez nie rzepadam za żydami, a w biblie nie wierze, więc Jezus, apostołowie i cała reszta tej bandy dla mnie nie istniała, ew. istniała, ale byli zwyczajnymi zamozwańczymi madralami, którzy wkrecili tępych w tamtych czasach ludzi. Ten argument wiec odpada:)

Gość amelieeeeee
dodam jeszcze, ze za granicą Żydzi mają kupę kasy, żyją na zajebistym poziomie, i wierzcie mi - nie sa to uczciwie zarobione pieniądze. Oczywiście nie we wszystkich krajach.

no pewno, że był Niemcem i pewno jeszcze mówił w jidish....a nie po arameńsku, Mein Gott.....zmień dillera, bo zioło ci sprzedaje z Czarnobylai wali ci po deklu....

No i właśnie o takie deklaracje mi chodziło. Czuję sie w pełni usatysfakcjonowana samozdemaskowaniem pogańskiego antysemityzmu, buhahaha!