Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QWERTYUIHGFDJK

PORADZCIE MI W SPRAWIE EGZAMINU NA PRAWO JAZDY!

Polecane posty

Gość QWERTYUIHGFDJK

W środę mam egzamin, termin drugi. I powiedzcie mi jak się ubrać bo mogę ubrać się fajnie wymalować się wyfryzować i wyglądać jak super laska, ale mogę też spiąć włosy ubrać dzinsy i wyglądać jak szara myszka. Którą opcje wybrać bo już nie wiem, z tymi chłopami to nic nie wiadomo. Może się trafić taki który powie "a fajna puszcze ją" a może się trafić taki który powie "nie będziesz mi tu dupą świeciła". Poradźcie! Muszę to zdać bo mi szkoda już tyle kasy wydawać, a jeżdżę nieźle.

Gość a nie lepiej po prostu
zrobić laskę egzaminatorowi?

Gość wybrać opcje super laski
Stosunek facetów który wolą to pierwsze do facetów którzy wolą to drugie wynosi 5:1

Gość brak mi słów...
aleśty głupia :O mozesz przyjść nawet z gołą dupą a jak nie umiesz jeździc, to i tak cie obleje, nie wiem czy wiesz, ale w autach egzaminacyjnych są kamery ;)

Gość QWERTYUIHGFDJK
ej sle dajcie spokój z tekstami o robieniu lasek itd. Wolałabym się powiesić na moście.

Gość QWERTYUIHGFDJK
kurde umiem jeździć, za pierwszym razem oblałam za kompletną głupotę. I oblała mnie kobieta. Mądrości ludowych mi tu nie praw.

Gość brak mi słów...
to po chuj sie o rade pytasz kretynko :O zajebisty problem masz, jak sie ubrać na egzamin :Oże tez tacy ludzie chodzą po ziemi

Gość a ja ci powiem że ubierz
się zwyczajnie, bo ostatnio kilka afer bylo więc teraz pewnie będą uważać

Gość QWERTYUIHGFDJK
brak słów. Nie podoba się, to wyjmij kij z dupska i wypierdalaj, droga wolna. Od kretynek wyzywaj mamusie za to że nie wpisała w googlach słowa "antykoncepcja" :classic_cool:

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oj jaka ty pusta jesteś! wiesz co? współczuje Ci z takim podejsciem do zycia! ja zdalam za 3 podejsciem i bardzo dobrze jezdziłam i bez takich głupot sobie poradzilam, daj spokoj kobieto! TO co? jak twojemu dziecku kiedys nauczycielka postawi jedynke pójdziesz poderwac jej męża??? nie kumam ! gdzies ty wiedze o zyciu zdobywala? w Bravo Girl?????

Gość brak mi słów...
QWERTYUIHGFDJK brak słów. Nie podoba się, to wyjmij kij z dupska i wypie**alaj, droga wolna. Od kretynek wyzywaj mamusie za to że nie wpisała w googlach słowa "antykoncepcja" co za zjeb genetyczny :O wybacz, ale raczej do twojej "mamusi" to okreslenie pasuje szczylu patrząc jakie masz teraz problemy, o których tu piszesz :D:D:D wcale sie nie dziwie,że nie zdałaś, jak jesteś matołem :classic_cool:

Gość brak mi słów...
aha i rozczaruję cię, niektórzy tu są chcianymi dziećmi :D

Gość tu ci nikt nie odpowie
bo jak tu napiszesz że umiesz zrobić się na laskę to cię opierdolą :D

Gość QWERTYUIHGFDJK
tak bywają chciani ale jak widać bywają też zrobieni przypadkowo po pijaku 🖐️

Gość brak mi słów...
QWERTYUIHGFDJK tak bywają chciani ale jak widać bywają też zrobieni przypadkowo po pijaku no to ci współczuje :D:D:D:D:D to juz rozumiem czemu jesteś taką idiotką :P

Gość lateksowe wdzianko
sobie załóż pustaku :D