Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natia123

Zapłodnienie 4 dni po owulacji jaka jest szansa ?

Polecane posty

Mam pytanie... Jaka jest szansa na zapłodnienie podczas długiego stosunku 4 dni po owulacji gdy facet skończy poza... Martwię się proszę o szybką odpowiedź... Czytałam że z jego narządu wydziela się jeszcze przed stosunkiem coś co zawiera plemniki... Czy od tego może dojść do zapłodnienia ?...

Gość madlenka151
4 dni po owulscji szanse na ciaze sa minimalne wrecz powiedziala bym znikome z tego co mi wiadomo

Gość madlenka151
owulacji

Gość a jjaaaa
tEORETYCZNIE NIE MA ŻADNYCH SZANS , A W PRAKTYCE WYGLĄDA TO TAK ŻE NIE WIADOMO CZY OWULACJA FAKTYCZNIE WYSTĄPIŁA 4 DNI WCZEŚNIEJ .

A jeśli wystąpiła później ? To czy fakt iż wytrysk nastąpił poza nie wpływa na możliwość zapłodnienia ? Istnieje duża szansa ??...

Gość z pewnością znacząco
zmniejsza prawdopodobieństwo, aczkolwiek nadal jest ono niezerowe

Jeśli masz 100% pewność, że owulacja wystąpiła wtedy (czyli rozumiem,że od co najmniej kilku cykli stosujesz NPR lub USG wykazało,że do owulacji juz doszło), to 4 dni po niej nie ma szans na ciążę, bo komórka jajowa obumarła. Domyslam się jednak, że dzień owulacji wyliczyłaś sobie jakimś kalkulatorkiem. Wszystko zależy od tego czy facet wycofał się na czas