Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki ale dobry

afera bo brak sexu!!

Polecane posty

Gość Wielki ale dobry

Moja dziewczyna denerwuje sie jak nie chce uprawiac sexu, robi z tego mega afere i od razu wyciaga takie hasla jak: "dlaczego psujesz to co jest miedzy nami " itp a jak ja glowa boli to nie ma problemu... . Moze drogie Panie powiecie mi co mam z Nia zrobic albo ze soba?

tzn, ze ona nie lubi gdy sie jej odmawia:) moze czuje sie wtedy malo atrakcyjna dla Ciebie? to są delikatne sprawy i latwo urazic kobiete odmową, wiem po sobie;)

Gość cekawskaZośka25
po prostu człowieku żal mi takich facecików jak ty... Może sobie viagrę kup... Żal, biedne my kobiety, chcemy się kochać i nawet nie ma z kim... chyba trzeba wyjechać do gorącej Hiszpanii...

Gość doprecyzuj
kiedy sie nie chcesz z nia kochac? bo to tez od tego zalezy, czy jak jestes zmeczony czy w innych sytuacjach

Gość Wielki ale dobry
Mysle z tegoe co widzialem w tej goracej hiszpami ze male szanse byscie mialy tam wyjezdzajac:P A pytalem powaznie a nie chcialem wysluchiwac zoska porzuconych brzydol co wyja w poduszke i tu zamulaja

Gość a ja nie kumam
czyli co, laska ma ciagle ochote, nawet jak ja glowa boli i obraza sie jak ona chce a Ty nie chcesz? kurcze w czym problem?

Gość do Wieliczki po sól
facet musi być żołnierz zawsze gotowy, bo jest facetem, a ty niestety jesteś ciotą, co czeka aż go jaki pedzio przebolcuje....

Gość Wielki ale dobry
No szczerze to ma caly czas ochote przez telefon, skype, w lozku samochodzie ogrodzie przedpokoju pokoju w kuchni itp oczywicie mnie to bardzo odpowiada ale czasem zdaza sie ze nie mam ochoty i wtedy wielka afera mnie to bardzo bawi ale w rzeczywistosci a nie jak ja tylko slysze ( tzn czasem fajnie tak porozmawiac ale bez przesady)

przytul ją i powiedz, dlaczego dzisiaj nie, ale tak aby jej nie urazic, z kobietami trzeba delikatnie. No i zrekompensuj jej to jakims winkiem albo rozmowa albo usmiechem i tuleniem sie albo delikatnymi pocalunkami ktore tez moga byc zajebiscie podniecajace.

Gość Wielki ale dobry
ale skoro ona mi niczym tego nie rekompesuje jak ona nie ma ochoty ewentualnie tylko "przytul mnie bo jestem zmeczona" i zaczyna "chrapac" odwrocona tylkiem? Pozatym w ten sposob mozna w alkoholizm wpasc:D

Gość ja tam bym chciał
taką dupę, ktora caly czas sie do mnie klei, moja robi to za rzadko, zero inicjatywy. Ale podniecająca jest chociaz czy srednia?

Gość do Wieliczki po sól
powiedź jej że ci kutas nie staje, a nie masz kasy na viagrę

Gość Wielki ale dobry
ale skoro ona mi niczym tego nie rekompesuje jak ona nie ma ochoty ewentualnie tylko "przytul mnie bo jestem zmeczona" i zaczyna "chrapac" odwrocona tylkiem? Pozatym w ten sposob mozna w alkoholizm wpasc:D

Gość Wielki ale dobry
nie no ona jest: (do panow) zajebista dupa z mega super cialem taka ze az od razu sie chce-ale nie non stop i do tego inteligentna (do pan) bardzo ladna dziewczyna z pieknie uksztaltowana sylwetka i naprawde marzenie kazdego faceta

odwrocona tylkiem? wiekszosc kobiet uwielbia jak ja facet przytula w ten sposob, czuja sie bezpieczne.

Gość Chorutek
a poka fote:D:D

Gość Wielki ale dobry
Nie no co Ty chyba by mnie zabila jakby sie dowiedziala, pozatym nie chce by jakies napalone prawiczki i zboczency sobie w... przy jej zdjeciu

Gość Chorutek
nie dowie sie wyslij mi na maila: chorutek11@interia.pl

czego tak naprawde od Niej wtedy oczekujesz? gdy Ty nie masz checi a ona ma? zeby odwrocila sie plecami i poszla spac czy co innego?

Gość cekawskaZośka25
wcale nie jestem brzydulą, ale wątpię by któryś ze mną wytrzymał, bo mam charakterek to fakt;P Na pewno by ci dygnął na mój goły widok, pewnie później byś uciekł, hehe, nie dając rady przy moim temperamencie;P

Gość Wielki ale dobry
zeby nie byla tak nachalna w stosunku do sexu i zadowolila sie przytuleniem, rozmowa a nie byla naburmuszona albo wqrwiona bo ja nie mam ochoty

Gość cekawskaZośka25
nie zapominaj, że kobiecie się nie odmawia, jak nie będziesz bzykał na każde zawołanie to zacznie cię zdradzać, a póżniej będziesz wycierał kinola w pluszowego misia i wyzywał wszystkie, że zdrajczynie itp

wiesz co? ja mysle, ze Ty chcialbys byc obojetny a tak naprawde to ona skrzywdzila Cie obojetnoscia kiedys i teraz probujesz sie na niej zemscic, bo nie widze tutaj ksztyny uczucia tylko jakas agresje. Jakby nie wiadomo co Ci robila.

Gość Wielki ale dobry
mysle ze z tym odetchnieciem to dobra opcja:) no zadko sie zdarza dlatego o nia walczylem ale wywalczylem

a ja bardzo go lubie: Kazdemu moze sie czasem nie chciec, sa rozne powody, on nie podal zadnego i dlatego ciezko odpowiedziec

Gość Wielki ale dobry
facet te zbywa zmeczony pozatym jak ona sama zostaje w domu a ja jade gdzies np w delegacje albo mnienie ma dluzej to dzwoni i chce to robic przez telefon bo jej mnie brakuje i sexu zreszta tak samo jak i mnie ale mnie jej i sexu brakuje a nie sexu prze tel nie codziennie:)

Gość ando nakamuraa
co z ciebie za facet :o nawet swojej kobiety porządnie nie wyruchasz :o no po prostu brak słów :D co za nieudacznik :o wspólczuję twojej samicy :classic_cool: