Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualnachyba

zastanawia mnie to bardzo

Polecane posty

Gość aseksualnachyba

czy w dzisiejszych czasach dla facetow nie liczy sie nic poza wygladem wampa i pazurem kocicy w lozku?czy normalna,przecietna dziewczyna nie ma szans ma milosc,na bycie szczesliwa i kochana?moze musi udawac kogos kim nie jest?tyle,ze nie kazdy potrafi grac,kogos,kim nie jest

Gość jestem z miasta i ...
A czemu ma nie mieć. Choć rudy wamp to też nic złego.

zawsze moze znalezc normalnego, przeciętnego chlopaka

Gość aseksualnachyba
a gdzie są ci normalni faceci?

A kto powiedział że musi udawać nie musi się rzucać na penisa jak pies na kiełbasę. Wielu rzeczy nie musi, nikt nie mówi że to co ona lubi to jest jakieś złe.

Gość no i kolejna...
jak będziesz tak zrzędzic to żaden facet faktycznie nie będzie Cie chciał :O a co Ty myślisz, że faceci na żony wybierają tylko wampy? rozejrzyj się kobieto!!!

Gość MĘŻCZYZNA na 102
Normalna ma szanse jak najbardziej. Ale zrozumcie wreszcie nas facetów że ruchańsko zaprząta nam zawsze głowę. Taka nasza natura. Nie wiecie jak to jest gdy sperma gotuje się nam a jajccach i uerza tak mocno do glowy, że trzeba temu prędzej czy później dać upust. Do kibla mo to pójść, czy jak ?

Nie da się ukryć że faceci kierują się głównie walorami cielesnymi. Ale to początek polowania, potem w grę wchodzą wszystkie inne cechy .

Gość aseksualnachyba
ja już nie wiem kogo wybierają na żony.facet mnie zostawił po 3 latach.niby kochał,podobałam mu się,na seks nie narzekał.a teraz napisał,że jestem daremna.

Gość aseksualnachyba
walory cielesne.krótkie spódniczki,tipsy itd.więc wychodzi na to,że jestem skazana na samotność

Gość aseksualnachyba
czy jakiś mężczyzna coś jeszcze doda??

bez przesady chyba nie nosisz w lato grubego zimowego płaszcza ;). Cycki widać i spod bluzki z golfem tak samo kształt ud widać w jeansach.

Gość no i kolejna...
no i co? poszedl do tipsiary? nie martw sie, jeszcze wroci spod kulonym ogonem, a Ty go wtedy olej...nie martw sie znajdzie sie normalny, ale nie od razu i nie na sile. ciesz sie, ze poszedl teraz, a nie po slubie :)

Gość lubiem keczup
Dla mojego chłopaka Daisy'ego najbardziej na świecie liczy się to abyśmy mieli wspólne pasje i kocha mnie nie za wyglad wampa ale za to ze razem taplamy sie w keczupie, hodujemy bobery, gramy w zespole ja na waltorni a on na cymbałach, lubimy też kopać tunele pod trawnikiem, poprosił mnie o to bym zrobiła rekonstrukcje i ja zrobilam i teraz jestem dziewicą i on jest strasznie dumny i chce zebyśmy kupili kanarka i nazwali go zygmunt.

Gość aseksualnachyba
no i kolejna..masz rację,powinnam się cieszyć,tyle tylko,że nie dość,że wpoił mi,że jestem nic nie wartym,beznadziejnym dziwadłem to jeszcze zostawił pamiątkę:-(ami teraz ciężko uwierzyć w samą siebie,bo to wkońcu ja jestem sama nie on:-(

Gość moniquee22
a ja się ubieram bardzo zwyczajnie na sportowo zwykle i mam powodzenie ;) nie noszę tipsów itd, ale jestem zadbana zawsze delikatny makijaż ułożone włosy dopasowane ubranie ...czasem założe obcasy i ubiorę się elegancko ,albo sexy na impreze ,ale to tylko czasem...

Gość moniquee22
to dziwne ,ale zauważyłam ,że jak jestem ubrana na sportowo tzn w jeansy , bluzeczkę z krótkim rekawkiem , adidasy np to mam większe powodzenie niż kiedy się ,, odpicuje " na imprezę

Gość moniquee22
i w stroju wampa czułabym się głupio dość... trzeba umieć się ubierać seksownie w każdej sytuacji czy sprzątasz czy idziesz pobiegać. nie trzeba zakładać 12 cm szpilek

Gość aseksualnachyba
mieszkam w małej miejscowości,te same twarze,nie bywam na imprezach odkąd jest dzidziuś

Gość moniquee22
i powiem cos jeszcze .gadałam troche z róznymi facetami i oni zwracają uwagę na figurę i buzię przede wszystkim ,a na strój mniej naprawdę jak idzie ,,wamp" z brzydką buzia albo przygruby to nikt do niego nie podejdzie na ulicy

Gość aseksualnachyba
figure.pech w tym,że jestem szczupła,można nawet powiedzieć,że chuda.ale myślę,że mam kilka ciekawych cech charakteru...

Gość moniquee22
faceci przeważnie wolą nawet chude dziewczyny (oczywiście nie jak anorektyczka ) niż grube lub przy kości badź tego pewna. oczywiście najlepiej jak dziewczyna jest ,, w sam raz"

Gość moniquee22
bo nawet ostatnio jak szłam gdzieś ze znajomymi to komentowali dziewczyny ,, ale grube" które były takie średnie można powiedzieć grubaski to nie były

Gość aseksualnachyba
ja jestem typem wieszaka.może jak minie trochę od tego rozstania rany się zagoją,słowa tak nie będą boleć i odkryje w sobie na nowo kobietę

Gość moniquee22
znam parę ,, wieszaków" co są ładne z buzi zadbane i za ładne uchodzą ;) tak więc głowa do góry. ja może wieszakiem nie jestem ,ale jestem szczuplutka i mi sie to podoba