Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie bez sciem

rozwala mnie kiedy ktoś mówi, że miłość przyjdzie sama

Polecane posty

Gość ludzie bez sciem

Rozpierdala mnie kiedy ktoś zapyta 'gdzie ja moge znaleźć kobiete' czy też 'nie moge znaleźć kobiety dla siebie' a ktoś (zazwyczaj baby ... ) odpowiada "nie szukaj.. ona sama przyjdzie" GÓWNO KURWA PRZYJDZIE!!!! owszem, atrakcyjna, czy nawet srednia kobieta nie musi szukać.. bo to faceci zazwyczaj zagadują i adorują i faktycznie do kobiet ta miłość moze przyjsc 'sama'... ALE FACET NIE MOZE SIEDZIEC Z ZALOZONYMI REKAMI BO NIGDY NIE POZNA KOBIETY!!!! no chyba, ze jest zajebiscie przystojny i bogaty.. to wtedy suki beda sie do niego dobierac-to ok, moze cos sobie wybierze ale przecietni facec, ktorych jest najwiecej na tym swiecie jezeli sami nie robia nic w tym kierunku TO NIGDY SAMA MILOSC NIE ZAPUKA DO ICH DZWI!!!! zrozumcie to tepe pasztety...

Gość alfa charlie foxtrot
no to rób coś frustracie

Gość do tego typa wyżej
zrób mi loda frajerze

Gość live is brutal !!
niestety kolego :(

Gość heavy metald
ciebie charyzmatyczny folwarczny prostaku z tym słownictwem ani psina nie poniucha , tylko w biegu oleje

Gość przeciętniak23
mimo, że cie troche emocje poniosły, to musze niestety sie z tobą całkowicie zgodzić :(

Gość hahahahahehheea
heavy metal a ty brudasie lepiej wypierdalaj sie tarzać w gównie na jakims wodstocku hahah jebany brudas!!!

Gość przeciętniak23
mimo, że cie troche emocje poniosły, to musze niestety sie z tobą całkowicie zgodzić :(

Gość a ja sie nie zgadzam z toba
milosci trzeba pomoc, swojemu losowi trzeba pomoc. siedzenie na dupie i uzalanie sie nad soba nikogo nie uszczesliwilo. rob cos ze soba, zajmij sie czyms pozyteczniejszym od wiecznego stekania i uzalania sie nad soba. idz w miejsca, gdzie jest duzo ludzi, poznaj sztuke teatralna, idz do kina, idz na kurs tanca, idz na kurs jezyka obcego albo znajdz sam swoje zainteresowania i zapisz sie do grupy osob, z ktorymi bedziesz robil to samo. moze wtedy poznasz kogos interesujacego, ty kupo gowna siedzacego bezmyslnie w internecie! wrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Gość autor tematuauuauuu
ty glupia szmato.. ja nie mam pieniedzy na to aby zapierdalac po kursach roznych... studiuje, gdzie musze placic 400zł miesiecznie i na nic innego mnie nie stac - ledwo 30zl na weekend wyskrobuje i z 30zł na benzyne bym mogl jeździc do szkoly wiec przestna pierdolic zebym zaczal sie zapisywac na jakies kursy to po pierwsze a po drugie.. co za tepa szmata, przeciez ty dokladnie potwierdzilas to co ja napisalem - ze milosc sama nie zapuka tylko trzeba cos w tym kierunku robic!!! a pierdolisz, ze sie ze mna nie zgadasz a sio idiotko!

Gość alfa charlie foxtrot
:D po cholerę ci ta miłość? nie wystarczy ci trochę seksu z jakąś miłą zdzirą ?

Gość taka co ma tez czarny nick;]
autor tematu to cham i prostak. Nie dziwię się, że jest sam. Bo ktora normalna dziewczyna chciałaby być z takim tępym oszołomem. dziękuję za uwagę :)

Gość Marian z roli
Podobno kobity lubią chamów i prostaków.

Gość Melania Podstodół
popaprane lubią popapranych, inne wybierają kogoś na poziomie :P

Gość autor tematuuuuuuu
oczywiscie ze lubia... kobiety to tak spierdolone stworzenie, ze wybierze chama ktory jej nie szanuje i nia gardzi niz fajnego milego chlopaka zrozum tu kurwa suki?? eh... po drugie CO MI KURWO JEBANA PO BIBLIOTECE??? hahaha co szmata!! moze mi jeszcze powiedz, ze powinienem w smietniku sobie posiedziec? moze zapuka milosc ? HAHAHAHA WON KURWO :)

Gość taka co ma tez czarny nick;]
koleś idź do psychiatryka. Czemu tyle zjebanych ludzi jest na kafe? Forum dla kobiet :P dobre sobie, pełno zboków i prawiczków.

Gość Marian z roli
... i rolników ;)

Gość muahhahahahaha
twoj stary to prawiczek hahahhaahahahahha

Gość niewiem do koad jeusjf
cepeliny z was!!!!

Gość meszka
Ale ostry wątek Nie chciałam się włączać w taką dyskusję, jednak zrobię to, gdyż uważam podobnie. Mimo tych wulgaryzmów autora wątku muszę przyznać, że po części się z nim zgadzam. Rzadko jest tak, że miłość sama się zjawia, gdy osoba nic nie robi w tym kierunku. Oczywiście są takie przypadki, jednak moim zdaniem trzeba pomóc miłości. Sama po ostatnim zerwaniu stwierdziłam, że nie będę się wysilać, nie zależy mi na kolejnym związku, więc co ma być to będzie. Jednak nie było nic. A po jakimś czasie zaczęło mi brakować kogoś u boku. Jednak nie chciałam kolejnego "chłopaka", z którym pochodzę sobie za rączkę po parku i tyle. Raczej zależało mi na związku na poważnie. I co? I nic się nie działo. Nawet nie wiedziałam jak się zabrać za szukanie kogoś takiego. Ale stwierdziłam, że muszę zacząć działać. Oprócz częstszego udzielania się towarzyskiego, zarejestrowałam się na portalu matrymonialnym (mydwoje.pl) i tam też szukałam jakiegoś faceta. Z perspektywy czasu stwierdzam, że działanie to podstawa:) Tak jak przez parę miesięcy nic się nie działo w moim życiu uczuciowym, tak po podjęciu decyzji o tym, że "pomogę miłości" już po kilku tygodniach spotkałam interesującego mężczyznę (właśnie przez ten portal), który obecnie jest moim mężem:) Więc ubierając to ładniej w słowa, niż autor wątku, twierdzę, że miłości trzeba pomóc poprzez działanie:) Dobrym przykładem jest tu dowcip o gościu, który prosił Boga o wygraną w lotku, ale nawet nie kupował kuponów (pewnie większość z Was zna ten dowcip:p).

Gość zastanawiajace
' zrozumcie to tepe pasztety..." powalajace az dziw bierze! :/

Gość fdgdfgdfg
dobry temat

Gość 521
to prawda że miłość przychodzi sama to tak samo jak z orgazmem jak się starasz myślisz o tym, żeby go osiągnąć (o kobietach mowa) to się huj wystarasz A jak się poddasz chwili to przychodzi sam ;p

Faceci mają za duży wybór :D To my mamy przesrane, bo co lepszy już zajęty ;) Albo gej :P

Gość jak się jest fajnym to miłość
przychodzi sama :classic_cool:

A jak się jest nie fajnym to trzeba szukać :P Kurczę coś w tym jest... :classic_cool:

Gość pierdzę
meszka, a ja nie popieram szukania facetów przez portale. dlaczego? właśnie dlatego, że albo siedzą tam same zboki, które szukają taniego sexu (żeby to chociaż robić potrafili... xD ), albo właśnie takie leszcze jak ja, co nie umieją sobie nikogo wyrwać w realu.

Gość pierdzę
a najbardziej rozwala mnie to jak czytam, że jakieś dziewczątko pisało sobie z chłoptasiem 2 miesiące i co? i chyba się zakochauo xD xD xD

Miałam własnie doła. Przeczytałam autora i banan na twarzy :D Już dawno tak się nie śmiałam. Zgadzam się z autorem :)) I chyba nawet rozumiem jego poziom frustracji. Przychodzi taki moment, kiedy pozostaje tylko puścić wiązankę. Dla własnego zdrowia psychicznego.

Gość meszka
Pierdzę- widzę, że nisko siebie oceniasz:) Masz rację, że na większości portali siedzą same zboki, ale są też portale bardziej poważne, gdzie tego typu faceci stanowią zdecydowaną mniejszość, bo i tak nikogo nie znajdą na szybki seks, a poza tym nie chcą płacić abonamentu. Trzeba po prostu dobrze trafić. Faktycznie na początku korzystając z tych darmowych portali nic nie wychodziło i trafiałam na napaleńców. Ale w końcu znalazłam portal, gdzie ludzie szukają poważnych związków. Więc moim zdaniem trochę źle do tego podchodzisz, wrzucając wszystkie portale do jednego worka. Ale spoko, każdy ma swoje zdanie. Wśród moich znajomych też są osoby, które są przeciwne szukaniu partnera w internecie