Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeeliTrael

czy na peruki można mieć recxepte ?? ile to kosztuje??

Polecane posty

Gość reeeliTrael

sfoje włosy straciłam w wyniku chemjoterapii, mam dopiero 17 w szkole pamietajo mnie jak mialam geste blond loki....i teraz\ kupic sobie podobna do tamtych??? pokazac perukarzowi moje dawne foto?? ile kosztuje peruka?? czy sa na to recepty???

proponuje nie kupowac peruki stylizowanej na poprzednie wlosy bo i tak zauwaza i bedziesz czula sie jeszcze gorzej... a jesli w tamtych wlosach bylo Ci faktycznie dobrze to kup taką perukę, ale nie ukrywaj, ze stracilas swoje wlasne wlosy... Przykro mi, ze dotknęla Cie taka choroba.

Gość masakrejszen
jest recepta wiec dostaniesz taniej mozesz kupic taka jak mialas wlosy ale radze poprzymierzac inne w dlugich lokach peruce oslabiona leczeniem mozesz czuc sie niezbyt komfortowo tym bnardziej ,ze idzie lato poprobuj w sklepie albo sprobuj z chusteczkami przeroznymi na glowe,powodzenia i wspolczuje choroby zycze zdrowia

Gość masakrejszen
sa peruki refundowane zupelnie a sa takie do ktorych tfrzeba cos doplacic

Gość reeeliTrael
dziękuję :) no widzę takie własnie pozytywy , że nie bede włosów musiała suszyc , ale z drugiej strony wolalabym coś mieć na głowie, do szkoly i tak w tym roku nie wróce już raczej ,ale tak sobie myślę , że bez włosów jak mnie przewieje to będzie kiepsko, to może sobie kupię krótkie, lekkie np. cieniowane jasny brąz?

Gość masakrejszen
poprobuj sama zobaczysz w jakiej Ci dobrze no suszyc nie bedziesz musiala ale potrzebujesz specjalny szampon i odzywke oraz szczotke,przeciez peruke trzeba prac ;)pocisz sie w niej przeciez zbiera brud jak normalne wlosy