Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfuyhgdsifjnjhjjkukk

LUDZIE GŁOSUJCIE NA JANUSZA KORWINA-MIKKE!!!!!!!

Polecane posty

Startuje w tym roku, to jest byc moze ostatnia szansa na zagłosowanie na geniusza! Gwarantuje wam powrot do normalnosci!! Jego poglady sa znane juz od wielu lat !! Wylaczie głupote i włączcie logike!! Prosze was o to, poczytajci jego artykuly !! On jedyny by zrobił cos w Polsce!!

Jeżeli zawszeo 10-tego każdego miesiąca gdy musicie placic przymusowy ZUS, z ktorego nic nie macie WKURWIACIE sie to głosujcie na Korwina-Mikke

Gość ciocia Matylda
No wkurwiam się każdego 10 -tego ! a jest jeszcze jakiś powód ?

Zrozumcie ze jezeli wygra PO to nas zniszcza, niedosc ze nic nie zrobia i nie dotrzymaja zadnej obietnicy to sprywatyzuja wszystko po kolei, PO to partia dla bogatych, podziela nasz kraj na bogaczy i biedakow!! PiS cos tam zrobi ale nic szczegolnego.. a on nas odmieni, niech w koncu ta Polska stanie sie normalnym, nowoczesnym, bogatym krajem!! jezeli tylko sie wahacie albo nie macie swojego kandydata to glosujcie na niego, przejrzyjcie na oczy!!! poczytajcie jego teksty!!

Gość fgdfgdfg
chętnie zagłosuje na człowieka, który chce wprowadzic płatne szkolnictwo i leczenie :o

Gość nicole scherzinger
ja też na niego głosuję tutaj nie ma innej alternatywy jest to najlepszy kandydat na prezydenta

Gość ja zamierzam na niego glosowac
ile razy startowal tyle razy w pierwszej turze na niego glosowalam ;)

a czy ZUS to wszystko ! - a dalej pustka , nie wysilaj się

i super i mam nadzieje ze wszyscy socjalisci sie nawroca i na niego zaglosuja, koles startowal juz kilka razy, to moze byc ostatnia szansa, nie zchrzanmy tego!!

Gość nicole scherzinger
dzisiaj ma być w TVPinfo koło 20:000

Gość fgdfgdfg
Zagłosujcie na Korwina a będziecie płacić 5 tysiecy czesnego żeby dziecko mogło chodzić do podstawówki. I zapomnijcie o darmowym szpitalu - za operacje będziesz płacić z własnej kieszeni.

to nie on chce sprywatyzowac szkoly tylko PO, wszytsko po kolei

@fgdfgdfg: Ty te pieniadz ei tak placisz, tylko zamiast z wlasnej kieszeni, to przez posednika jakim jest panstwo (myslizsze ze na co idzie 80% pensji, ktore oddajesz w podatkach typu ZUS, dochodowy, vat, akcyza, od nieruchomosci, od tego i tamtego). A tak pieniadze mialbys w rece, i bylo by Cie stac na to czesne i lekarza.

Gość fgdfgdfg
Chyba nie myslisz, że on naprawdę zlikwiduje ZUS i podatki? Bez podatków zbankrutujemy szybciej niz Grecja, a bez Zusu nie będzie jak płacić emerytur i rent.

Ja boję się tylko PO. Jeśli nie będą rządzić to będzie dobrze a jeśli będą to radzę wyjeżdżać :P

Gość gtrgregter
Przecież Korwim Mikke to pajac , bleeee

Gość niosaca pomoc.....
a ja wam tylko powiem.. prosze bardzo, glosujcie na komorowskiego, kaczynskiego, przekonacie sie o bledzie dopiero wtedy jak bedziecie klepac bide, zobaczycie, ja wam to gwrantuje ze bedziecie jeszcze plakac

Gość guggunni
Mądry chłopak lub dziewczyna Prostą ma taktykę: W I turze na Korwina - W II wygra Mikke