Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AsiekBest

zmiana Qlairy na Femoden

Polecane posty

Witam, wczoraj lekarka zmieniła mi Qlairę na Femoden. I kazała zażywać natychmiastowo. Miałam wieczorem wziąć 24 tabletkę z opakowania Qlairy czy ostatnią żółtą i kazała mi już jej nie brać tylko nowe już? No i oczywiście kazała zabezpieczać się dodatkowo przez minimum tydzień. Powiedzcie czy któraś też tak miała i czy wszystko było ok?

Gość bojabojaboja
Asiek jak lekarka tak powiedziała, to czemu jej nie zaufasz? Przecież i tak będziesz się zabezpieczała dodatkowo. Jedyne co Ci moze grozić to zapewne plamienia po zmianie, a może nawet i bez tego się obejdzie. Też chcę porzucić Qlairę, do lekarza idę w piątek.

Ufam lekarce ale i tak jestem straszną panikarą. Więcej opisałam na qlaira-tabletki typu portfelik:-)

Gość a miiiii
A mi lekarz chcial zmienic Qlaire na Yaz, ale sie nie zgodzilam bo wyjezdzam za granice na 3 miesiace, a po Qlairze mi nic nie jest i nie chce powiklan. Uwazacie ze po powrocie powinnam je zmienic?

Jeżeli nie masz skutków ubocznych przy Qlairze to czemu lekarz chce ci je zmienić nie rozumiem. A wogóle to mam do sprzedania 1 opakowanie oryginalnie zapakowane, co do ceny mozemy się dogadac.

Gość a miiiii
To szkoda że nie weszłam wcześniej na forum bo wczoraj wykupiłam 4 opakowania na wyjazd... A chce mi je zmienić bo obficie miesiaczkuje (6-7 dni) i mowi ze po Yaz'ie bede miesiaczkowala 3 dni

Witam, Sprzedam 2 listki Femodenu. Po 35zł + wysyłka. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam