AsiekBest 0 Napisano Maj 12, 2010 Witam, wczoraj lekarka zmieniła mi Qlairę na Femoden. I kazała zażywać natychmiastowo. Miałam wieczorem wziąć 24 tabletkę z opakowania Qlairy czy ostatnią żółtą i kazała mi już jej nie brać tylko nowe już? No i oczywiście kazała zabezpieczać się dodatkowo przez minimum tydzień. Powiedzcie czy któraś też tak miała i czy wszystko było ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiekBest 0 Napisano Maj 12, 2010 Bardzo proszę piszcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Maj 12, 2010 Asiek jak lekarka tak powiedziała, to czemu jej nie zaufasz? Przecież i tak będziesz się zabezpieczała dodatkowo. Jedyne co Ci moze grozić to zapewne plamienia po zmianie, a może nawet i bez tego się obejdzie. Też chcę porzucić Qlairę, do lekarza idę w piątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiekBest 0 Napisano Maj 12, 2010 Ufam lekarce ale i tak jestem straszną panikarą. Więcej opisałam na qlaira-tabletki typu portfelik:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a miiiii Napisano Maj 12, 2010 A mi lekarz chcial zmienic Qlaire na Yaz, ale sie nie zgodzilam bo wyjezdzam za granice na 3 miesiace, a po Qlairze mi nic nie jest i nie chce powiklan. Uwazacie ze po powrocie powinnam je zmienic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiekBest 0 Napisano Maj 12, 2010 Jeżeli nie masz skutków ubocznych przy Qlairze to czemu lekarz chce ci je zmienić nie rozumiem. A wogóle to mam do sprzedania 1 opakowanie oryginalnie zapakowane, co do ceny mozemy się dogadac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a miiiii Napisano Maj 12, 2010 To szkoda że nie weszłam wcześniej na forum bo wczoraj wykupiłam 4 opakowania na wyjazd... A chce mi je zmienić bo obficie miesiaczkuje (6-7 dni) i mowi ze po Yaz'ie bede miesiaczkowala 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AsiekBest 0 Napisano Maj 13, 2010 Czy żadna z was nie zmieniała tabletek Qlairę na Femoden? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia.k 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Witam, Sprzedam 2 listki Femodenu. Po 35zł + wysyłka. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach