Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twththt

jeszcze nigdy nie leciałam samoloten i mam pytanie :(

Polecane posty

Gość twththt

chciałam sobie zarezerować lot..... na za 3 tygodnie....;/ przed wczorj bulety były za 50zł..... wczoraj za 95, a dzisiaj za 130zł..;/ !!!!!!!! myślicieże jeśli lot jest za 3 tygodnie to jeszcze jest sznasa na to, żeby potaniały? czy jest sznasa, że będą jeszcze droższe????? tak żałuję, że nie zarezerowałam od razu...albo chcoaż wczoraj ;((((( nie mam za dużo kasy i ligdy nie latałam dlatego bardyo proszę odpowiedzcie mi.... to jest dla mnie bardzo wielkie preżycie....... i 2pztanie= cyz jeśli [łacę za lot to już to są wsyzsytkie koszta czy jeszcze la lotnisku mogą kazać mi za coś płacić?? proszę o odp. :))))

Gość twththt
bardzo proszę o odpowiedz :)

Gość ingunika
czym szybciej kupujesz bilet tym masz taniej czym pozniej tym masz drozej za nic na lotnisku dodatkowo nie musisz placic chyba ze masz nad bagaz czyli mozesz wziac 20 kilo bagazu i 10kilo bagaz podreczny

Gość jakis z jukej
zalezy jakie linie lotnicze :D

Gość bezsenne noce
Im bliżej daty wylotu tym bilety będą droższe. Niestety. A jeśli chodzi o dopłatę to nie wiem. Chyba nie. Ja leciałam do Anglii i nic nie dopłacała. Zależy czy będziesz miała nadbagaż wtedy będziesz musiała dopłacić.

Gość j;ih
jakie linie i jaki kierunek??

Gość z tym to jest jak ruletka
np. w wizzair robia czasem promocje i bilet ktory kosztowal np. 399 zl kosztuje 99 zl, ale to trzeba trafic na okazje. Z reguly jest tak im blizej lotu tym ceny wyzsze ... i tak bilet kroey kosztowal 49 zł, w dniu wylotu moze kosztowac 899 zl :D

Gość twththt
ryan air i hiszpania ;(

Gość twththt
z poznania

nie doplacasz, a jesli masz nadbagaz a ladnie sie usmiechniesz to tez nie bedziesz musiala:)

Polecam Air India Alitalia Lufthansa :) mile wspomnienia do dzis mam nadzieje ze jeszcze kiedys to powtórze:)

Gość j;ih
Z Poznania do Hiszpanii, to Girona rozumiem?? Jesli tak, to mozna trafic na bilety za 41zl. Co do oplat, to niestety, ale dochodzi 5euro za bilet za platnosc karta i za bagaz rejestrowany jesli takowy chcesz zabrac. Niestety, ale czasy kiedy przepuszczano z nadbagazem w Ryanairze sie juz skonczyly, takze trzeba bardzo pilnowac wymiarowq i wagi bagazu.