Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mememer

Zwiazalam sie ze starszym facetem ktory ma dziwne uklady ze swoimi dziecmi!!!

Polecane posty

Gość mememer

Mam 30 lat, moj mezczyzna 55. Jest nam ze soba dobrze, kocham go ale problem w tym ze moj przyszly maz ma niezdrowe relacje ze swoimi dziecmi. Moj narzeczony ma syna dwa lata starszego ode mnie, swojemu synowi ciagle przypomina zeby nigdy nie zostawil swojej rodziny, naciska swojego syna teraz by on i synowa starali sie o kolejne dziecko. No i corka mojego faceta, dziewczyna ma 27 lat, w wieku 18 zostala matka, udalo jej sie skonczyc studia. Gdy sie spytalam co sie stalo z ojcem dziecka to moj partner powiedzial mi ze jego corka zostala porzucona gdy byla w ciazy. Co lepsze ona jest jeszcze na utrzymaniu ojca, pieniadze ktore zarabia ma dla siebie. Teraz ostatnio zaczela sie z kims spotykac to moj facet robi jej z tego powodu awantury i powiedzial mi cos takiego ze sama jestem w szoku, że on nie odda swojej corki zadnemu mezczyznie! bo wystarczy jej jeden ktorego juz miala.

Gość nigdy nie związałabym się
z takim staruchem:O uciekaj póki czas:O

Gość mememer
I co z tego ze on jest starszy ode mnie? kocham go, dobrze nam razem, planujemy wspolna przyszlosc. Jednak dziwia mnie jego relacje z dziecmi. Moze to dla mnie jest tylko dziwne, swojemu synowi kupil dom, blisko swojego domu, a jego corka dalej z nim mieszka. Ja rowniez z nimi mieszkam, i widze obcesje swojego partnera na punkcie jego corki.

Gość Monique23Ldz
Moze to jego dziecko?

Gość mememer
Nie, napewno nie jego. Ona spotykala sie z jakims facetem ktory podobno zostawil ja prosto po urodzeniu dziecka. To akurat juz sprawdzilam, corka mojego faceta ma nawet zdjecia tego chlopaka ktory jest ojcem jej dziecka.

Gość Monique23Ldz
A fajna ta corka? Pisalas, ze on nie odda jej zadnemu mezczyznie, to moze kobiecie? - ja jestem les i bardzo ladna. A Ty wowczas mialabys caly dom dla siebie :)

ło matko! A staje mu jeszcze czy wspomaga sie viagrą?

Gość mememer
Prosze o zachowanie powagi!, ona nie jest lesbijka, a moj maz ma obcesje na jej punkcie, kontroluje ja na kazdym kroku. Ona mu sie ze wszystkiego tlumaczy. Moj partner ostatnio zrobil znajomemu mojej przyszlej pasierbicy awanture. Poszedl do niego do pracy.

Gość jeśli facet ma pieniądze to
nic dziwnego że z nim jesteś :)

Gość wchodzisz do rodziny
patologicznej, uciekaj teraz, póki masz jeszcze czas :)

Gość zapach pomarańczy...
Gdyby córka twojego faceta zakochała się w 55- letnim facecie z dwójką dorosłych dzieci, też by protestował. Jesteś z nim dla kasy, bo żadna mądrze myślaca 30- latka nie związałaby się ze staruchem. On przy tobie niby odmłodniał, ty sie szybko zestarzejesz. Wyrazy współczucia:(.

Gość Zinnka
Zastanawiam sie, czy bardziej martwia cie mocno nienormale relacje w rodzinie twojego faceta, czy to, ze on wspomaga finansowo wlasne dzieci...Kobieto, odczep sie od jego rodziny, bo to jego i ich sprawa. Nic ci do tego. Nie wychowywalas tych dzieci i nie bedziesz. Jego kasa to tez jest jego kasa, a nie twoja, i on wlasnym dzieciom moze dawac tyle ile chce. Boli, co?

Gość bxbx
mememer --Napiszę Ci tak,jezli on naprawdę ma takei zachowanie,to nei wiem co ty w nim widzisz.Przecież takie zachowanie w stosunku do swojej córki ukazuję,ze ten facet ma cos z głową. Autorko,nie masz powodzenia u płci przeciwnej,ze zadałas sie z takim starym?

Gość Elena50
ja uwazam autorko, ze zmarnujesz sobie zycie z takim starszym facetem. W tym momencie on jeszcze jest atrakcyjny zawodowo i mentalnie. Ale co bedzie za 10 lat? Zycze Ci dobrze i bardzo odradzam ten zwiazek. Poza tym nie jest normalna realacja miedzy twoim partnerem a jego corka, po prostu chora sytuacja. Milosc do dziecka to zgoda na podejmowanie decyzji przez dziecko. Oczywiscie mozna doradzac wspierajac sie doswiadczeniem ale u twego partnera jest bankowo zaburzona relacja.