Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny2314

wszystkie kobiety to mniej niż zer0

Polecane posty

Gość normalny2314

bo lecą tylko na KASE, odciąć finansowanie i odrazu ich nie ma taka prawda...

Gość ale numer hehe
Zgłoś się do "Uwagi" albo najlepiej do " Interwencji " !!! Żal

Gość fggfjghjkhgkjhkjk
Kolega chyab nie ma "kasy" za to spore kompleksy an tym punkcie.

Gość normalny2314
żal mi was po co zaprzeczacie skoro wiecie, że mam racje ?

Gość on0968058
Według moich obserwacji faceci za bardzo się starają, a naprawdę nie warto. Teraz mamy pokolenie obrośniętych w piórka kobiet i wielu zakompleksionych bez powodu , a raczej z powodu niepowodzeń gości. Skończcie z tym nadskakiwaniem im, może się to trochę zmieni.

Gość normalny2314
każda z was wybrała by brzydkiego, krzywego, sparaliżowanego, ale bogatego, a nie przystojnego, uczciwego, uczuciowego, ale biednego faceta czyz nie ?

Gość hahahahbo widocznie nic innego
nie masz do zaproponowania i sam jestes jak zeroooo

Gość no tak to nie mozesz
pisac wiesz bo obrazasz ja poznalam przystojnego ladnego madrego super faceta niemial nic dzis jest moim mezem i razem dazymy by cos miec ale najwazniejsze ze mamy siebie bo zyc biednie ale razem to cos my to przeszlismy i wiemy ze damy rade zawsze byle tylko byc razem

Gość normalny2314
mam pełno kasy i dlatego jak widze te durne baby to mi sie płakać chce, lecą na wszystko co drogie, na widok mojej fury mają mokro w gaciach.

nie powiedzialabym ze sa takie same zle trafiasz, albo pokazujesz na co cie stac a nie ktore kobiety to wykorzystuja to dziala w dwie strony nie tylko kobiety ale i faceci tak robia, przez to ja nie chce od swojego faceta zadnego prezentu a jezeli cos dostaje na urodziny to staram sie w zrewanzowac odpowiednim prezentem o tej samej wartosci wrazie czego nigdy nie bedzie mogl mi powiedziec ze na urodziny kupil mi to albo to i mowie mu to wprost ze mam swoje finanse i jak bede chciala to sama sobie kupie co chce bo na to pracuje

Gość cipciripci
z ciebie jest zero i to w dodatku puste myslalam ze faceci takich glupot nie pisza hahahahhahaha zal mi ciebie i twojej kasy pustaku zlego gatunku

Gość normalny2314
kiedyś zostałem zraniony i dla mnie kobieta zawsze będzie dziwką co tylko patrzy na pieniądze i juz nic tego nie zmieni, tak uważam.

rozumiem, ale nie tylko ty zostales zraniony, to ja tez powinnam myslecc wszysty faceci patrza na kase i zdradzaja ale nie mysle bo kazda osoba jest inna i nie chce zranic kogos o dobrym sercu

Gość dcdcvdsdfsfdsfsfs
wszystkie kobiety to mniej niż zero powiadasz tzn że twoja matka(kobieta) też

Gość amalletta
normalny2314 kiedyś zostałem zraniony i dla mnie kobieta zawsze będzie dziwką co tylko patrzy na pieniądze i juz nic tego nie zmieni, tak uważam. :D, :D, :D, :D osobliwość - i masz przy tym wszystkim nick: normalny? :D To co tu prezentujesz nie jest bynajmniej normalne...

Iza - dokonalam analizy. Stwierdzam ze kapital mezczyzny to sprawa priorytetowa, im b inteligentny, przedsiebiorczy, zaradny mezczyzna - tym posiada wiekszy kapital, takie jest moje zdanie i nigdy go niezmienie.