Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilkity01

Brzydka zona ładna córka

Polecane posty

Gość wilkity01

Córka się wdała w ojca i jest piekna, swoją drogą nie rozumiem go mógłby miec każdą a teraz ona niszczy córkę, ciągle jej dogryza, każe jej się rozbierac i wkładać po domu szmaty, w ogóle musi nosic luzne ubrania i być szara, mamusia zazdrosna?

Gość wiele kobiet tak ma
:(

Gość wilkity01
ale to dziecko cierpi, wszyscy cierpią , chciał wierną zonę i dobrą matkę to ma za swoje

Gość jakkkkk??
ze sa zazdrosne o córki????? buhahahahahha

Gość jakkkkk??
ide stad i nie gadam ze stereotypiarami. tak tak, ladne zony zdradzaja i tylko te brzydkie sa wierne. idzcie sie leczyc

Gość wilkity01
no ale własnie faceci tak myslą że wolą brzydka bo nawet jak się puszcza to nie są zazdrośni

Gość Jaruś, co tak dziwkami
Ja też jestem według całej reszty ładniejsza od mojej mamy i co z tego? I tak według mnie atrakcyjna z niej kobietka. A co do skromności ubioru, to może nie o zazdrość chodzi, a o zbyt wyzywający styl? Może się boi o córkę. Im ładniejsza dziewczyna, tym mniej powinna czuć się bezpieczna, a zachłyśnięta swoją urodą może nie zdawać sobie z tego sprawy. Może mama, znająca życie i mężczyzn, nawet jako nie najładniejsza, chce ją uchronić przed przedmiotowym traktowaniem córki jako ślicznej niuni do łóżka? Uroda to wielki dar, ale dla tych, którzy nie umieją z niego korzystać, potrafi być bardzo zgubna. Nie wierzę, że ma tylko złe intencje.

Gość wilkity01
może tak jest, ale w tym przypadku to zwykła zawiśc i zazdrość, to ze dziewczyna musi nosic luzne pory i wyglądac jak chłopak nie jest normalne

Gość jakkkkk??
to moze podstawowe pytanie - ila ta córka ma lat? i przestancie pieprzyc glupoty ze matki są zawistne w stosunku do wlasnych dzieci!! chyba jakis nieliczny procent chorych umyslowo matek. córka zawsze bedzie ladniejsza, bo mlodsza. ale to są dzieci.. matki kochają swoje dzieci!! i przepraszam bardzo jak kobieta w wieku lat 40 moze byc zazdrosna o nastolatke?? przeciez z jej kolegami sie umawiac nie bedzie!!

Gość diplodok
Pewnie jej zazdości iż córka ma więćej niz ona w jej wieku kandydatów gotowych ja pokryć.

Gość wilkity01
są takie matki co są zazdrosne o mezów, moja tak była i mnie nienawidziła bo ojciec mnie kochał

Gość jakkkkk??
uwazam, ze to prowo jakiegos nudzącego sie faceta. kazda kobieta i tym bardziej matka doskonale wie, ze dziecko sie kocha i sie wlasnie chce dla wlasnego dziecka jak najlepiej. zeby mialo w zyciu jeszcze lepiej! jesli chodzi o moja matke, nie poruszajac kwestii wygladu, bo uwazam, ze porównywanie 24 latki z 50 latką jest jakies totalnie pozbawione sensu. ale zawsze od kiedy pamietam moja mama wlasnie chciala, zebym miala w zyciu lepiej niz ona. ona za mlodu chodzila w podartych ciuchach i nie mogla sobie pozwolic na wiele rzeczy, to teraz tym bardziej chce zebym ja miala to wszystko. poczawszy od ubran po roznego rodzaju kursy jezykowe, muzyczne czy wakacje... oczywiscie mowie o tym co bylo kiedys, bo teraz utrzymuje sie juz sama

Gość jakkkkk??
to chyba kazda matka sie cieszy jak jej dziecko ma ojca i jest przez niego kochane.. :o

Gość nienaaaawidze jeeeeeej
jestem w stanie uwiezyc we wszytsko... kobiety to su*ki, bardzo wspolczuje dziewczynce, sokoro matka nie potrafi zaakceptowac jej urody to naprawde jest z nia zle, mam andzieje, ze ojciec nie patrzy z zalozynymi rekami tylko dziala w jakis sposob

Gość jakkkkk??
zreszta nie wierze tez w to ze matka brzydka jak noc listopadowa, a córeczka piekna jak laleczka. fakt, ze matka moze byc zapuszczona, a córka piekna, mloda i zadbana.... ale mowie raczej o urodzie z ktora sie rodzimy o tej ktora nas obdarowala natura. to niestety, ale genetyki sie nie oszuka!!! cóka równo polowe genów dostaje po matce.

Gość monique222222
ja w to wierzę. Moja mama jest raczej ładna ,ale ja wdałam sie w ojca i mimo ,że też jestem ładna to zupełnie do niej nie podobna wszyscy to mówią. a mamy potrafia być wredne o tak zreszta jak to kobiety więc możliwe ,że jest zazdrosna

Gość wilkity01
ta córka ma 12 lat już i matka nie pozwala jej ubrać w ogole żadnej miniówki, obcislej bluzki czy butów na lekkim obcasie, o makijazu nie wspomne! na randki tez jej nie pozwala chodzic. zawistna suka!

Nie zaszkodzi jej :) Prawie do 20 roku życia chodziłam ubrana jak grzeczna uczennica. Teraz już zupełnie inaczej, ale teraz wiem, że głupkowate uśmieszki i męskie zaloty są zbędnym dodatkiem do mojego wyglądu, a liczy się zupełnie coś innego. W wieku lat nastu mogłabym głupieć, cieszyć się jak mysz do sera, że mam takie powodzenie itp. A tak spokojnie przeszłam swój cielęcy wiek, zdążyłam się wykształcić, świadomie korzystam ze swojego wyglądu. I przede wszystkim wygląd jest tylko niezasłużonym dodatkiem do tego, co zasłużenie osiągnęłam. Jak jest młoda ma jeszcze wiele do zrobienia i wiele pracy nad sobą, a próżność wcale w tym nie pomaga. Miło obcować z pięknymi, ale i mądrymi ludźmi, nie tylko lalkami. Rodzice odpowiadają za najważniejszy etap życia, warto pomyśle też o ich odpowiedzialności, staraniach i obawach. Nie tylko o bezpieczeństwo takiej krasawicy, ale i jej ukształtowanie. Mając nieprzeciętnie ładną córkę, chyba nie starałabym się dodatkowo podkreślać jej urody, a skupić się na jej rozwoju. Swój wygląd niech podkreśla będąc już dorosła, na swoją rękę.

Gość wilkity01
podszyw,

Gość jakkkkk??
moze nie wydawajcie tak pochopnie opini?? znamy tylko opis jakiejs zazdrosnej kwoki, ktora obserwuje sprawe z boku i widac ze o tego faceta jest zazdrosna. nie wiadomo po ile mają lat i byc moze ojciec tez sie przyczynia do tego, ze córka ma chodzic tak ubrana. moze matka jest bardzo konserwatywna i nie ma to nic wspolnego z jej uroda???

Gość jakkkkk??
no to jak podszyw to powiedz po ile mają lat? ile ma lat ta matka i córka??

Gość monique222222
a mnie się z matką rożnie ukladało ,ale nigdy nie zabraniała mi się malować i ladnie ubierać wręcz przeciwnie lubi mi kupić czasem jakąś bluzeczkę itd

Za moich czasów, 12 lat było wiekiem dziecięcym :) Mądrą ma matkę. Jak po ojcu odziedziczyła urodę, a po matce rozum, będzie jej w życiu dobrze :) PS. I nie buntuj się już tak, jak Ci Mama każe włożyć luźne spodnie. Są wygodniejsze :)

Gość jakkkkk??
tez wychodze z zalozenia, ze seksowne ubiory nie są dla gówniary :o jak bedzie dorosla sie bedzie ubierala jak chce i matka nie bedzie miala nic do gadania. a to ze w sieku lat nastu nie ubierze sie jak dziwka i nie pojdzie na dyskoteke to w niczym jej napewno nie zaszkodzi i nie przeszkodzi.

Gość monique222222
ja swojej córce też nie będę zabraniać jeśli będę ją kiedyś miała. chcialabym mieć ładne dziecko

Gość onnnn
ty chyba nie wiesz co mówisz, do 20 cierpiałaś, i teraz pewnie jesteś babochłopem który boi się własnej kobiecości, po prostu matka ma słaby kontakt z dzieckiem że musi takie metody stosować, trzeba mieć trochę zaufania do dziecka

Gość monique222222
a ktoś mówi o ubierani się jak dziwka? ale lekki obcas , delikatny makijaż i ładny ubiór to chyba nie grzech ?

Gość monique222222
tak tylko jak będzie dorosła to może potem bac się seksownie ubrać jakby kazać jej się w wieku kielkunastu lat ubierać tylko w worki...

Do babochłopa mi daleko i wcale nie cierpiałam :) Co innego nie doceniać dziecka, a co innego mądrze wychowywać.

Gość onnnn
dokładnie, to zaden grzech być dziewczyną, po prostu niektórzy wychodzą z założenia że dziewczynki się rodzą kurwami