Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maryna 27

wiem że znowu temat kupek u niemowlaka ale doradzcie

Polecane posty

moj synek ma 10 miesięcy. Robi min 3 kupki dziennie. Takie średnio twarde, martiwe się że to za dużo? Karmiony jest sztucznym mlekiem i deserkami/obiadkami Gerbera do tego czasem kawałek pieczywka z masełkiem, ziemniaczki z masełkiem. Nie daje mu słodyczy ani tez go nie przekarmiam. Martwie się :(

Przeciez nikt nie ustalil norm na załatwianie się :) Moja córka ma 8 mc i tez potrafi zrobić 3x na dzień a czasami co 2 dzień, w zależności co zje.

wiem że nie ma norm. W zasadzie rozwija się normalnie waży prawie 10kg. ale tez urodził sie duzy bo miał 4700g. Może poprostu taka ma nature :)

Gość mammmaamiiiaaa
a co je w coiagu dnia?? jelsi je duzo warzyw i wowcow to 3 kupy dziennie to calkiem normalne kupy sa raczej wodniste, rzaedkie czy "pastowate"?? moim zdaniem nie ma sie cyzm rpzejmowac jesli dziecko dobrze bybiera na wadze i nie ma objawoiw odwodnienia

noo je sporo warzywek i owoców. Staram sie zdrowo go odzywiac, zero soli i słodyczy. A kupki to roznie czasem rzadsza sie trafi ale raczej twardsze

Gość Majjjkaaaa
Moja córka ma 9mies waży 8kg i robi zawsze kupkę rano po wstaniu i w ciągu dnia dodatkowo 1 lub 2 rzadko kiedy więcej choć jak jesteśmy na cały dzień u rodziny to w ogóle tylko jak do domu wrócimy