Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany Krzychuuuuu

CO SĄDZICIE o takiej lasce????

Polecane posty

- pije więcej browarów niż faceci -co impreze sie uchlewa i pierdoli od rzeczy, jest glosna -klnie jak szewc -szybko dochodzi, i przerywa, a jak ja nie dojdę to musze ją prosić żeby kontynuowała -zapierdala samochodem i ciągle dostaje mandaty za prędkość, ale że chodzi w miniówach i ma gadkę to i tak unika wiekszosci mandatów -wykłóca sie o wszystko co jej nie pasi robi ciagle awantury -duzo mowi, glośno i duzo sie smieje, komentuje innych i ma zlośliwe ale szczere uwagi -beka, puszcza baki bez skrepowania - nie chce jej sie gotowac i ciagle wcina kebaby

Gość Kasienka34
jakaś chamka i mało kobieca !

nie jest mało kobieca bo chodzi tylko w miniowkach i jets b.ładna, szczupla, ale jej charakter mnie rpzeraza, z jednej strony jest super ladna i nie mogę z niej zrezygnowac, z drugiej to mnie przeraza

acha i ogląda tylko tvn turbo albo extreme tv, ewentualnie comedy central -do kina chodzi tylko na horrory albo thrillery -jeździ motocyklem

Gość erre
o matko dałes mi do myślenia. może z wyjątkiem przerywania seksu i tego bekania itd :( tak to wygląda z boku?

ma bardzo męski charakter, może ma braci i sie wychowała w takim męskim gronie. ja jestm babeczka i cięzko mi powiedziec co mysla faceci o takich laskach, mi by taka koleżanka nie przeszkadzała

Gość Kaktusik1992
tranzystor

Gość masakra kobieto!!!!!!!!!!!
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN chłopie chodzisz w miniówkach????

"Camp Kill Yourself CZWARTY BAN" - co to jest? nie ma braci ma siostre ktora jest jej całkowitym przeciwieństwem, ale jest mlodsza i z tego co wiem to "rodzice chcieli drugiego synka, nie wyszlo, ale presja zostala" - to jej słowa + glosny smiech -mowi jak je z pełna buzia

o dziwo ze ubiera sie bardzo kobieco, moze nie szpilki ale sukienki itd

up

Gość to nie tylko wina
charaktery ona jest strasznie rozpuszczona potrzeba kogos , kto by ją usadził

Gość WRA
Chyba bym się z nią dogadała bo jesteśmy podobne: - pije wiecej niz faceci - tez sie zdarza ze sie najebie dosc czesto na imprach a czasami do nieprzytomnosci - tez mandaty ciągle dostaje i jestem spisywana i za miesiąc mam sprawe w sądzie za problemy uliczne - wyklócam sie o swoje Dużo mówie sie śmieje i lubie byc w centrum nawet nie umiem gotowac i nie mam zamiaru sie nauczyc i tez jem tylko fast foody uwielbiam horrory i głównie je oglądam jeżdże motorem Mam kupe znajomych i facetów więc ze mna nie jest tak źle więc z nią raczej też nie. Laska ma swój styl życia jest inna niż każda i bardzo dobrze

Gość Pani Deep
jeśli chodzi w sukienkach..to znak ze jest silna. Wie czego chce. Taki ma charakter. Nie jest facetem... Moze sposobem bycia pokazuje jaki typ faceta by jej odpowiadał..:)

Gość gość1
nadaje się na koleżankę, ale nie na dziewczynę

a ja pewnie bym sie zaprzyjaźniła z taką, lubie takie koleżanki tylko to pierdzenie mi przeszkadza najwyżej bym jej zwróciła uwagę, żeby zamknęła doope

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nie lubie takiego typu kobiet...fakt na maxa indywidualność jednak zero kobiecości ( o kobiecości nie decyduje fakt, że wrzuci na tyłek miniów tylko zachowanie, konkretne reakkcje na dane sytuacje) jak dla mnie dziewcze za bardzo chce być cool i extra, przesadziła w druga stronę. Nie wyobrażam sobie laski, która pierdzi, beka i pluje jedzeniem